LESkOpoz Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Mrzim ovaj topic. Nikad ne mogu da postavim dobru razmeru sta bih stavio kao plus, sta kao minus. Definitivno dobra stvar je sto sam dosta putovao ove godine, i to bi verovatno bilo to sto bih mogao da izdvojim. Ima tu dosta stvari koje bi mogle da se napisu kao mali plusevi i minusi, ali nisu toliko ni vazne. Srecan JEBENA nova godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Jebote gledam sebe sta sam pisao pre tacno godinu dana i ne mogu da verujem koliko je ta godina u stvari bila dobra naspram ove. Shodno tome kako je posrana bila godina prvo cu da nabrojim najvaznije minuse - Dao sam JEDAN jebeni ispit za godinu dana, HOROR - Sezona je bila govno zivo, nista nisam zaradio kako treba, jedva sam se izvukao iz minusa - Sve pare i koje sam zaradio sam odmah sjebao cim sam dosao kuci - Nisam bio na moru, nisam bio nigde - Nisam isao na planinu od marta, sto je za mene uzasno - Nije bilo nikakvog posla, sve je bilo golemo sranje. - Familija mi je u depresiji totalnoj, svaki dan slusam kukanje kako nemamo para i kako cemo da propadnemo - Matorci postali nesnosni - Zajebali me mnogi ljudi, video pravu stranu nekih za koje sam mislio da su dobri i tako te standardne socijalne price - Opet nisam citao knjige.. - Auto mi se raspada, nemam nista normalno da vozim sto nece da se pokvari na prvom semaforu. + Postao sam stric \o/ + Igrao se bas bas puno, posledica nemanja posla + Trenirao skoro 9 meseci aktivno, and still going + Smrshao + Prco ! + Vrhunske zurke pravio, vrteo poprilicno i to je makar lepo bilo To bi bilo to koliko mogu da se setim. U sledecoj godini se samo nadam da cu diplomirati i naci stalan posao. Nek se ova godina nosi u picku materinu. Au Cole, ja sam mislio, sad bez zajebancije, da ako je neko sa rura imao dobru godinu, da si to ti, još više ako pogledam tvoju 2010. A sa zaključkom se slažem, mrš u kurac 2011, ako ništa sledeće je barem smak sveta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 kada covek vidi ovog Coku pomislio bi da nema jedan problem u zivotu COKO U CEMU JE TAJNA TVOJE SVEZINE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 sve u svemu bila je kul :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Au Cole, ja sam mislio, sad bez zajebancije, da ako je neko sa rura imao dobru godinu, da si to ti, još više ako pogledam tvoju 2010. A sa zaključkom se slažem, mrš u kurac 2011, ako ništa sledeće je barem smak sveta Pero druze nazalost nije tako, sve je otislo u kurac, samo ja retko kukam na ircu, mada u poslednje vreme sve vise :D Bila bi dobra godina da je bilo posla, a ovako... Sranje. Sve ostalo je nekako posledica toga, ta depra sveukupna. This time next year cu da kazem PERO KRALJU KAKVA CARSKA GODINA ZA OBOJICU ! :D kada covek vidi ovog Coku pomislio bi da nema jedan problem u zivotu COKO U CEMU JE TAJNA TVOJE SVEZINE NISAM TO JA, TO JE MOJA SHAUMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 BRAVO COKO I PERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Pero druze nazalost nije tako, sve je otislo u kurac, samo ja retko kukam na ircu, mada u poslednje vreme sve vise :D Bila bi dobra godina da je bilo posla, a ovako... Sranje. Sve ostalo je nekako posledica toga, ta depra sveukupna. This time next year cu da kazem PERO KRALJU KAKVA CARSKA GODINA ZA OBOJICU ! :D NISAM TO JA, TO JE MOJA SHAUMA iz tvojih usta u božije uši Cole, mada ja iskreno verujem da treba da sabijemo na hard sledeću 2012. red je samo ono naše! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 samo da izadje diablo 3 pa nek bude kraj sveta Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 to je taj trzaj na dnu mora kao kada su ljudi mislili da ce svet da se promeni kada bude izasao sc2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 coko,kaznjava te zivot zato sto si se prijavio u ds! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Bla, bla, bla... Shto se tiche kraja sveta, nek se jebu oni koji misle da ce ove (da, kod mene je vec 2012) godine biti kraj sveta! :) Josh mesec dana i nastupa moja godina: Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 i ti 76to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 coko,kaznjava te zivot zato sto si se prijavio u ds! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 rekli mu da ce biti warm up za dina merlina Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 i ti 76to? yep! :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Gle ovog malog sto se prokurcio Alo Sini, nismo ti i ja cuvali ovce ko choban Gruja i ja Kakav crni ds... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 :c Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 +Ostavio cigare +Ne pijem vise ni alkohol ni kafu +Ostao na istom poslu (za malo otkaz :) ) +Zena se zaposlila i kida sa platom +Uleteo u privatan biznis pored posla +Ponovo pocheo da cepam cs +Ponovo pocheo da cepam WoW +30-te gazim dobro mi je sasvim (I dalje me zele) ;) +Posle 10 godina ponovo otisao na derbi (osecaj---neopisiv) Moj najveci minus je taj sto i dalje nisam resio svoje stambeno pitanje,posto sam se odvojio od mojih i poceo da zivim samo sa zenom i decom bez roditelja moj cilj je bio da kupim kucu ali opet nisam u tome uspeo i iskreno se nadam da cu uspeti u tome ove godine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts