SIN Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Svaka scena ove epizode je bila nerealna. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Priznajem, plakao sam od smeha, a neko bi se možda stideo! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 http://www.dailymotion.com/video/xx15e5_maggie-grace-in-californication_sexy#.UQgoxb9EH98boginja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 de dajte neki torrent na pm, ne mogu nista da nadjem :S 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Sledeci put u code ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 najavljen californication i za 2014. god. ima sve da otegnu u pm sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) neka, necu nista manje dokon biti u 2014. Edited January 29, 2013 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Upravo odgledao 4 epizodu... Nema Faith ? Onako... Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Ако нисте видели, данас је онлајн избачена пета епизода, званично, никакав лик. Californication.S06E05.HDTV.x264-EVOLVE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 inace, do sada nikako nisam uspevao da se pokupim sa objektivnim utiskom o ovoj sezoni jer nisam znao da li on ima veze sa cinjenicom da gledam tek jednu epizodu na nedelju dana...mada, cini mi se da je ipak bilo do same serije i da su krenuli sa da se vracaju originalnom 'tripu' serije u ovoj cetvrtoj epizodi...prvi put da sam se posteno nasmejao u citavoj sezoni jebote :) nadam se da me nece razocarati peta epizoda....eto, otvorio sam vam dusu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Dobra je scena sa Hugom iz Lost-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 hugo šef Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 urnebesan mi je svaki pokusaj stvaranja 'odrasle' ili 'zrele' beke, za koju je prirodno da govori o seksu itd. jer to prosto jebeno ne ide...i ovako sam gadan sam sebi sto pridajem toliko znacaja njenoj krompirastoj glavi, ali ovo je sada poprimilo jos gori oblik...dobijem takav nalet emocija pri svakoj njenoj pojavi da to nije realno, bas je heavy devojka Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 jel se pojavila deveta ? meni je ova poslednja sezona pakleno loša. do sada cela ta situacija gde svi imaju savršen smisao za humor i sarkazam mi i nije jako išla na kurac jer je dosta dobro bilo uklopljeno sa radnjom i ispeglano dijalozima. ali sada je postalo prosto mučno za gledati. napravili su retarda od mudija koji je prosto glup u svakoj situaciji i u svakoj epizodi bar jednom se pravda pred ženom i to nekim lošim humorom i patetičnim boljenjem kurca. odgledaću ovu sezonu do kraja i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 11 mi je najbolja u sezoni. Odusevio sam se jutros O/ Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 sledeca epizoda je kraj sezone...nista spec je cela ova sezona ali gledam i dalje iz navike i ok mi je. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Последњих пар епизода вуку на то да Хенк завршава са Фејт на крају, ова 11. епизода највише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 upravo to kori. Ok mi je ova sezona, cak me manje iritiraju keren i beka. Muzika i dalje sabija, iz epizode u epizodu i iz sezone u sezonu. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Ја баш мислим да ће завршити са Керен, нажалост.До јаја је што су Беку напокон отерали из серије, тј. отишла је на путовање ЛОЛРОФЛШто се саме серије тиче, опао је квалитет доста али ме и даље држи, не као пре, али ме држи. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 jebote, pa oni vise nemaju ideju sta da rade od serije, imam osecaj kao da je svaka epizoda zbog potpunog odsustva kreativnosti i ideja ispunjena karanjima u cmar, bacanjem pegli, pusenjem kurceva, drogom na sve strane jer misle da jedino to moze da odrzi neki trip californication-a kada ne umeju nista drugo da napisu... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Poslednja epizoda... Ne znam , mnogo dobra. Da su je produzili jos 5 minuta - mogao je komotno kraj serije da bude. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 mogao je komotno kraj serije da bude pre 2 sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Ја баш мислим да ће завршити са Керен, нажалост.АЕкоје срање јеботе :))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 i na kraju završe celu sezonu klifhengerom. mrš. sezona je, generalno, bila sranje. sledeću neću gledati jer već vidim da će da bude isti kurac. on ga neće prihvatiti nazad, on će da pije i da jebe, dok ga na kraju sezone opet ne prihvati nazad. ili još gore, prihvati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Pa dobro sad, nije sve tako crno, objektivno ovo nije klifhenger jer može da se kaže da se vratio i to je to. Sezona je imala suviše uspona i padova da bi moglo da se kaže da je bila dobra, ali meni je draga. S druge strane, overite House of Lies, dosta je bolja i iako nije ista tema, ima sličnih elemenata koji su mnogo bolje urađeni. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts