Hyperion Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 ovo sranje više nije gledljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Ti si negativan! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 a i serija je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Baš je vrh! Esi čito knjigu? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 nisam, ali siguran sam da je knjiga bolja od serije kao što je kalaš bolji od emke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Au u sta se ova serija pretvorila :[ Zadnja epizoda katastrofalna pokusaj vracanja fora iz ranijih sezona, i na samom kraju epizode totalni lol od spanske serije. Trebali su je zavrsiti ipak kada je bila u punom sjaju pre jedno 2-3 sezone ovo je mucenje vec. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 okej, hoce li jebeno prestati sa ovim bednim komicnim scenama koje se baziraju na lose napisanim momentima neprijatnosti? svaka epizoda sadrzi jednu scenu gde se njih 3 raspravlja pred 80 ljudi ko je kome pusio kurac i ko koga sve tu jebe itd. izgubili su dodir sa realnoscu, kao da gledam sitkom Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Ово је сада прави Секс и град за мушкарце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 mislim da preozbiljno shvatate mushki sex & city 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 series finale : za mene je ovo najbolji kraj ikada...svi koji treba su srecni :) Till the fucking wheels come off baby Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 U suštini ovo je fejk kraj, ja sam bar to tako skapirao, a i dosta je bilo, iako sam voleo seriju! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ok, pokušaću da napišem neki svoj komentar cele sezone, iako sam hteo da postujem samo kili smajli ( :c ) Dakle, na početku sezone on se vratio zbog jebene Karen, sa planom da budu opet zajedno and all that shit. I to je jedina stvar koja je definisana u celoj sezoni. Zašto to mislim? Jednostavno cela sezona totalno nema neki tok, priča ne vodi nikuda, fazon gledaš desetu epizodu - ništa se ne dešava, kao da gledam drugu-treću epizodu... slično je bilo sa poslednjom sezonom Dextera. Kao da su bili u fazonu: -Ok, prva epizoda - Henk se vraća, Karen mu kaže da mora da odraste itd. Imamo i poslednju epizodu, tu će da se pomire! - A šta ćemo između te dve epizode? - jebiga, ne znam, dajte predlog neki... - znam, da ubacimo random klinca koji je zapravo henkov sin! - Odličan predlog! - I mama od klinca da bude milf obavezno! - Sjajno, GREAT JOB GUYS!!! Čak bi i ovo sve bilo podnošljivo da su za ulogu klinca uzeli nekog ko manje iritira, i ofc da scene sa klincem nisu kao iz nekog teen filma, da nisu forsirali fore (npr. kad god je rekao ono "motha-fuckaaa", to je zvučalo toliko jadno da sam imao transfere neprijatnosti).... sve u svemu užaš :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 na stranu retardirani klinac sa kojim sam jebeno skipovao scene prvi put u zivotu od kad gledam kalifornikaciju, kraj je :$$$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 ладно је ово био крај, нисам имао појма док нисам завирио овде : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts