bolkonski Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 House of Lies treća sezona je bila prilično loša. S druge strane (!) prve dve epizode Californicationa su, i pored kretenskog zapleta, sasvim solidne. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 prve dve epizode Californicationa ? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Sta je nejasno tu? :D Inace, mnogo ponavljanja, nije da nisam navikao ali ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 pa ne bi trebalo da je izasla druga :c Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 izasla je na demandu. ja odgledao Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 (edited) scumbag imdb Edited April 18, 2014 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 inace, moram da primetim da henka stvarno nece kad je u pitanju lepota dece ako uzmemo u obzir roditelje :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 ja mislim da je bas zanimljivo sto mu je sin apsolutna suprotnost u svakom pogledu...a i ovo je prvi put da neko blizak henku ga gleda 100% bez icega loseg tako da videcemo moze li to da ga promeni Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 18, 2014 Popular Post Report Share Posted April 18, 2014 Да ли је могуће да нисте поменули овог цара :)За овај тип серије (серије где не очекујеш много) сасвим ок прве две епизоде. Ја се и даље надам да неће завршити са оном глупом курвом Керен, иако знам да је то готово немогуће :/Ова нова кева је предобра!44 дине :ооооо 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 A bradavice joj imaju 24. Hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 nemoj mi reci da ne znas heder gre(j)em? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Позната ми је, али је нисам дуго видео (нисам гледао Хенговер, видим да је глумила тамо). Свакако је нисам знао по имену и презимену! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 (edited) Nesto sam se razmisljao dok sam gledao epizodu kako li su njoj objasnili da ce glumiti kevu 20ogodisnjaka fazon, nisam imao predstavu da ima 42 44:o Edited April 18, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Колико су епизоде 4 и 5 одрађене преко оне ствари, оно је баш баш лоше : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Ja sam bio u fazonu 'ma ok je sve', al' onda uzmem da gledam tipa drugu sezonu sa ortakom i vidim koliko neozbiljno ume da deluje nova sezona, tj. epizode koje si rekao upravo, ne bih da serem po citavoj sezoni Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Четврта епизода је баш криминално лоша, да имам времена сецирао бих глупост по глупост колико је шокантно лоша епизода : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 (edited) branio sam ovu seriju čak i tokom prošle sezone, ali ovo je... teen serija? šta je ovo, šta ja gledam? al' ajd, gledaću do kraja naravno pa pišem opširnije... Edited May 7, 2014 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 sad sam za kompom, pa da dopunim svoj prethodni post :) dakle, gledam tu drugu sezonu, i to je jedna odlicno napisana serija sa ozbiljnom tematikom ciju ozbiljnost 'razbijaju' prepoznatljivim humorom, a u ovoj sezoni deluje kao da je sve sprdnja i kao da je sve bazirano na retardu od sina koji tu i tamo izvadi kurac ili slicno. a sve bi to mozda bilo podnosljivo da je bolje napisano. mislim, scena sa ovom asistentkinjom na koju se lozi retard sin gde je kara onaj reziser i sve oko toga je blagi uzas. uzasno neozbiljno, deluje kao nesto napisano za 5 minuta s pola mozga Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 kapiram da je scena u drugoj epizodi kad svi sede za stolom i kao smišljaju plot serije zapravo demonstracija na šta liči pravljenje californicationa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Онај клинац је тотални промашај :сУ прве две епизоде га није било толико, па је серија била стандардно лоша ко претходних пар сезона, али сада већ добијам трансфере блама... срећа па хасам често, па ћу одгледати ову серију до краја. Никако није за више од тога да је гледаш док хасаш или сурфујеш нетом. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 uzasna epizoda. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Postala je užasna serija. Od svega još samo valja intro špica sa dobrim instrumentalom, koja podseća na srećnija vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Da li neko ko prati seriju moze da me uputi u to koja je epizoda izasla sinoc? epizodu šest ( rathova žurka) sam odgledao pre nekoliko dana a vidim da je sad opet reklamiraju kao najaktuelniju pa sam skroz zbunjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Sedma bi trebalo 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 На ТВ-у је шеста, али они штрче за једну недељу путем интернета тако је актуелна седма сада. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts