alfa Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 i posle ljudi kazu da su steroidi losi Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 prvo roze patike... mislim jebote. e sad ne znam jel se plase baje ili ga pustaju mada cini mi se da su utakmice mostly pa je verovatno ovo prvo, jebiga pustaju ga da se izivljava :/ mada opet lik je stoka, kapa dole, ali mi je sranje kad niko ne stane coveku, to nije ono sto ga ceka posle skolice :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Kacio sam ja ovog jos prosle godine. Jbg ima ih preko 300 miliona pa se svake godine pojavi nekoliko ovakvih gorila koji dominiraju u srednjoskolskoj kosarci koja je inace go kurac i slabija je od recimo juniorske lige Srbije. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) moyo, a ta liga/divizija u kojoj si ti trenutno je u rangu koje nase otprilike? Edited September 12, 2012 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Otvorena „Barklis arena“ u Bruklinu Izvor. B92 Bruklin Netsi u petak su i zvanično postali deo sportske porodice Njujorka, pošto je i poslednja faza preseljenja kluba iz Nju Džersija završena. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=22&nav_id=645203 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 nek im je sa srecom :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 stiv nesh :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ok ako neko moze da mi objasni sto je mutna fotka :O imo jebes nasha kad vidim howarda ovde nije mi dobro! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 (edited) moyo, a ta liga/divizija u kojoj si ti trenutno je u rangu koje nase otprilike? Sad tek videh ovo. Tesko je definisati ali recimo da bi neki osrednji B. ligas ili mozda cak dobar tim iz 1. Srpske (koja je zapravo 3. liga po redu ako ne racunas Jadransku) mogao sa dobrim uspehom da se nadmece sa vecinom Junior College timova. Dok recimo NCAA1 je druga prica, barem ove jace konferencije. Tu ima vec dosta materjala za NBA i jace Evropske timove Inace Milicic u Bostonu, Radman u Bulsima. Lepo su se ugnezdili :) Nek admini obrisu iz naslova topica godine pa da nastavimo diskusiju i u sledecoj sezoni :D Edited October 4, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 I Marko Jaric je u Bullsima ali je potpisao negarantovani ugovor. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 danas bas gledam adidas superstar sa bulls logom pozadi i razmisljam da ih uzmem, jbg gledacu bullse ove sezone 100% :/ zbogom miami buhuhu :( Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/221394/Meta-Vorld-Pis-Nes-je-najpametniji-u-Lejkersima-zato-sto-je-belac Meta Vorld Pis: Neš je najpametniji u Lejkersima zato što je belac [gruja]onesvestio sam se od smeha[/gruja] Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 (edited) ma crnci su lol Mene su inace zaposlili ovde na koledzu kao tutora za matematiku. Jeste da kapiram matematiku i za razliku od vecine omladine matematika me ne smara cak mi je vrlo cesto i zanimljiva ali jebeno sve sto sam naucio sam zaboravio i u nekim normalnim okolnostima (citaj van amerike) bi bio apsolutno nekvalifikovan za takvo radno mesto. Ali srecom pa su nam 50% "klijenata" crnci koji ne znaju deljenje razlomaka i jednacinu sa jednom nepoznatom tako da sam car na poslu trenutno o/ Edited October 5, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 (edited) Boston vs. Fenerbahce veceras u 8, ima prenos na SK :> Edited October 5, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 video sam fotku na b92 na kojoj je TMAC i neki tekst kako ce mozda u kinu, a na fotki on sa loptom i cuva ga brat burazer Vince Carter, stvarno su rod :D a fotka malo starija, vince u Magicu, pa su me iznenadili ovi iz b92 sa izborom! onda malo bacio pogled na fotke Vince Cartera i naletim na jednu super pa resih da je podelim :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 fake! karter nikada nije polagao, samo dunk :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 ovo je potpuno dunk possible za cartera :) samo zguza ;) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 neverovatno lose rezultate imaju LAL u pred sezoni u prijateljskim :) mada kapiram da ne igraju u full sastavu i da je to vise sprdnja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Brada u Hjustonu. Kevin Martin u OKC. :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 koja glupost c c c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 (edited) I ja sam se smorio kad sam cuo :( OKC vise nema taj shmek zbog kojih sam ih gotivio. Al dobro sad imam ol' schoil bradin dres o/ Edited October 28, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Још мање од 24 сата. o/ Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 kapiram da ce biti odlozeni neki mecevi na istocnoj obali, zbog uragana :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Још мање од 24 сата. o/ jel cemo da udaramo jako ;) ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts