Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

prvo roze patike... mislim jebote. e sad ne znam jel se plase baje ili ga pustaju mada cini mi se da su utakmice mostly pa je verovatno ovo prvo, jebiga pustaju ga da se izivljava :/ mada opet lik je stoka, kapa dole, ali mi je sranje kad niko ne stane coveku, to nije ono sto ga ceka posle skolice :)

www.500px.com/chegster26

Kacio sam ja ovog jos prosle godine. Jbg ima ih preko 300 miliona pa se svake godine pojavi nekoliko ovakvih gorila koji dominiraju u srednjoskolskoj kosarci koja je inace go kurac i slabija je od recimo juniorske lige Srbije.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

• 2 weeks later...

Otvorena „Barklis arena“ u Bruklinu

Izvor. B92

Bruklin Netsi u petak su i zvanično postali deo sportske porodice Njujorka, pošto je i poslednja faza preseljenja kluba iz Nju Džersija završena.

1519284450505da55c1ad36759346992_orig.jpg

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=22&nav_id=645203

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

moyo, a ta liga/divizija u kojoj si ti trenutno je u rangu koje nase otprilike?

Sad tek videh ovo. Tesko je definisati ali recimo da bi neki osrednji B. ligas ili mozda cak dobar tim iz 1. Srpske (koja je zapravo 3. liga po redu ako ne racunas Jadransku) mogao sa dobrim uspehom da se nadmece sa vecinom Junior College timova. Dok recimo NCAA1 je druga prica, barem ove jace konferencije. Tu ima vec dosta materjala za NBA i jace Evropske timove

Inace Milicic u Bostonu, Radman u Bulsima. Lepo su se ugnezdili :)

Nek admini obrisu iz naslova topica godine pa da nastavimo diskusiju i u sledecoj sezoni :D

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ma crnci su lol

Mene su inace zaposlili ovde na koledzu kao tutora za matematiku. Jeste da kapiram matematiku i za razliku od vecine omladine matematika me ne smara cak mi je vrlo cesto i zanimljiva ali jebeno sve sto sam naucio sam zaboravio i u nekim normalnim okolnostima (citaj van amerike) bi bio apsolutno nekvalifikovan za takvo radno mesto.

Ali srecom pa su nam 50% "klijenata" crnci koji ne znaju deljenje razlomaka i jednacinu sa jednom nepoznatom tako da sam car na poslu trenutno o/

Edited by moyo

video sam fotku na b92 na kojoj je TMAC i neki tekst kako ce mozda u kinu, a na fotki on sa loptom i cuva ga brat burazer Vince Carter, stvarno su rod :D a fotka malo starija, vince u Magicu, pa su me iznenadili ovi iz b92 sa izborom!

onda malo bacio pogled na fotke Vince Cartera i naletim na jednu super pa resih da je podelim :D

vincecarter.jpg

www.500px.com/chegster26

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...