Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

Невероватан меч. Било би стварно невероватно да је ОКЦ успео да преокрене, али овако ће бити занимљивије. Следе три меча у Мајамију, минимум један ће добити Оклахома. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Mozda bi imali neke sanse da je ostala cela Jugoslavija

da, ko jagnje kod mesara

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

\o

Колико је код тебе сати, кад је код нас 5 ујутро?

8 sati manje. 9 uvece

@Lex

To se ne sudi u zadnjim sekundama

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Juce bas citao po nekim forumima. Jebot on nije 206cm nego 210-211cm. 206cm mu stoji na NBA sajtu jer je toliki bio na draftu a oni ne prate rast igraca :tf: I sad mi ta njegova carska tehnika/brzina/odraz/sut jos vise dobija na kvalitetu kad znam da je visi od pola centara u ligi

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Ja sam od 7. razreda do sredine 2. godine srednje narastao 32cm :tf: Posle toga sam slabije pratio ali cenim da sam do kraja srednje narastao jos 5-6cm a zadnja 2cm sam izvlacio 2-3 god.

@topic

Sutra tekma \o/

Edited by moyo

Зачудила ме је текма са овако мало поена. Штета за ОКЦ јутрос, имали су +10, ал нису умели да преломе меч. Дјурант је опет рано упао у проблем са фаулима, могуће да је и то разлог. У сваком случају имаћемо добру квоту у следећим утакмицама, тешко да неће бар једну добити у Мајамију.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

197666_444947202191780_1927766604_n.jpg

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Vrlo je moguce. Ja se razmisljam da odigram dvojku na OKC samo ne znam jel ovu ili sledecu. Ako bi nagadnjao rekao bi da ce Miami da povede na 3:1 pa ce OKC da izjednaci na 3:3 i Miami ce da dobije poslednju

Која штета. Овај пут су ОКЦ имали и 17 разлике, додуше на самом почетку, али ни то није било довољно. Такође, не могу да верујем какав глуп фаул је направио Вестбрук на крају, иако је сабио са 43 поена, мислим да је сав тај учинак ујебао тим фаулом. Уз све то, повреда Леброна, не зна се још колико озбиљна. Ако не буде могао да игра, ОКЦ осваја лагано. :)

Ja sam prvo pomislio da je skocni zglob u pitanju, a onda kada sam video da je koleno smorio sam se. Ako ostanu bez Lebrona gotovo je, Oklahoma osvaja. Mada na tom nivou povrede sto se u normalno zivotu lece 3 meseca oni zaleche za 3 dana. U svakom slucaju mislim da je neminovna pobeda Oklahome u sledecoj tekmi. Previse su oni dobri da izgube 4 za redom. Ali to ne menja cinjenicu da Miami osvaja u 6./7. utakmici