zuzilinjo Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 (edited) Nemoj se ljutis ali racunam da imas stopalo da ti skije i ne trebaju, ko ja za dukseve kad idem da kupujem :D XXXL + :D. Sad razmisljam, to sto ti kupujes kosarkaske patike uopste ne znaci da si visok ... ok, kvalitet se placa. Moze i taj argument. Ove koje su oni pokazali osim imena nemaju nista drugo. I da, to mi je i bilo trn, ovamo kukanje, zivljenje od socijalne pomoci, meksikanci novi robovi - jadni mi stari africki robovi, a ono tuku se za limitirano izdanje patika. Zato sam i potegao urodjeno ponasanje, jer nista mi drugo ne pada na pamet jer zdravo razuman civilizovan covek nece da kupi patike od socijalne pomoci. Posto ovi to nisu, onda im se najverovatnije aktivirao taj plemenski "Ko je ubio lava?!" mentalitet. A za ove dve zene sto su se javile, prvo niste crnci pa da se javljate stoga ste zene. Drugo, poredio nikog nisam niti sam rekao da smo mi bolji, to ste vi pederi potegli kao argument jer ste pederi. Trece, ovaj indijanac sto se javio, pojma nemam da li si neciji alt ili stvarno indijanac, nevazno, sto bi ja razdvajao slucaj? Da ti bude lakse ako podelim pa da mozes da kazes da smo se i mi tukli u redovima ili ako kazem da mi smeta davanje velikih para za patike da to nisu ni skupe patike, a ono jesu skupe patike ili mozda da kazes kako i mi imamo sabane koji sede po ceo dan u firmiranoj odeci i tikama sa 3 mobilna telefona dok gledaju u parkirana caletova kola da bi otisli kuci i jeli pastetu i narezak? Opet kakve to veze ima sa onim sto sam ja napisao? Niti sam rekao da smo mi bolji, niti sam rekao da je neko drugi bolji, samo sam pljunuo na takvo ponasanje i kako nisu uspeli da se odvoje od nasledja, kao sto sam i napisao ranije. Dodatno, da naglasim jer je to vama zenama promaklo jer ste zene ili muske vagine ako vam je lakse, trazio sam reset za celu planetu ne samo njih u istom tom postu. Zato mrsh pederi idite kukajte kao strine sto i jeste na neciju tudju sahranu, moje da se manete. Opet si promasio poentu mog odgovora. Nigde nisam tvrdio da smo mi bolji/gori. Naveo sam primere iz Srbije zato sto ovde zivim, ali isto tako sam mogao da navedem primere iz Venecuele, Spanije ili Indije. Problem je u drustvu, a ne u crncima ili Srbima (zato i nista nisam prigovorio za reset), a ti si odvalio notornu glupost povezujuci genetsko nasledje crnaca i dati slucaj. Da zakljucim, jedina zena ovde si ti, zato sto si odmah povezao da mi rant-ujemo posto mislimo da si ti rasista, ili zato sto gotivimo crnce, a ne zato sto si generalizovao nesto potpuno pogresno (Cali je na svom primeru pokazao kako to moze da se pokaze na Srbima)... Edited December 27, 2011 by zuzilinjo How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=zf1-uh18VqU Edited December 27, 2011 by mrk1 Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 patke carevi http://www.wimp.com/bestseconds/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Like a bro. Posle toga sam trazio nesto slicno, medjutim nasao sam ovo. Dobre akcije u fudbalu! http://www.youtube.com/watch?v=7ortWLYEYnM Ovo me podseti zašto sam nekad vole fuzbal. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 ispadaju odbrambeni ko iz dzipa :) prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Ovako se daje otkaz ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 :( http://www.youtube.com/watch?v=Er9jjbNXL80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 deluje kao da zive u nekom brlogu, koji ce verovatno otplacivati narednih 30 godina, nisu mrdnuli dalje od svoje usrane amerike ceo zivot i za rucak cepaju po 2 big meka ... al zato je keva u BestBuy-u provukla svoju osamnaestu kreditnu karticu, pokupila 2 iPoda i deca ce jos neko kratko vreme ponovo biti srecna ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 (edited) Seva im paja, završiće fakultet u vojsci pošto im je koledž fond otišao na gedžete :D Edited December 28, 2011 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 (edited) nvm Edited December 28, 2011 by ven0m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 meh ako to vec cini to dete srecnim, sto da ne. kupovali su i meni razna sranja dok sam bio mladji, a sada znam da bas nisu imali puno para devedesetih I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 golub nema pojma sta se desava It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Klinac ne bi vristao toliko da mu na zivo vade oko vatrogasnom sekirom. Msm, znam kako je klincu kad dobije bas ono sto hoce, odusevljavao sam se kad mi cale i keva donesu Lego kutiju visu od mene, al nikad nisam ovako vristao i rejvovao po parketu. Jebo ga iPod kroz americku zastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Glupi mozak, što gluplja stvar koju pročita to bukvalnija vizuelizacija ಠ_ಠ jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=KsB8SvXigTI&t=25m30s baguje nesto, 25:30 je taj deo! "...kad ti vidis jednog crnca, sta da mu kazes..." :))))))) Edited December 28, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 uf, mnogo je lepa ;c http://www.youtube.com/watch?v=6Zx39v3JUUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=cA1NSGSlxPw&feature=share ja ne znam dal sam video bolji cover od ove pesme , no comment Edited December 30, 2011 by CONFY I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Bolje od originala ))) Mogu da zamislim ove iza kako su se smorili kad su je culi. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Bolje od originala ))) Mogu da zamislim ove iza kako su se smorili kad su je culi. to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 (edited) Nemam pojma dal je bilo, nisam pratio ovaj topic par meseci. Sudeci po broju view-ova njen video blog je jako popularan. Odgledah par komada . Ovaj i "How to get ready for a date" mi se svideo. Edited January 1, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Ajmo Neo!btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 (edited) A ne, nema Neo ovo-ono,danas svako ima "Besplatno Izadji iz mardelja" kartu :D Edited January 1, 2012 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts