Vlada_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 hahahahah, pa ja ne verujem sta vidim...neki klip ' kobe psuje na srpskom' i onda u related vidim 'kobe swears on CROATIAN' pa kol'ko su cemerni to je neverovatno "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Vrhunac je film tipa Rane sa hrvatskim prevodom gde picka prevode ko pizda. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Sa Blica ovo me podsjetilo na film "Rane" nikad to neću zaboraviti ja mislim da je bila '99 i ono dolazi prvi srpski film u hrvatska kina, svi napeti sta ce biti sad sjeli mi naručili kokice i majke mi film počeo i sad ide ona scena u autu koliko se sjećam kad pogledam ono prijevod i ide veliki natips RANE a ispod piše OZLJEDE,,,hahahha cijelo kino je umrlo od smijeha a onda je sve popraćeno zvižducima i sjećam se kada jedan lik govori onom ti si pi*ka a dole prijevod ti si pi*da ahhahah ,.,.prebolesno i ako mi titluju ove komedije na RTL pokazat ce koliko su jadni a zapanjujuci je podatak da upravo RTL svake nedelje ima najveću gledanost jer se u zadnjih dva mjeseca redovno prikazuju srpske(yu) komedije što je za svaku pohvalu, jedva čekam deda Žiku! Pozz iz Zagreba! ("Usko tjelesnopokrivalo", 21. januar 2012 15:09) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 to mora da je istina ako je sa blic komentara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ja sam čuo da u Istanbulu ima tri semafora Ne znam za Istanbul, ali za Kairo je to ziva istina. I to dva ne rade, a jedan radi samo kad predsednik izlazi iz svoje palate. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Teška me depka uhvatila, moguće zato što su mi ispiti za nedelju dana, a ja ceo januar sviram kurcu i živim ko cvrčak, već vidim pakao koji me čeka narednih nedelja. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) uzmi veliki ekser, sacekaj da padne vece Edited January 22, 2012 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 zakucaj dunav za pesak This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 to mora da je istina ako je sa blic komentara! Истина је јер је било у хрватском часопису, маторо је то, негде око премијере рана brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 zakucaj dunav za pesak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Jutro je dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 istina je to za rane da su išle sa prevodom, em je bilo po medijima em ovo nije prvi irl hrvat koji priča o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 a bas sam malopre procitao i da je rtl dobio neku opomenu od te hrvatske agencije zaduzene za medije statijaznam zbog nestavljanja prevoda na srpske filmove itd. "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 koliko nas samo mrze a 80% ljudi ovde to ni ne primecuje tj boli ih uvo nisam siguran jel to dobro ili lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) dobro jutro!! Spavao sam kao ne znam kakav car spavanja, ustao sam u pozi u kojoj sam legao, sto je prava retkost za mene, odmor... Edited January 22, 2012 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 jeste,u tesnoj kozi nije bio prevod pa su se bunili :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 upravo protracio 10 minuta zivota na citanje dj vuduovog topica :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 idem u svaleraciju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 koliko nas samo mrze a 80% ljudi ovde to ni ne primecuje tj boli ih uvo nisam siguran jel to dobro ili lose Prosecne Hrvate koje sam ja upoznao u Zadru boli kurac za nas. Pretty much koliko nas prosek ovde ne daje ni 5 para za Hrvate. I to je po mom misljenju kako treba da bude. A one koje sam video da imaju "nacionalisticke" tendencije mozes komotno da stavis u isti kos sa nasim "noz zica" baticama, jer im je glavno merilo da si veci Hrvat sto vise mrzis Srbe i obrnuto. Mora da dodam da prosecan Hrvat prezire takvog baticu jer su mahom lokal patriote i dzabalebarosi koji uz turu pive dele lekcije iz patriotizma i pricaju lovacke price iz rata koji su "odratovali" u Nemackoj, Austriji ili SAD. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Mora da dodam da prosecan Hrvat/Srbin prezire takvog baticu jer su mahom lokal patriote i dzabalebarosi koji uz turu pive dele lekcije iz patriotizma i pricaju lovacke price iz rata koji su "odratovali" u Nemackoj, Austriji ili SAD. Fixed and qft :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 ima i to logike ali batice ne drze televizije i novine Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) Slazem se da je i ovde tako, nego sam pricao bas o utisku iz Zadra. :) @Kili: To sto se provlaci kroz medije je prica za siroke narodne mase. Tamo su vesti iste kao i ovde samo na (i)jekavici. Srbija: Kako su samo Hrvati slozni i pametni i drze do sebe. Meanwhile cene skocile 10000 puta, a plata nema. Hrvatska: Kako su samo Srbi bla bla bla .... Meanwhile ne zna se gde je 200t zita koje su seljaci pohranili u drzavne silose za otkup u Vukovarsko-sremskoj zupaniji. Edited January 22, 2012 by BarcaS take 2 https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 samo se vi tripujte da su hrvati isti kao mi po tom pitanju i da samo njihove batice mrze srbecela nacija je ubedjena da smo izvrsili genocid nad njima, vukovar i sl... "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 samo se vi tripujte da su hrvati isti kao mi po tom pitanju i da samo njihove batice mrze srbe cela nacija je ubedjena da smo izvrsili genocid nad njima, vukovar i sl... Mislis isto onoliko koliko "cela" nasa nacija je ubedjena da nasa vojska nije ubila nijednog civila nigde, nikad? https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 to ne postoji :) i ti to dobro znas :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts