Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Sa Blica

ovo me podsjetilo na film "Rane" nikad to neću zaboraviti ja mislim da je bila '99 i ono dolazi prvi srpski film u hrvatska kina, svi napeti sta ce biti sad sjeli mi naručili kokice i majke mi film počeo i sad ide ona scena u autu koliko se sjećam kad pogledam ono prijevod i ide veliki natips RANE a ispod piše OZLJEDE,,,hahahha cijelo kino je umrlo od smijeha a onda je sve popraćeno zvižducima i sjećam se kada jedan lik govori onom ti si pi*ka a dole prijevod ti si pi*da ahhahah ,.,.prebolesno i ako mi titluju ove komedije na RTL pokazat ce koliko su jadni a zapanjujuci je podatak da upravo RTL svake nedelje ima najveću gledanost jer se u zadnjih dva mjeseca redovno prikazuju srpske(yu) komedije što je za svaku pohvalu, jedva čekam deda Žiku! Pozz iz Zagreba!

("Usko tjelesnopokrivalo", 21. januar 2012 15:09)

Teška me depka uhvatila, moguće zato što su mi ispiti za nedelju dana, a ja ceo januar sviram kurcu i živim ko cvrčak, već vidim pakao koji me čeka narednih nedelja.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

to mora da je istina ako je sa blic komentara!

Истина је јер је било у хрватском часопису, маторо је то, негде око премијере рана

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

koliko nas samo mrze a 80% ljudi ovde to ni ne primecuje tj boli ih uvo

nisam siguran jel to dobro ili lose

Prosecne Hrvate koje sam ja upoznao u Zadru boli kurac za nas. Pretty much koliko nas prosek ovde ne daje ni 5 para za Hrvate. I to je po mom misljenju kako treba da bude.

A one koje sam video da imaju "nacionalisticke" tendencije mozes komotno da stavis u isti kos sa nasim "noz zica" baticama, jer im je glavno merilo da si veci Hrvat sto vise mrzis Srbe i obrnuto.

Mora da dodam da prosecan Hrvat prezire takvog baticu jer su mahom lokal patriote i dzabalebarosi koji uz turu pive dele lekcije iz patriotizma i pricaju lovacke price iz rata koji su "odratovali" u Nemackoj, Austriji ili SAD.

Mora da dodam da prosecan Hrvat/Srbin prezire takvog baticu jer su mahom lokal patriote i dzabalebarosi koji uz turu pive dele lekcije iz patriotizma i pricaju lovacke price iz rata koji su "odratovali" u Nemackoj, Austriji ili SAD.

Fixed and qft :)

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Slazem se da je i ovde tako, nego sam pricao bas o utisku iz Zadra. :)

@Kili: To sto se provlaci kroz medije je prica za siroke narodne mase. Tamo su vesti iste kao i ovde samo na (i)jekavici.

Srbija: Kako su samo Hrvati slozni i pametni i drze do sebe. Meanwhile cene skocile 10000 puta, a plata nema.

Hrvatska: Kako su samo Srbi bla bla bla .... Meanwhile ne zna se gde je 200t zita koje su seljaci pohranili u drzavne silose za otkup u Vukovarsko-sremskoj zupaniji.

Edited by BarcaS take 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...