exile Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 VUDU NE SRBIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 (edited) Ja samo kažem šta sam čuo od kolege koji zna sve mutne radnje, deluje mi skroz verovatno, džabe se ložite Edited January 17, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Od Korija? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Čuo sam priču da su naši u savezu kupili ove prve utakmice da bi nas zadržali što duže na prvenstvu, inače bi finansijski sve otišlo u kurac, od posete do TV prava. True story Mislim lol, Poljaci su nas drali ko jarce, a sad ih dobijemo lagano, paz da nije koja glupost...u vrscu su karte rasprodane jos pre par meseci, a verujem i u nisu isto tako...grad je pun norvezana i islandjana, za razliku op EP u basketu kada su se karte delile za dzabe, a navijaca nije bilo ni za lek fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 kako neko pogresi slovo p za d? :D "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 pa slucajno ga rotirao za 180° Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 NA TASTATURI TRUPSI, NA TASTATURI "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 d{>_<}b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 i opet bash.org referenca :) http://bash.org/?330261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 :))) jebi se, nego je napisao op umesto od. nego ajde neko ko je informaticki pismen da cpuje url da promenim temu sa ove mobile :D "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 nije link nego komboboks, ne umem odatle da izvučem url Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 (edited) brate delete all cookies sa *klanrur.rs originom i gg nije link nego komboboks, ne umem odatle da izvučem url to je zato što nisi informatički pismen! Edited January 17, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 i trupsi, ja sam nob, znam tu foru sa 4chana, ne sa irca :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 mrzi me da brisem kukije i da se ponovo logujem :S ivane, trebalo bi da moze sa ctrl+u (source), ctrl+f "theme" pa ce tu biti taj combo "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 aha, čekaj, mislim da sam provalio LINK ZA PREBACIVANJE NA RUR DARK 2ili nisam :cdefinitivno nisam. aj nek reši neko, gomila ljudi je zaglavljena na mobile skinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 otvori na mobilnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 nije radilo to dole neo! btw, blizu si bio ivane ali uz malo edita radilo! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 daj ispravan link, some Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Даки хакерчина, где си био у Килијевој младости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 e do jaja je ovaj stari forum, ostavite bre ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 daj ispravan link, some http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234921856&pid=1834609&st=1680&k=af0bae447fba8867915df1763c215972&skinSetDD_14=14 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 loooooooooooool :) gj "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Како сам се истриповао сад. Мало сам уморан, али ништа претерано, углавном у једном тренутку примећујем како све боје у соби видим нешто тамније. Протрљам очи, и даље исто. Јбт, кој курац, добро ми је, нисам ништа пио, дроге не конзумирам. И тако сам триповао пар тренутака, док нисам изашао из собе и видео да је и даље све у реду с мојим очима, али да светло из собе допире слабије него иначе. Не сећам се да сам некад видео да сијалици ослаби светлост или шта већ, мислио сам да цркавају кад више нису у стању да раде како треба. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Mozda je samo pad napona u pitanju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Угасио сам светло, чекао да се охлади сијалица да је одврнем и заврнем, чак сам и отворио прозор, да се брже охлади. И сад, када сам укључио наново, само је прегорела. Мистери солвд. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts