Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Čuo sam priču da su naši u savezu kupili ove prve utakmice da bi nas zadržali što duže na prvenstvu, inače bi finansijski sve otišlo u kurac, od posete do TV prava. True story

Mislim lol, Poljaci su nas drali ko jarce, a sad ih dobijemo lagano, paz da nije

koja glupost...u vrscu su karte rasprodane jos pre par meseci, a verujem i u nisu isto tako...grad je pun norvezana i islandjana, za razliku op EP u basketu kada su se karte delile za dzabe, a navijaca nije bilo ni za lek

fml

Како сам се истриповао сад. Мало сам уморан, али ништа претерано, углавном у једном тренутку примећујем како све боје у соби видим нешто тамније. Протрљам очи, и даље исто. Јбт, кој курац, добро ми је, нисам ништа пио, дроге не конзумирам. И тако сам триповао пар тренутака, док нисам изашао из собе и видео да је и даље све у реду с мојим очима, али да светло из собе допире слабије него иначе. Не сећам се да сам некад видео да сијалици ослаби светлост или шта већ, мислио сам да цркавају кад више нису у стању да раде како треба. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Угасио сам светло, чекао да се охлади сијалица да је одврнем и заврнем, чак сам и отворио прозор, да се брже охлади. И сад, када сам укључио наново, само је прегорела.

Мистери солвд.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...