Doolio Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Slazem se ja sa time, moze da se isforsira zakon. Kao sto je do sada mogao da se forsira zakon o tome da ne smes da ides ulicom pijan (koji postoji vec, znaci ovo nije novo, nego je novo samo za autobus cini mi se), ili da se forsira zakon da ne smes da prelazis ulicu sa obe slusalice u/na ushima ako slusas muziku... pa opet, mislim da niko nije kaznjen zbog tih stvari. Meni se ovaj zakon svidja iskren da budem, tacnije.. svidja mi se njegov koncept.. sad, verovatno nije savrsen i mozda je podlozan zloupotrebi neke vrste, ali bolje mi je i to nego da ga nema. "Teturati" se tacno zna sta znaci... znaci da ne mozes da hodas, gubis ravnotezu usled toga kolko si alkohola uzeo. Znaci nije to ono, sad sam pijan, pa sam veseo, pa hodam malo smeshno. Sad kad razmislim, covek hoda normalno i kad je pijan i kad je pripit... neko ko se tetura, znaci ne moze ili jedva stoji na nogama, takvima nije mesto u saobracaju da budem iskren. Па не знам баш, сети се онако кад си припит, ниси пијан, нећеш пасти, ал мало касниш, оно, ''дај да избегнем овај ауто који стоји'':) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Lik koji je toliko pijan da ometa saobraćaj, smara druge ljude na ulici i slično je i do sad mogao biti ciman na konto kršenja javnog reda, ovaj novi zakon je čisto zato što nam je vlast gomila lopurdi koji zaslužuju da vise. meni su pisali kaznu zato shto sam se javio na mob dok sam prelazio peshachki (zeleno je bilo). mislim da sam jedini u srbiji koji je dobio tu kaznu :D Ja bih im reko MRŠ BRE i nastavio, majke mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Тако нешто и ја кажем:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) ja sam konj i numem da citam poe Edited January 5, 2012 by sekira Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Jebote vise neces moci ni da se napijes ko covek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 a sta ako sretnem pijanog pandura koji prelazi ulicu i trci u pravcu gsp autobusa i tetura se niz nizbrdicu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) ti ponesi bombe jer nema više šale, otvara se škola za Dačiće male! probao sam da nađem farmerke ali ne vredi, sve u su ultra super slim fit, poserem im se u ponudu. i da, čačkao sam asus transfomer prime malo, savršeno radi, moram ga uzeti čim skupim pare :( Edited January 5, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 volim zivotinje , imao sam i kera i macku i dosta drugih ljubimaca, ali zbog ovih gluposti bi isao ulicom i bogaljio lutalice majke mi rodjene http://www.mondo.rs/s229705/Info/Hronika_i_Drustv/U_januaru_stize_Hitna_pomoc_za_pse.html , znaci u Srbiji prave ovu glupost , ovo mi je u rangu sa organizovanjem gej parade. inace plako sam na neocekivani Neov post , When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ne treba ubogaljiti lutalice, već retarde iz vlasti koji pokreću ovakve stvari, samo da bi zaposlili još kojeg rođaka, valjda nema više mesta u komunalnoj policiji. uff kako sam se iznervirao sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Kakvih 5 dana jebote, od 30. do juče čist najčistiji rejv... Za reprizu sam prvi put u životu probao eksere, i ako sam veliki protivnik hemije, koliko sam se samo nagledao šmrkanja spida oko mene, zgadilo mi se za ceo život, al reko aj ovo je ''čistija varijanta'' ću da teram. Nas šestoro pojeli smo 10 eksera, i moram da pojedem govna i kažem da je ono najbolja jebena moguća stvar koju sam ikad probao. Pola sata posle prve polutke mene je udarila nenormalna euforija, krenula me bujica emocija, toliko sam voleo sve one ljude da nisam imao dovaljno dobar način da im to iskažem, igrao sam uz dnb, nisam mogao da stanem. Na kraju smo samo naš šestoro naekserisanih ostali na toj kućnoj zajebanciji, svi ostali su otišli oko 5-6, a mi smo igrali do podneva dok nismo popadali. Evo 4 dana posle toga još nas drži utisak, i juče i prekjuče sam bio najveseliji čovek na svetu, nikom se ne skida osmeh s lica :) Edited January 5, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Und so it beginz.... Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 THIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Dakle toje način da više nebudem mrgudni otac i muž! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ne bi probala exere nikako ... možda kristal met dejmon :P elem, planiram da odem u Beč da nastavim postdiplomske ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ceo dan me boli glava ...ne znam vise sta da radim don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Skloni je sa eksera heaehea You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 idem da kupim drugu da je zamenim ne vredi vise don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 au savke auuuuuuuu gledajući koliko problema imaš samo sa pivom, moram da ti kažem da droga nije za tebe i da prekineš s time dok nisi postao negativni primer iz pamfleta protiv drogiranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 son you disappoint. Inače sutra pravac selo, babi rođendan + badnje veče \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Kakvih 5 dana jebote, od 30. do juče čist najčistiji rejv... Za reprizu sam prvi put u životu probao eksere, i ako sam veliki protivnik hemije, koliko sam se samo nagledao šmrkanja spida oko mene, zgadilo mi se za ceo život, al reko aj ovo je ''čistija varijanta'' ću da teram. Nas šestoro pojeli smo 10 eksera, i moram da pojedem govna i kažem da je ono najbolja jebena moguća stvar koju sam ikad probao. Pola sata posle prve polutke mene je udarila nenormalna euforija, krenula me bujica emocija, toliko sam voleo sve one ljude da nisam imao dovaljno dobar način da im to iskažem, igrao sam uz dnb, nisam mogao da stanem. Na kraju smo samo naš šestoro naekserisanih ostali na toj kućnoj zajebanciji, svi ostali su otišli oko 5-6, a mi smo igrali do podneva dok nismo popadali. Evo 4 dana posle toga još nas drži utisak, i juče i prekjuče sam bio najveseliji čovek na svetu, nikom se ne skida osmeh s lica :) dobro, necemo te mi sad nikako ubediti kako je to lose i kako lako mozes da zglajznes, jer imas stvari pod kontrolom... ;) a posle ovakvog opisa, zgutaces se sigurno jos koji put. ali gledaj sto pre da zajebes to, jer nije daleko dan kad ces istu ovu pricu moci da ispricas i za polutku pajda. a onda ce biti kasno. mozda izgleda ko da se pravim pametan, ali stvarno zelim da ti skrenem paznju... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja razumem zašto ga savetuješ, prošao si sve te užase i, hvala bogu, skinuo se sa toga! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 za reprizu sam prvi put u životu probao eksere, i ako sam veliki protivnik hemije, koliko sam se samo nagledao šmrkanja spida oko mene, zgadilo mi se za ceo život, al reko aj ovo je ''čistija varijanta'' ću da teram i lol'd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Glupo mi da otvaram temu pa rekoh da pitam ovde :) upalim bilo koju igru/video fajl , svakih par minuta ekran se freezuje na 10-ak sekundi i za to vreme se iz zvucnika cuje jako zujanje, to onda prestane , pa posle par minuta ponovo. Sta ovo moze biti? :/ danas se prvi put dogodilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja razumem zašto ga savetuješ, prošao si sve te užase i, hvala bogu, skinuo se sa toga! hvala bogu i ti sa meskalina... reci koji smo comani! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts