Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Srećan božić!

Inače, legao sinoć oko 22h i ustao pre nekih 10 minuta, šlogirao sam se plus sam sav ukočen :c

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Sinoć je bilo fantastično na maskenbalu, skoro se nisam toliko smejala, skakala i igrala ... upoznala sam nekog dečka s kojim sam igrala poslednji deo večeri, a sve je krenulo sa ovom pesmom ...

Spu je bio najbolji na maskenbalu, najjača maska ikada !!! :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

+1

jebes mi sve, preslatku devojku sam upoznao!

Što ti se jebe sve, kad si upoznao tu jednu preslatku? coolface-1.png

Srećan božić!

Inače, legao sinoć oko 22h i ustao pre nekih 10 minuta, šlogirao sam se plus sam sav ukočen :c

Ja sam lego oko 21 ustao sam pre deset minuta :D Ali sam bio i pijan i nisam spavao nekih ~32h :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Sinoć je bilo fantastično na maskenbalu, skoro se nisam toliko smejala, skakala i igrala ... upoznala sam nekog dečka s kojim sam igrala poslednji deo večeri, a sve je krenulo sa ovom pesmom ...

Spu je bio najbolji na maskenbalu, najjača maska ikada !!! :)

hehe to je bio lesko !:) maskirao se ! konacno je uspeo :D

@dolio

brate vidis da se zeza :D: D

Нема  будућности без истине.

Sprco?

Nisam, je l si ti prco?

ajde,ko ce prvi

spr? :tf:

dunja, aca ti je čestitao božić, a ti ga praviš ljubomornim tu

c,c,c žene [:D]

Aca me je izneverovao :D

wait what?

Ja sam lego oko 21 ustao sam pre deset minuta :D Ali sam bio i pijan i nisam spavao nekih ~32h :D

Ako oduzmemo činjenicu da nisi spavao dosta dugo i da si bio pijan, well you win :)

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

@ Dulio, vidiš, nisam primetio to š, iz nekog razloga sam ''jebeš mi sve'' pročitao kao '' jebe mi se sve'', šta učini nejebica od čoveka icon_smile_big.gif

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...