Kemp. Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 poslao karu nemam kredita Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 pa svi mi saljemo karu leni :D to nije nista novo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) Nisam puno gledao, ukupno recimo dve epizode, ali mislim da će da pobedi ženska osoba, nekako mi to deluje logično, i to još da je bila kod Georgijeva u grupi kad su pravili te grupe. Možda ona iz Novog Sada, ne znam kako se zove. Ako je ona bila kod Georgijeva u grupi, to mu dođe to. Tako da eto, to je moj tip. Glasajte svi za Čupavu, pored toga sto najjace peva najveci je car!!! :D Sad bi ubacio i jedan trol al neću xD Ko prati slike phorumasha video je al verovatno nije provalio xD Edited November 21, 2011 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ja nemam pojma ko je ova što si je okačio, jel to ta o kojoj ja pričam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 To je ta, Ana Perišić Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 E pa da, onda je to ona. Po meni glavni favorit za pobedu. I daj te slike sa slika forumaša! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 gadi mi se njen stav. mada to ocigledno ne sprecava ljude da idu na kafu sa njom i pricaju o muzici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 na ovoj slici na lici na sebe, ovde kao da je pegava a pre edita je bila lepsa slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Za nju sam rekao da mi je najsladja i najsimpaticnija od svih takmicarki. Juce mi je ortak pricao kako se prca sa nekim likom sa Vidikovca, a ovamo prica kako ima decka 3 godine, lalala, standardno. I bas pre nekih 5-6 dana, pokupio je taj prcac sa ortacima u nekom kombiju, vozili se, krenuli da duvaju, i zaustavila ih panduracija. Kao nesto ih je namolila da je puste, da joj ne bi celo takmicenje palo u vodu. :D Dakle, sve razlozi zbog kojih bih glasao za nju. E sad, to sto je ova emisija strmoglavo, u samo epizodu-dve postala takvo "Zvezde Granda" takmicenje, to je druga prica. Sinoc sam gledao nesto malo, lik peva "Knocking on a heavens door", kao da peva prokletu baladicu. Onda onaj drugi, peva "Zastave" od Parnog Valjka, i zavija na samim krajevima, kao da peva Nedeljka Bajica Baju. Onda ona nosata, mislim da je Darija, umislila gospodjica da je spoj Madone i Mik Dzegera. I kad ih pogledas kako su svi bili "normalni", slatki i simpaticni dok su zaista pevali i samo to radili, a ne sad kad izadju na binu, najvaznije je da izgledaju kao svetlece disko kugle. Zgadilo mi se sve jako. Samo za kraj, ako pevanje gledamo, meni je favorit ona mala plava, sisata, cini mi se da isto i NS-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Onda to sve mogu biti problemi za pobedu bilo koga. Realno ako se ljudi "ne povežu" sa takmičarem, onda on ne može da pobedi čak i ako super peva i ne znam koliko je zabavan. Mislim, sad sam otkrio toplu vodu, ali ne gledam i onda ne mogu da ocenim situaciju. Moraću da pogledam sad u narednu subotu, nema šta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 onaj davor kida sto je pevao tozovca car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 onaj davor kida sto je pevao tozovca car moram (sramotno) da kažem da sam čak i glasao za njega :D doduše bio sam pod uticajem nekih raznih supstanci pa nisam razmišljao kako treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/291183/Vlado-Georgiev-je-najstrozi-u-ziriju Kaže da nikada ne bi pevala hevimetal, dok pop, rok i rege obožava. ali zato kad je birala pesmu koju ce da peva, ona je pevala Tanju Savic. Mater grandovsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Ne daj se Leško! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Zenio bih Nevenu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ispala Ana, koja tuga od emisije. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Nezahvalan duel , toliko ju je sjebala nominacija da sam pomislio da ce da zaplace i pobegne sa bine dok je pevala drugi put.... Sjebala je publika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Bogami moja spojler informacija polako ima smisla :D Onaj Davor prolazi a veze nema da peva Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 davor ima dobar izbor pesama :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 ^ +1 Odgledah poslednje dve epizode na tjubu koje sam propustio... iako sam se iznenadio sto je Ana ispala (tj vise sto je imala najmanje glasova) ostalo po meni manje vise tece svojim tokom, bas onako kako treba. Darija mi je bila ekstra na pocetku sto se tice pevanja, ali je pocela zestoko da me iritira ponasanjem na sceni, odvratnim izborom pesama i drago mi je sto je ispala... Ja kontam da bi mala plavusica mogla da pobedi, ako se ne ostvari confy-ev insajd info. :) Sve u svemu, mislio sam da ce ovaj sou biti mnogo bolji i zanimljiviji, ali vec je poceo da me smara i gledam ga jedino sto sam pratio sve od pocetka... 3k dur od svih emisija tog tipa je i dalje nenadjebiv ! Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 Plavusica pobedjuje 100%, to sam rekao prvi put kad sam je cuo da peva Beyuonce...Simpa su mi ona i Igor :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Kao sto sam i ocekivao, Filip je ispao, Nevena sabila kao i Igor, odusevio sam se, super je bila emisija :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Igor je ocajno otpevao od hurts bar po mom misljenju , svaku rec je progutao polovinu slova , a Nevena je sabila zaista . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 neam pojma za hurts svidelo mi se al Harisa je objasnio, totalno drugi glas Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Ko još bira Hurts da peva na nekom takmičenju ovog tipa? A zar nije tamo neko napisao da će pobediti onaj Davor? Vidim dobro mu ide to prolaženje dalje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts