Shekk Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 edit: što vas ja ubeđujem kad em nemaju termina em ja jedva stižem i na ovaj redovni :yaoming:pa to je odma' do delta sitija, a svi znaju gde je delta siti! Uštva Centar ne Delta Shitty :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ako nas bude vishe od 2 ekipe , malo je sat vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ja sigurno dolazim. skontao sam da dobijam ove nedelje neke pare, a to mi je bio jedini problem. valjda ce jos neko iz novog sada da se udostoji. sad kako cu doci do balona, to cemo videti ! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Drugari, sta mislite o ovome http://www.gdenasport.com/beograd/beograd-ekipni/mali-fudbal/zemun/903-argentina-vandini? PARKING OBEZBEĐEN! vikendom tokom celog dana 2000 din Nalazi se u zemunu na kraju ugrinovacke ulice, nije tesko naci, sednete na autobus(18) i do zadnje stanice + je jeftino, ima grejanje, svlacionice, tuseve. Edited November 11, 2011 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 kolko se secam, klizav je teren. a i meni je npr zemun predaleko :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 igrao sam i tu :D ono, za te pare je i dobro, ali losa je podloga dosta. @shekk mislio sam na ovaj teren kod moc-a, ne na kolos :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Argentina isto nema grejanje, i mnogo je hladno + je dosta daleko od centra. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Argentina isto nema grejanje, i mnogo je hladno + je dosta daleko od centra. Ivane, mi smo tamo bili pre 2 godine dosta se promenilo :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 u koje vreme bi igrali? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 (edited) kolko se secam, klizav je teren. a i meni je npr zemun predaleko :D ti si na karaburmi tako?Pa i nije ti daleko mnogo sednes na pocetnu stanicu 16 do doma zdravlja i tu hvatas 18, ili 25 do Dusanovackog mosta pa na 31/17 do autokomande i onda 18 :D u koje vreme bi igrali? Meni je sto ranije to bolje, negde oko 10h Edited November 11, 2011 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 meni odgovara ili sto ranije, najkasnije do 10h ili uvece posle 20h Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 aha, al posle se vruc i poluznojav treba vratiti i promeniti 2/3 prevoza :D verovatno bih se ja iscimao do zemuna, al opet nije da nema jos balona blize centru. samo vi nadjite najbolju opciju koju budete mogli, pa ce se videti ko ce doci. glupo je ovako pisati. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 10 ujutru mi odgovara totalno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Igrao bih i ja,samo sta ja mogu jedino nedeljom,nebitno je gde i koje vreme... moze i napolju negde sto se mene tice ,ne budite svileni :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Vidi ovoga... Zaljubio se i odmah 'oće napolju da igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Trudbenik (VELIKI TEREN) je dobar, igrao sam tamo par puta, sve kul. Moc je takodje odlican, bas sam igrao pre par dana, i to je preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 meni ovaj trudbenik deluje ok,a i nije skup u ovom jutarnjem terminu...A I SVOJEVREMENO SAM PRCO TRUDBENIK,ODMAH MI SE PROBUDE SECANJA! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ne zelim da budem sa grujom u timu, ne dodaje lopte :P moze trudbenik, a igrao sam na Dorcolu u nekom balonu koj' nije bio los, samo je imao martinele :// ne znam.. sve mi je jedno i onako me viktor vozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Trudbenik it is!Ako nekoga ne mrzi, da li može da nazove sada da vidi da li ima slobodnih termina za subotu, pl0x Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 0652425134 bi trebalo da bude broj ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ima nas dosta, mozemo 2 sata da rezervisemo! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Jel tamo ima neka normalna lopta? I da li neko ima normalnu loptu? :D pod normalnom mislim na cetvorku klasicnu za mali fudbal(futsal). I ocemo praviti tri ekipe ili ? Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 uf, ja bas hejtujem te cetvorke za futsal, mozda zato sto nikada ne igram sa tom loptom :) a za ekipe, pa ako niko ne proda, ima nas za 3 ekipe, tako da mozemo dve cuke da rezervisemo i da igra svako sa svakim Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 uf, ja bas hejtujem te cetvorke za futsal, mozda zato sto nikada ne igram sa tom loptom :) a za ekipe, pa ako niko ne proda, ima nas za 3 ekipe, tako da mozemo dve cuke da rezervisemo i da igra svako sa svakim Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Je l' svima odgovara oko 11h? edit : Subota je u pitanju, ok? Edited November 11, 2011 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts