Diego Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 imaju tamo ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 mene racunajte od 10-11 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 FATA tr00 ranoranilac :) ee za 200dinara cu ja da branim 2sata... Sat vremena u terminu od 10 do 11 u mojoj ekipi will do ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 I L I E D.. ja sam ckode djenaro :) gol mi nikako nije opcija, plasim se lopte.. ^_^ noge-ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Nema potrebe da tripuješ ljude, znam na koga se misli kada kažu Viktor :) Ти си бољи Виктор. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 pa sad, meni je bolji ovaj karaburmski viktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 П'кад си с Карабурме. Сплит нови топик који је Виктор бољи. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Imam ja loptu, mada je izduvana, a pumpu nemam. Tako da, mogu da je ponesem ako ima neko pumpu, pa da se ukombinujemo. :) Also, bilo bi stvarno kul da se jave bar 2 golmana, pa ako bi zaista branili, oni ne placaju termin, takav je uvek dogovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Leško čigra smeško! \o/ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Samo ti azuriraj na listi Leska smeska i njegovog drugara tamo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) poserem vam se na termin. dolazim ja od 10, al na nesto manje od sat vremena. da, jel ima neko patike 46 dudeli posto nemam nista sto bi moglo da posluzi za fudbal Edited November 16, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Nikita, bleja pa fudbal? ;) bleja pa jos bleje Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) @Lesko i ostali :D ja cu braniti 100% znaci to je namanji problem za jednog golmana :D sto se tice para ono glupo mi jednostavno da dodjem tamo bez kinte razumete me svi,znaci potrudicu se da uzmem sto vise kinte :)) javljam sutra ipak da li je sigurno 100%,da nebude da sam rekao da dolazim,pa ispalio :D Edited November 16, 2011 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Racunajte da dolazim pa cete da vidite sta znaci nemati kondicije :) Ako nekome treba prevoz iz blokova nek se javi. uf uf, ovo su novi momenti, meni je za kolos najveća frka bio prevoz od sat vremena tamte/vamte ali ako je zwerk ozbiljan da bi vozio ja bi doša' ladno, jutro pre 12 je ionako moj neki leisure time ako se izbudim na vreme dok deca kuntaju :) Count me in. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 brate toliko ste mi konfuzni svi,jebite se kao prvo,aco,rezervisao si dva sata,to je 10 hiljada,a treba da nas ima 20,a bice nas kurac 20...kao drugo,npr. lesko je najavio ortaka,a vec smo vitjsu iskulirali za kuma:)))Znaci recite jel mogu vanrurovci ili ne,cisto i da se zna zbog broja,jer nam realno i treba 20 ljudi:) i kao trece,sa kim sam ja sada u kolima:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ti, viktor, bjela, tina i ja ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ja bih morao da ti jos javim. ne znam dal cu ja ici kolima.. a lupio si za 10k :D, ne znam odakle ti taj broj Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 7.5k ispada ta 2h ja sam rekao svoj stav sto se tice vanrurovaca... ne verujem da ce covek braniti celu tekmu, videcu posle 15min kada svi umru i krenu ka golu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 @Lesko i ostali :D ja cu braniti 100% znaci to je namanji problem za jednog golmana :D sto se tice para ono glupo mi jednostavno da dodjem tamo bez kinte razumete me svi,znaci potrudicu se da uzmem sto vise kinte :)) javljam sutra ipak da li je sigurno 100%,da nebude da sam rekao da dolazim,pa ispalio :D nemoj da ti bude glupo ako su samo pare problem, ako smo se ponudili da platimo golmana (generalno nisam ja, ali cu ucestvovati) nema sta da se tripujes samo se pojavi na terenu :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 videcu posle 15min kada svi umru i krenu ka golu... That. Imamo lika koji je dedicated golman, brani ceo termin, njegova ekipa umre jer ne odmaraju :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Vidimo se :) Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 nemoj da ti bude glupo ako su samo pare problem, ako smo se ponudili da platimo golmana (generalno nisam ja, ali cu ucestvovati) nema sta da se tripujes samo se pojavi na terenu :D Preuzimam odgovornost, nije problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 lepo kaze mendzi, posle 15minuta svi ce zeleti da budu golman.. osim vas, profesionalaca :Pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Daleko sam ja od proa :) Ali idem da trčim, ne da stojim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 meni ce ovo biti fazon prvi fudbal u poslednja dva meseca,a recimo treci u poslednjih šest meseci,jezivo sta me je sve snaslo ove godine:( ALI NEMA VEZE,JEDNOM RONALDO,ZAUVEK ROLANDO! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts