Lucky Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Predstaviše ga konačno, da obraduju sve fanove :) a 10.1-inch display, 8.3mm-thick body, mini-HDMI output, microSD slot and an update to Ice Cream Sandwich by the end of the year, if not sooner. Not to mention, it'll be the first tablet packing NVIDIA's hot-off-the-presses Tegra 3 SoC, making it the first-ever quad-core tablet. Koncept sa dock tastaturom je meni inače genijalan, kada bih hteo Tablet da uzmem verovatno bih razmišljao u tom pravcu, a posebno što je 8 milimetara deb'o (bez docka naravno) i lakši od iPada i Galaxy Tab-a. Plus ovaj "marinija" dizajn, i sve to za 500 dolara uz 32GB storagea. we now know this has a 1280 x 800, Super IPS+ Gorilla Glass display with a 178-degree viewing angle and a max brightness of 600 nits. It also packs 1GB of RAM, GPS, a gyroscope, SonicMaster audio and a 1.2 megapixel front-facing camera. Rounding out the list is an 8MP shooter with an auto-focusing f/2.4 lens and a back-illuminated CMOS sensor that captures 1080p video. Touch-to-focus is also an option here, and ASUS claims a 30 percent boost in color enhancement over competing tabs. I onda još povrh svega Tegra 3 sa prilično omg grafikom: Natrpali su oni tu još gomilu nekih statistika, benčmarka itd, al u tom smislu Nvidiji ne verujem previše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 stvarno deluje kao najbolji tablet trenutno, pod uslovom da ICS bude bolji od HC-a. samo mi nije jasno šta će mu tako dobra kamera, ko će da slika sa tabletom u ruci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Kinezi su to, ne razumeš ti tu filozofiju :) A da ne govorimo što su verovatno dobili bolju cenu za 8mpix jer su recimo drugi kinezi, Samsung, uzeli gazilion, pa se više proizvelo, nego da su jurili neku slabiju koju niko ne traži. Ili tako nešto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 I meni je ovo vrh. Igrao sam se malo sa ovim sadasnjim modelom (ako ih ima vise, nemam pojma tacno koji je) i odusevio se. Ako cena kod nas bude priblizna 500 evra, uz neki paket ce biti dobra kupovina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 i dalje nema GSM/3G modem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) i dalje nema GSM/3G modem? Meni je onaj originalni Transformer što sad ima u VIP-u da se uzme generalno jedini tablet osim iPad-a koji sam uopšte pomislio da bi bilo gotivno imati, stvarno su ga ok napravili. Sa druge strane ovaj deluje još bolje, tako da samo napred za njih. Što se kamere na tabletu tiče u poseti su mi bili neki francuzi pre neki dan i likovi opušteno uzimaju iPad i slikaju po gradu. Meni to isto deluje potpuno retardirano, ali je njima izgleda kul, jebiga ne razumemo mi tu Evropu... Edit: Trups, onaj Transformer što se kupuje u VIP-u ima 3G modem, onaj u slobodnoj prodaji nema, postoji verzija i sa i bez. Edited November 9, 2011 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Kapiram da će ga VIP pustiti u jednom trenutku (Transformer 2) u prodaju kod nas, vidim da su se ok uvezali sa ASUS-om, valjaju čak i njihove kompletne laptopove a ne samo tablete, tako da je to ok. No zaista tabletu jedino što fali za ugodniji rad jeste tastatura, mada je pomalo nezgodno kad sklanjaš ruke sa tastature da bi nabadao po ekranu, to je malo ono, "čudno" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Pa i ovaj i originalni Transformer imaju touchpad, možeš da ga koristiš kao običan laptop, ne moraš da pipkaš po ekranu ako nećeš. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Brate, o čemu li ja govorim :)) Zaboravite da sam bilo šta napisao, nešto sam se "prebacio" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Lucky, Slider nema touchpad, i tu je upravo situacija koju ti pominješ in the other news, Transformer 2 je do jaja, i uskoro će moj "kec" na doboš :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 hajli pera prodavac hardvera koliko ćeš da ceniš nexus s? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 250 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 O-LO Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Lucky, Slider nema touchpad, i tu je upravo situacija koju ti pominješ Ma da, da, znam, nego nešto sam se istripovao oko Transformera za to. Ali ova dvojka deluje super, tako da i treba da prodaš keca! :)) A koji je sledeći telefon namesto Nexus S-a? :) Meni se inače onaj RAZR novi nešto baš dopao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 kako se sparuje tastatura sa transformerom? probao sam danas u vipu, al nisam skontao kako radi. tablet se ponašao kao da nije ubačen u dock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 To se i meni desilo u Merkatoru, mada mislim da je to zato što su ovi debili iz VIP-a stavili uređaj u ono sranje koje ti ne da da poneseš laptop, tako da se možda dock čak i fizički odvojen. Kapiram da nije nešto preterano mudro to kako se povezuje.. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Pa zar ne ide preko onog 40pinskog konektora na donjoj strani Transformera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 da, samo se zabode, ništa spec Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 zabo' sam ga pošteno, kliknulo je i pomerio se onaj klizač, tako da je nešto drugo po sredi. možda mora da bude napunjen i dock i tablet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 moguće, ne znam, moja verzija je bez docka, a dock sam za SK imao samo dva dana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Dock mu daje po specifikacijama dodatno trajanje baterije, tako da mi to deluje nelogično, jedino ako eventualno dock ne može da radi kad nema baterije tj. ne funkcioniše u obrnutom smeru to "produžavanje trajanja" al' to ne znam, pera bi mogao pomoći. a možda i ne bi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ja sam imao sample gde mi je rečeno "ne dozvoli da se dock isprazni, jer je sample i nećeš moći opet da ga upališ" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts