Jump to content

Wildfire Baguje

Grgile

Recommended Posts

Imam HTC Wildfire vec nekih godinu dana , i u zadnjih par dana je poceo da zajebava dosta .

Naime , radim nesto na njemu , i odjednom touch vise ne radi , ni na screenu ni na dugmicima , jedina opcija je lock-unlock.

Ovo se desavalo i ranije , ali tipa jednom u nedelju dana , pa nisam pridavao neki veci znacaj jer me nije nerviralo , ali sad se desava svakih 5 minuta ako sam pola sata na telefonu.

Jel ovo nesto ozbiljno , dal da ga nosim u servis ?

Ne bih da te plašim ali neki lik u servisu pre mene je opisao iste takve sindrome na HTC-u, ali je kod njega nakon nekog vremena otišao i korak dalje - prestao je touch u potpunosti da radi. I reče da ništa nije pomoglo i doneo ga je na servis.

Teshko tjesh natji Telenorov rom, jedino ako ti se neko ovde javi koji josh uvek ima Telenorov rom...ili da pitash po drugim forumima pa da ti da backup...chini mi se da je zapravo takav jedan topic vetj bio ovde tho dunno.

Teshko tjesh natji Telenorov rom na netu, jedino ako ti se neko ovde javi koji josh uvek ima Telenorov rom...ili da pitash po drugim forumima pa da ti da backup...chini mi se da je zapravo takav jedan topic vetj bio ovde tho dunno.

poz voz 2011

Gledao sam na xda i za recimo desire postoje neki worldwideedition (WWE) rom-ovi , koji sluze kao zamena za one rom-ove kojih nema tipa telenor .

Nasao sam neke topike tamo i za wildfire ali nema ta WWE edicija :/

Ako neko ima i voljan je da se iscima bilo bi super da ga okaci negde ako je to moguce