Jump to content

Slusalice za ipod preporuka

Angorn

Recommended Posts

Riknula mi je leva stock ipod sluska i krpim se vec mesecima sa nekim starudijama i uvek jedno uvo... Zelim da kupim slusalice (oko 2k dinara) koje su izdrzljive i imaju koliko toliko ok zvuk. Gledao sam druge u prvom redu i trece u drugom na ovom linku: My link

Da li su te ok, ako jesu jel mi moze neko reci cemu ce mi ovaj mikrofon na gaypod nanou (kontam da mi ne treba uopste), a ako nisu ok jel moze neki predlog?

Hvala

Gledao sam vec tu temu i nisam nasao odgovor u njoj :( . Hteo bih da mi slusalice stoje u usima dok trcim, tako da sam pre za onu varijantu in ear. Link ne radi jer je sajt djubre... Bile su to Skullcandy INK'D, koje kostaju 2000 din na sajtu uvoznika i distributera Skullcandy proizvoda za Srbiju.

ja imam ove, sennheiser mx 460

sennheiser_mx_460.jpg

skroz se ok cuju, ali imam problem, prvenstveno sa ajpodom koji je kupljen u Nemackoj pa mu je limitiran volume (to sam provalio kad sam cuo kako se cuje ipod od drugara koji je kupio u americi) ali slusalice kao slusalice su super, jake su i jos mi traju (vec nekih 2 god.)

skroz se ok cuju, ali imam problem, prvenstveno sa ajpodom koji je kupljen u Nemackoj pa mu je limitiran volume (to sam provalio kad sam cuo kako se cuje ipod od drugara koji je kupio u americi) ali slusalice kao slusalice su super, jake su i jos mi traju (vec nekih 2 god.)

verovatno nisi toliko operisan od računara i tehnike, ali probao si da vidiš da li ti je onaj volume limit u meniju postavljen na najvišu kockicu tj. isključen? :)

Meh, na kraju sam odlucio da hocu lepo da kupim slusalice koje prekriju usi i zavrsim posao. Danas sam cunjao malo po gradu nasao par modela, ali niko mi nista nije znao reci kakve su za svaki dan, tj da li bi ih unistio ako bi ih nosio zimi po minusima... E sad opet mislim da uzaludno pitam al ajde, gde u Beogradu mogu da nabavim takve slusalice a da cena nije veca od 5000, pozeljno bi bilo i da je ispod 4k?

Pa BigBang je jedno vreme imao solidno veliki izbor slušalica tog tipa, možeš tamo da baciš pogled.

Bio tamo, zaposleni su ocaj ne znaju nista o svojoj robi, ja dundjer sam vise od njih znao (ALI STVARNO), a da imaju izbor, hmmm onako izbor nije bas nesto... Mislio sam da neko mozda zna neko skrovito mesto, ali vidim da smo mi crna rupa sto se tehnike tice pa cu morati da idem negde u svet da kupim nesto vredno kupovine, jbg. Hvala

@Mohican: LOL! xD

Meh, na kraju sam odlucio da hocu lepo da kupim slusalice koje prekriju usi i zavrsim posao. Danas sam cunjao malo po gradu nasao par modela, ali niko mi nista nije znao reci kakve su za svaki dan, tj da li bi ih unistio ako bi ih nosio zimi po minusima... E sad opet mislim da uzaludno pitam al ajde, gde u Beogradu mogu da nabavim takve slusalice a da cena nije veca od 5000, pozeljno bi bilo i da je ispod 4k?

http://www.4audio.rs

Па да бираш! Неке моделе је могуће и тестирати. Локали врхстра, особље фулијана! Колико сам их пута препоручио, помислиће људи да радим за њих.