Angorn Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Riknula mi je leva stock ipod sluska i krpim se vec mesecima sa nekim starudijama i uvek jedno uvo... Zelim da kupim slusalice (oko 2k dinara) koje su izdrzljive i imaju koliko toliko ok zvuk. Gledao sam druge u prvom redu i trece u drugom na ovom linku: My link Da li su te ok, ako jesu jel mi moze neko reci cemu ce mi ovaj mikrofon na gaypod nanou (kontam da mi ne treba uopste), a ako nisu ok jel moze neki predlog? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Nešto ne radi ovaj link kojeg si dao pa ne znam na koje misliš, ali imali smo pre nekoliko dana baš priču na tu temu, doduše u pogrešnom delu foruma, pa baci pogled: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920918 Na kraju se ispostavi da dosta zavisi od toga kakvo ti je uvo, ako hoćeš bubice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Gledao sam vec tu temu i nisam nasao odgovor u njoj :( . Hteo bih da mi slusalice stoje u usima dok trcim, tako da sam pre za onu varijantu in ear. Link ne radi jer je sajt djubre... Bile su to Skullcandy INK'D, koje kostaju 2000 din na sajtu uvoznika i distributera Skullcandy proizvoda za Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Pa znaš kako, mikrofon ti ne služi ničemu, ali zato kontrole služe za jelda, kontrolisanje :) Ako ti stock slušalice odgovaraju, onda nema razloga da ne kupiš iste takve samo nove, i završiš priču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Ja ti onda preporučujem bubice koje imaju gumenu kuku koja ide oko ušne školjke. Na skijanju nosim masku i kacigu, i sa tim sranjem nema šanse da ispadnu slušalice iz ušiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ja imam ove, sennheiser mx 460 skroz se ok cuju, ali imam problem, prvenstveno sa ajpodom koji je kupljen u Nemackoj pa mu je limitiran volume (to sam provalio kad sam cuo kako se cuje ipod od drugara koji je kupio u americi) ali slusalice kao slusalice su super, jake su i jos mi traju (vec nekih 2 god.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 skroz se ok cuju, ali imam problem, prvenstveno sa ajpodom koji je kupljen u Nemackoj pa mu je limitiran volume (to sam provalio kad sam cuo kako se cuje ipod od drugara koji je kupio u americi) ali slusalice kao slusalice su super, jake su i jos mi traju (vec nekih 2 god.) verovatno nisi toliko operisan od računara i tehnike, ali probao si da vidiš da li ti je onaj volume limit u meniju postavljen na najvišu kockicu tj. isključen? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Naravno da sam to podesio na maximum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Hvala svima, nadao sam se da neko zna nesto o skullcandy-u al jbg, videcu jos :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 meni ni samo ime ne uliva poverenje, a tek kad sam video dizajn :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 Meh, na kraju sam odlucio da hocu lepo da kupim slusalice koje prekriju usi i zavrsim posao. Danas sam cunjao malo po gradu nasao par modela, ali niko mi nista nije znao reci kakve su za svaki dan, tj da li bi ih unistio ako bi ih nosio zimi po minusima... E sad opet mislim da uzaludno pitam al ajde, gde u Beogradu mogu da nabavim takve slusalice a da cena nije veca od 5000, pozeljno bi bilo i da je ispod 4k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Pa BigBang je jedno vreme imao solidno veliki izbor slušalica tog tipa, možeš tamo da baciš pogled. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Ja ti onda preporučujem bubice koje imaju gumenu kuku koja ide oko ušne školjke. Na skijanju nosim masku i kacigu, i sa tim sranjem nema šanse da ispadnu slušalice iz ušiju. Mogao bi i ovo da dodas ocigledno Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 Pa BigBang je jedno vreme imao solidno veliki izbor slušalica tog tipa, možeš tamo da baciš pogled. Bio tamo, zaposleni su ocaj ne znaju nista o svojoj robi, ja dundjer sam vise od njih znao (ALI STVARNO), a da imaju izbor, hmmm onako izbor nije bas nesto... Mislio sam da neko mozda zna neko skrovito mesto, ali vidim da smo mi crna rupa sto se tehnike tice pa cu morati da idem negde u svet da kupim nesto vredno kupovine, jbg. Hvala @Mohican: LOL! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Meh, na kraju sam odlucio da hocu lepo da kupim slusalice koje prekriju usi i zavrsim posao. Danas sam cunjao malo po gradu nasao par modela, ali niko mi nista nije znao reci kakve su za svaki dan, tj da li bi ih unistio ako bi ih nosio zimi po minusima... E sad opet mislim da uzaludno pitam al ajde, gde u Beogradu mogu da nabavim takve slusalice a da cena nije veca od 5000, pozeljno bi bilo i da je ispod 4k? http://www.4audio.rs Па да бираш! Неке моделе је могуће и тестирати. Локали врхстра, особље фулијана! Колико сам их пута препоручио, помислиће људи да радим за њих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Mogao bi i ovo da dodas ocigledno pfff, to je za obične smrtnike. Meni treba OVO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 E Corey svaka ti dala! Hvala puno oticicu ovih dana do njih pa videti! @Cali i Mohican: Jebo sve to meni ovo treba za arkticke uslove :P Evo zahladilo veceras vec :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Overi obavezno i Player kod njih sam uzeo sennheisser hd 515 za najmanje pare moguce. 2 godine garancije i ti radovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 E da, i ja sam čuo za te Player da su dobra radnja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 http://postimage.org/image/j12zelhg/ ja sam uzela ove genius (valjda u big bangu) u uscu pre 2 godine za manje od 1000, savrsene su, odlicna izolacija i nema sanse da ispadnu :) mozda jos mogu negde da se nadju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Genius ima dobre kanale distribucije kod nas tako da bi ih moralo biti i na drugim mestima koje valjaju hardversku robu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Ovaj Laki radi za Genius! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Genius je sranje! Hohohohohohoho!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 jel prodaje neko sennheiser u bgu ? uzeo bi ove cx 300 al nema ni u gigatronu ni u tehnomaniji(itsvet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 sad ce Corey da ti kazhe :D Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts