cyBhoneR Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Igra je slicna TBC-u ako si ga uopste igrao na retail serverima a ne na nekim piraterijama. Ocigledno je da si pola zivota proveo na pirateriji pa ne znas kakav je tbc zaista bio . Chen Stormstout je panda iz War3 i po prici je normalno da se pojave pande u igri a ne da se pojavi sto Silencer kaze jos zmajeva u World-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 igrao sam malo na moltenu, jako malo i to samo arenu jer ja u wow-u samo pvp igram zanimljivije mi je kad znam da se tucem sa likom koji sedi za kompom i igra svoj lika a ne da tucem bosa pola sata i jos kad wipe-uje ponovo, neka hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 I hoces da kazes da je taj Molten skriptovan kao original server? Jesi ti siguran da si probao TBC pa cak i taj PVP u potpunosti??? Pricas nam ovde da su te 3 ekspanzije najbolje a ja nisam siguran da je molten uopste imao vanilu. Kako su onda te 3 ekspanzije najbolje? I po cemu onda mozes da kazes da su te 3 ekspanzije najbolje ako si igrao samo pvp i kako kazes nesto malo? Jel PVP merodavan za ocenjivanje citave ekspanzije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 jel ti znas da citas, igrao sam na retail uvek, imao sam molten kratko jer me drugar pitao da igram sa njim arenu a u vezi pve samo pricao o retail-u nisam sigurno igrao na piratskim serverima pve jer na moltenu kad sam bio nisu imali nista u katastrofi bio je samo bwd i nisam zeleo da probam da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Znam ja da citam al ti ne znas da se izrazis. I dalje nisi odgovorio na moje pitanje al nema veze. Skonta se brzo da si "old" school gamer. :) Koliko god ovo sarkasticno bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 igrao sam ja pve na starim ekspanzijama ali na ovim novijim jako slabo jer mi se ne svidjaju. Za Molten ne znam dal je skriptovan nisam nista radio. A ovo tvoje prozivanje ne znam cemu jer ja nisam nikog prozivao nego sam izrazio svoje misljenje 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Ne prozivam te ja neko mi nije jasno,malo pricas jedno malo drugo. Jednom pricas da igras samo pvp i da volis da igras protiv pravih ljudi a ne da lupas bosa pola sata pa da vajpujes a onda pricas kako si igrao i PVE na svim ekspanzijama. A i poceo si pricu kako samo igras pvp i na osnovu toga sam ja dosao do zakljucka da ti ocenjujes ekspanzije po tome kakav joj je pvp sistem. Toliko. Necu vise da se raspravljam. Smorio sam se sad pisajuci ove gluposti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Naravno da ne, igrao sam pve malo ali nisam tip igraca koji voli pve toliko, uglavnom sam radio pve zbog glory-ja jer farmam mounte i to je sve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 I opet mi se desava ponovo isti problem sa mojim secret answerom. Dao sam pre oko mesec dana blizzardu sve moguce svoje informacije i dao sam im tacan secret answer i oni mi posalji nazad taj isti secret answer. Pokusam danas da promenim sifru jer je bilo previse pogresnih pokusaja da se promeni i dobijem jebeni lock OPET i kaze mi da mi secret answer nije tacan I PORED TOGA STO MI JE JEBENI BLIZZARD ISTI TAJ SECRET ANSWER DAO.. KOJI BRE KURAC VISE ? I sada dobijem na kraju svega i ovo : You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support. Kad cu imati priliku da ponovo sam pokusam promeniti password ? Majke mi, ovo mi pocinje ici na nerve jako ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Sto ih ne pozoves preko skypa, besplatan poziv. 0800 0288246 Vrlo su ljubazni i u 90% slučajeva ti odmah reše problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Nemam trenutno mikrofon, zvao bih odmah da imam jbg =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 muka mi je od guglanja... ako neko moze da mi da info, zahvaljujem unapred... ako upgradujem boe item da li ostaje boe??? capovao bih altove u tom slucaju i pokusao da odrzim cenu npr DMF trinketa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Pri reforgovanju/transmogu ti uvek naglasi da ce item postati soulbound, ne znam za item upgrade ali kapiram da je isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 i ja se nadam, ali ako nije, obesicu se... imacu unapredjeni xuen na altu na kome u barovima imam 2 ikonice jedna je incr druga je macro za milling :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 ne moze... :D postaje soulbound... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Danas opet poskidali RAF. Nisu skoro mesec i po. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Pri reforgovanju/transmogu ti uvek naglasi da ce item postati soulbound, ne znam za item upgrade ali kapiram da je isto. Jedine iteme koje mozes da upgrade i da dalje mozes da ih saljes altovima su BOA itemi, ima ih dosta u mop-u, inscription moze da pravi BOA staff (agility i 2 sa intelect-om) i ima puna item-a koji mogu da se nadju svuda po pandariji od rare mobova i od rare spawn itema koji bleje na podu ( http://www.wowhead.com/achievement=7281) :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) Mr. Parlament dobra ti reklama lolnuli smo svi kolektivno na TSu :D. [2. Trade] [Cvrle]: Hello ladies! How are you? Fantastic. Look at your gear. Now back to me, now back at your gear. Now back to me. Sadly it isn't like mine. But if you switched to my guild your gear could be like mine. I am on mamuth. Edited December 9, 2012 by Miki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Pa sta je bre ovo? Umirem od smeha .. haahahahahahaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 uzeo sam da instaliram wow posle pola godine i kad ubacim cataclysm disk ne moze da pokrene instalaciju kaze da nemam dozvolu da pokrenem doticnu(ni kao administrator). kad krene da downloadujem prijavi gresku blizzard updater i kad odradim repair isto. koje su mi opcije? da skinem sa torrenta? Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 (edited) Mr. Parlament dobra ti reklama lolnuli smo svi kolektivno na TSu :D. [2. Trade] [ZOOM]: Hello ladies! How are you? Fantastic. Look at your gear. Now back to me, now back at your gear. Now back to me. Sadly it isn't like mine. But if you switched to my guild your gear could be like mine. I am on mamuth. Uzimao sam casove xD Steram djoku u sve vas na TS-u na celu sa Krkojem :) Gilda je u principu zatvorenog tipa, s puno guild perkova kao sto su Shado-pan bicikla i trinket lepe brene. Edited December 24, 2012 by Parlament ZOOM 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 to je reklama za oldspice, plagijatoru! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 (edited) uzeo sam da instaliram wow posle pola godine i kad ubacim cataclysm disk ne moze da pokrene instalaciju kaze da nemam dozvolu da pokrenem doticnu(ni kao administrator). kad krene da downloadujem prijavi gresku blizzard updater i kad odradim repair isto. koje su mi opcije? da skinem sa torrenta? Proveri da li ti je Secondary Logon servis aktivan, tj trebalo bi da bude aktivan ako nije.. mozda pomogne Edited December 28, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lomax Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts