Astora Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Znam sta sam rekao kada sam zvao Blizzard Support preko skype-a...Pitali su me za answer i ja sam im rekao koji je answer..Pa nisam toliko izlapeo da ne znam gde mi je tata rodjen,tada kada sam im rekao preko skype-a koji je answer prihvatili su a sada ne prihvataju..Koji qrac ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Znam sta sam rekao kada sam zvao Blizzard Support preko skype-a...Pitali su me za answer i ja sam im rekao koji je answer..Pa nisam toliko izlapeo da ne znam gde mi je tata rodjen,tada kada sam im rekao preko skype-a koji je answer prihvatili su a sada ne prihvataju..Koji qrac ?! Brate posalji im bilo koji dokument na kome je tvoje ime i prezime. Ako si na nekoj od zemalja EU zbog raf-a, fotosopiraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Zar nisi prodao svoj acc? Bezi pre nego se navuces opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Otkupio sam acc nazad posto kupac nema vremena da igra ;o) Ma jok, udjem maksimalno na 2 sata u igru i to je sve :)Poslao sam skeniranu licnu kartu malopre a podatke koje sam im poslao bez licne karte su prihvatili samo su trazili uz to i skeniranu licnu kartu, nadam se da necu cekati opet 2 dana za odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traktomir Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Interesuje da li jos ludaci skidaju RaF(jer sad imaju onu sedmicu snizenja za nove igrace tj ovaj novi battle chest)?ima li nekome da su sad za ova 2-3 zadnja dana skidali RaF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Posto nemam gde da dam + rep za Parlament_ZOOM moram to ovde, nemojte zameriti.. Juce uspesno pazario Game time card, nije bilo nikakvih problema .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Prodajem acc , milion evra http://eu.battle.net/wow/en/character/deathweaver/%D0%A5%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BC/achievement#81 Ako vam trebaju i neke podmornice, sa ili bez nuklearnih glava javite se, sve ce da sredimo xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Treca faza je toliko nemoguca, da je ovo mogao da napravi jedino neko pijan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ne znam dal je neko gledao Grand Finale BWC 2012 :) Al meni je komabila poslednja partija 20 minuta se biju. Niko nikog ne ubije. I na kraju ko je napraivo more dmg wins lolololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ko nije gledao, 47:50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 usrali su na kraju sa tim dmg-om =/ .. Gledao sam inace :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 I ako sam ''navijao'' za Kollektiva i drugare u finalu , bilo mi je krivo da vidim da melejac mora bukvalno da turtluje 70% partije , i to pritom trenutno najbolja melee klasa .... Kapiram da su Snutz/Kollektiv/Venruki za klasu iznad ovih iz Yaspresent-a , al opet , dok je Another bio na dk -u samo se pokazalo da je stanje svih melee klasa u igrici uzasno , i da su melejci , sem warriora , na dnu lestvice . O rogue-ovima necu da pricam samo cu da kukam bzvz :-P Quote PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Anotherov problem je taj sto nece/ne zna/odbija da igra frost spec.Frost tsg je inace tezak counter za bilo koji mls posto saman cak i bogotac da sidje da ga igra ne moze da prezivi inicijalni burst. Ako prezivi 30-35 sekundi onda mls uglavnom dobija ali to je tako tesko izvesti da je gotovo pa nemoguce. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Aleksandre, opet si upucao topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Anyway, da li neko uplacivao RAF gametime posle one cistke. I ima li i sad oduzimanja ili su se primirili malo ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Ja sam uplatio preko RaF-a juce, za sad je sve ok, videcemo kroz par dana da'l ce se nesto dogoditi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ja sam bio na starom acc uplatio 3 meseca ali su mi skinuli sve, posle toga uplatim opet 1 mesec i opet mi skinu, tako da sam morao poceti placati 13 e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Nazalost i dalje skidaju, to mi je potvrdio i RAF prodvac tako nista od toga u skorije vreme, jedino sto je mene usralo da sam stavio Veliku Britaniju kao mesto stonavanja pa ima placam u funtama a ona oslobila u odnosu na euro pa mi mesec dana ispada oko 11e :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ja planiram da batalim wow posto je smesan, ova ekspanzija je preveliko sr*nje i presmesna je, debele pande i neki zmajevi gluposti. Vreme je da se prekine :D 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 bravo za tebe ^ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Interesantan Quest Line :) Ako neko prati Lore igre, pocinje da mi se svidja rat koji krece izmedju alijanse i horde ;) proveo sam oko mesec dana na PTR da bi snimio ovo i video sta se sve desava. Pa cisto koga zanima neka pogleda (Spoile Alert) Inace ne znam kako cu raditi ponovo daily questove, ali muka ziva ima da me uvati obzirom da 4 dailija daju 150reputaicje, a peti daje 300. A za ovaj Rise of the Blood Elves mi je trebao revered :( Horde - Dominance Offensive: * (Odgledajte scenario kako bi skapirali sta se desava u sledecem) Secrets of The Past - Sutra prekosutra ce mi biti dostupan da odradim. Alliance - Operation Shieldwall Jane's Hope - Cekam da otkljucaju u sledecem Beta Buildu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staraskola Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 pa realno cela ekspanzija je samo farmanje, sve se farma. rdf i lfr ubijas skakavce, kod agalona mi pada fps ne mogu da uplaim komp dva dana posle te borbe. Smesno je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galerius Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 kod agalona mi pada fps ne mogu da uplaim komp dva dana posle te borbe. Smesno je вала јесте, нарочито кад играш WoW на ZX Spectrum ^_________^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 (edited) I meni oce da padne sa 120 FPSA kad krenem da frapsujem kod Elgalona, jedva se drzim na 30-35 FPS :( Ovako normalno frapsujem 60 fps konstantno. Edited November 22, 2012 by Silencer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts