RaveN Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 što si mi spoilovao da je skofild umro šalim se, al stvarno sam prestao da gledam pb tipa dve tri epizode pred kraj serije, kad su počeli da smaraju sa onom scilom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Ma biće dramatično, ali ne toliko dramatično, neko će da rikne i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 što si mi spoilovao da je skofild umro šalim se, al stvarno sam prestao da gledam pb tipa dve tri epizode pred kraj serije, kad su počeli da smaraju sa onom scilom :D pa da se ne lažemo, nikada ne bi pogledao te epizode što su ti ostale do kraja. ovako bar znaš šta se desi na kraju. molim, i drugi put reki. :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Баш одлична епизода, први обрт са гиком се могао наслутити, сувише га приближавају Декстеру. Сада је са његовом дадиљом, па се може десити да ненајављен буде у његовом стану и разоткрије Декстера. Верујем да он спада у оне типове који се диве серијским убицама, какав је вероватно један од креатора серије, па ће кроз његов лик себе да пројектује. Ако га разоткрије, неће одмах рећи већ ће покушати на делу да га ухвати. Други твист је стварно омг, али не знам да ли је релација иста као Декстер->Очух, рецимо сцена када види исписано купатило, изненађен је. Врло могуће да се ради о исцепаној личности, које су међусобно независне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ako je geller bio mrtav svo vreme koga su onda videli iz kola na faxu trevis i dexter ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Dobra je epizoda, sve što ste pomenuli se slažem, taman ima neki fini tvist i to sve. Gika i dalje ne mogu da najbolje skapiram oko uloge, nisam na Korijevoj strani ali nikad se ne zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Декстер је први пут видео Гелера залеђеног : ) након те сцене било је јасно гомила ствари, за које сам мислио да су намерни пропусти јер их мрзи да детаљишу. Типа како се Гелер опуштено шета по граду а тражен је, затим његово пришуњавање Тревисовој кући и сада у овој епизоди блокада лифта у коме је био Декстер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 na kraju epizode sam imao takav pogled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ono sto kori kaze, i ja sam bio u fazonu kao matori sve ovo radi, prvo ono sa liftom kao sve tempira, pa sve ovo izvede,jebeno neverovatna epizoda mada kapiram da travisa lako sjebati dekster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Svi su pod utiskom glavnog "plota" tako da niko ne pominje Debrin problem :)) Sve u svemu, stoji sve to oko matorog i šetanja gradom itd, to je i meni bilo sumnjivo od starta. sad bi trebalo neko da krene da gleda epizode ispočetka pa da analizira postavku kad matorac nije "stvaran" I šta sam još 'teo ... ah da: kapiram da travisa lako sjebati dekster Moguće, pošto ima i ovih dodatnih likova koji moraju neko sranje da naprave, tako da će to sve popuniti finale. Kad bi Trevis bio hevi za ubijanje, ne bi mogli ovo ostalo da ubace i povežu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 ili ce dati sestri trevisa da joj ucini, a on ce dovatiti onog masukinog koji ce ga verovatno izvaliti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 ne verujem da ce dati Debri Travisa, previse zna :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 dva videa: Writer and Show Runner Scott Buck discusses Gellar being Travis's dark passenger. Travis learns the truth about Gellar. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Јел спојлују нешто клипови, или најављују? Нисам никада готивио када убаце на крај епизоде неких серија привју следеће, одмах гасим видео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 prvi klip mozes da pogledas drugi malo spojluje Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 E da, setih se još nečega, ne znam dal smo to pokrili, možda se i neko setio a ja prevideo. Zar nije Dexteru geek pre x epizoda kao "sredio search" ili tako nešto na kompu, pošto ovaj do tog trenutka nešto nije mogao da potraži šta mu treba? Plus je sad u ovoj poslednjoj epizodi jasno koristio taj neki drugi search engine? Ili sam nešto pogrešno skapirao? Ako je tako, onda ovaj već neko vreme prati šta ovaj pretražuje na netu, što je jelda, zanimljivo. Odnosno već ga je izvalio. A opet, ako je tako, onda je Dexter ispao debil, tj. isuviše "glup" da to ne provali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Убацио му је тројанца у комп! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 OK je ova epizoda, nije ništa spec, ali očekivanog toga pred poslednje dve epizode u kojima će doći razrešenje, kako to već obično biva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ispade Tom Henks mlađi baš fin psiho :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 zanimljiv je sad ovaj stazista sto pocinje po malo da ludi ne moze da spava i to, kapiram da je opsednut dexterom jos jace, bice zanimljivo sta ce od toga ispasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Убацио му је тројанца у комп! nije nego rootkit! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) previse scena holivudkoakcionog karaktera (batista, bomba, dekster u vodi...) za moj ukus, ali kapiram da to stalno moraju da ispostuju. ne znam kako ce sve da stane u poslednju epizodu, dosta toga treba da se izdesava Edited December 13, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Nisam juče ni postovao o epizodi jer nisam imao šta :) Nekako je suviše, ne znam, "default očekivana" da bi bilo nekih "wow" situacija, tako da definitivno poslednja mora biti "ta". Šta više, čak ni nemam onaj trip "jao, jao, sledeća epizoda, jao, jao" pošto je ova odvela na stranu "holivudskog" razvoja događaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Don't worry Lucky: It was "Christmas episode" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts