Guest Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 ne znam za njega, al ovaj što glumi travisa je sin toma henksa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 Propustio cetvrtu ali sad jos bolje jer skidam dve od jednom ! Za sad je sve lepo , taman :) Ocekujem uskoro neki zajeban susret dextera sa crncem inspektorom :P Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 ne znam za njega, al ovaj što glumi travisa je sin toma henksa. vidi stvarno, a i lice sad kad pogledam meni je poznat iz uloge svestenika koji se lozi na Pegi u Mad man-u! bas vrhunska sezona, moraju bas da se potrude oko kraja da bi je zasrali :D valjda nece umreti Mos Def, njegovi dijalozi sa Dexterom su mi vrhunski Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 mos def kraljina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 realno Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 pa i nije tako nerealno deksterovo izvaljivanje travisa. kad su pronašli telo i kad su poleteli oni skakavci, normalni ljudi su imali empatsku reakciju, tj. bili zgroženi i šokirani, a dekster nije, i opazio je jedinu drugu osobu koja nije bila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Slažem se za rano otkrivanje negativaca, vrteo sam po glavi doduše i mislim da je slično bilo i pre, mada nikad do sada panduri nisu imali javno objavljenu "potragu" sa likom za koga sumnjaju da je ubica, a on zapravo i jeste. Meni se samo u čitavoj priči ne uklapa ona plava što je digla ruku ajstrak kilera, tj. gde će ta prodata ruka završiti, dal' će ova da se "sveti" zato što je masuka otpustio, nekako mi deluje isuviše nepotrebno da su je sad samo šutnuli i kao gg no re. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Dexter je vec uhvatio Travisa i pustio ga...ovaj je sad poceo da sumnja u rad profesora (ili je tako delovalo) sledece epizode, ako ne ubije onu kurvu, bice medju njima dvojicom nekog problema! Sa druge strane, crnja je za sada totalno nebitan, mora i on nesto bitno da uradi sem citanja Biblije, neko je pomenuo da ce da izvali Dextera. Edited November 3, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Ali imamo dvojicu crnja, i drugi mora da odigra neku ulogu, makar da umre :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) pa drugi crnja će da prca deksijevu seku Edited November 3, 2011 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 fu otvorio sam spojler a nisam znao da je izasla sesta :c whats seen cannot be unseen :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 rejalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 uuu, odlicna epizoda \o/ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 multilevel supefap na poslednju scenu kada krene da izlazi iz vode u šestoj epizodi! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 jebo te kakva epizoda ono odgledao sam kraj i pola sata sam bio :oooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Meni je isto bila kul epizoda, ali moram priznati da valjda zbog vašeg hajpa nisam toliko "wow" dočekao završetak :) A ako ništa, odgovorili su u seriji na moje pitanje oko prevelikog broja likova i toga da ne znam šta će sa njima biti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 (edited) ja sam otvorio neov spojler, jebo me pas. dobra je epizoda. fino su stvorili želju da se rudi vrati s onim scenama sa ajstrak kiler dokazima u ranijim epizodama. edit: žao mi je brother sam-a, nekako sam bio u fazonu da može da pokaže deksteru put do svetlosti, ili šta god, i da dođe do zaključenja sveukupne radnje. iako je scena kad doktor saopštava da je mrtav malo mutna, ne deluje mi na stil serije da je bro sam u stvari živ. Edited November 7, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 NEA ZA PREDSEDNIKA! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 žao mi je brother sam-a, nekako sam bio u fazonu da može da pokaže deksteru put do svetlosti, ili šta god, i da dođe do zaključenja sveukupne radnje. Nemam pojma, ja nekako nisam video da se to događa, isuviše je Dexter izgrađen karakter da bi to prošlo, šta znam. Ja sam više očekivao da će ili Sam da ponovo postane mračan, mada je i on izgrađen karakter, pa ne bi imalo smisla, ili bi odigrao neku rolu u otkrivanju čitave priče oko glavnih negativaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Vrhunska epizoda, Rudi umesto caleta na kraju...stvarno prajsles. Niko nije pomenuo sto je profesorov minjon pustio onu kurvu, mozda ce Dexter u njemu naci zamenu za brata Sema! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Meni više deluje da će matori da ga zbog toga zabode kao Judu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 (edited) koliko u sledećoj epizodi. Ima da ga žiguje po guzovima prvo! Edited November 8, 2011 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ja sam više očekivao da će ili Sam da ponovo postane mračan, mada je i on izgrađen karakter, pa ne bi imalo smisla, ili bi odigrao neku rolu u otkrivanju čitave priče oko glavnih negativaca. šta znam, i brother sem je bio izgrađen karakter dok je bio robijaš, pa je "ugledao svetlost" i promenio se. sad me još više zanima šta će biti do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts