Lucky Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Smislio sam! Brother Sam će mu se takođe prikazati u ovim tripovima, i onda će oni da se "fajtaju" oko toga kako će Dexter da prevlada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 izasao jos jedan preview izivljavanje Dex-a incoming! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Realno, taj sin je oduvek delovao kao neki sajko u povoju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 И мени је јако чудно епизодно појављивање бураза, или су само збрзали још један преокрет у Декстеру. У сваком случају, епизода испод нивоа на који смо навикли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ma iz aviona se video da se cerka trinitija ili ubila ili je keva ubila i onda je sin izrejdzovao. Deluje kao filer epizoda, al opet ima dovoljno detalja za nastavak price. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 meni je recimo bio zanimljiv ovaj detalj. nadam se da jos neko primetio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 a sta je sa tom slikom? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Pa nemam pojma, sad i ja pokušavam da uglavim scenu u scenu njih dvojice, ali možda je zapravo samo to što je ta slika zaista najviše puta "rekreirana" po kojekakvim serijama, filmovima, pa na kraju krajeva i međ' narodom, pa su ovi možda eto napravili omaž. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ma ok, ali gde ej ta slika bila, po čemu je the poznata? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/American_Gothic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 American Gothic, poznata je slika baš, mislim da je tipa top 100 slika ikada ili tako nešto, ali je ne mogu smestiti ovde. edit: eto ga Rejz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 meni je ova epizoda ispod očekivanja, ali ne mogu ništa da kažem dok ne vidim sledeću, ili ostatak. ne deluje kao da se išta bitno desilo, a može biti da se desilo gomila bitnih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 meni je pregotivno rudijevo gostovanje a dexter je i dalje najbolja serija na televiziji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Нисам знао да је само прва сезона већином ишла по књизи, остале су писане самостално, још већи риспект од мене : ) сјајно, тренутна је посебно добро написана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 kapiram da će profesor da žrtvuje travisa, i da ga je zato i uzeo na početku svega. jer je jedna osoba koju treba da žrtvuje tipa izdajnik ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ova mi je epizoda bila nešto, nemam pojma, nepotrebna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 http://www.eliotsearchengine.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Opet čudna epizoda koja ostavlja wtf utisak, odnosno skraćuje predstavu šta će strpati u još 4 epizode koj k... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Декстера разоткрива сестра, која му виси изнад главе. Сада посебно када је увидела да он у ствари више слуша него што открива о себи, па ће га гњавити из гриже савести. Пратиће га да утврди како проводи слободно време, а биће доста више окупиран након дешавања у овој епизоди, и вероватно га на делу хвата. Последња сцена ове сезоне ће бити како јој држи нож под грлом, са сузом која клизи низ образ, и ликом Брата Сема који је испливао из његове подсвести да му удели савет уместо ћалца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ma daaaaaj. Over the top no way Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Разговор између Дебре и њеног псиџе као да најављује тако нешто. -I mean, I show up, right, to question her about her brother and...24 hours later...I can't help but feel responsible. You know, I knew that there was something that she wasn't telling me. -Do you think she knew that her brother was involved? -I think she knew something was up with him. And I think she was trying to protect him, which is what a good sister does. And then, he ends up killing her. Oh, Jesus. Are all brothers assholes? -Who are we talking about now? -Who else? Dexter. -Ah. So you think he might kill you? -No, I don't think he's going to kill me, I just-- I think he treats me like shit. Дакле последња сцена ове сезоне као што сам горе описао, а у следећој Дебра као права сестра и капетан одреда за убиства, пружа свом бати заштиту. Да је ипак смакне, мислим да би се тим чином поновили(Рита), а и не би приличило тако нешто. И ја сумњам да ће се у том правцу одвијати серија, али што се не би забављали са могућим исходима! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Da, realno, jedna od njihovih standardnih mid-season epizoda u kojima se ništa ne događa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Последња сцена ове сезоне ће бити како јој држи нож под грлом, са сузом која клизи низ образ, и ликом Брата Сема који је испливао из његове подсвести да му удели савет уместо ћалца. ili poslednja scena dekster priznaje sestri ko je i pokazuje joj kutijicu sa uzorcima, ona ga prijavljuje policiji i samoubije se :c sledeća sezona dekster ubija u zatvoru :D kolko sam sad lupio Edited November 26, 2011 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 da, da. tamo se sprijatelji sa majklom skofildom koji u stvari nije umro, nego je opet u zatvoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts