Guest Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 koliko je sati, forume?devet trijez dva, bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Usvinjih se posle ko zna koliko vremena, i naravno, uvek mora neko sranje da se desi koje nije ni približno vezano za mene, a skenja me. Šupičku materinu. Ako ništa drugo, ovo menjanje sata me je oraspoložilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Dobar dan, lep dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Ustao sam prvo u 5:35, ne znam ni sam zašto tražio sam nešto po frižideru da jedem, vratio se u krevet i spavao do sada. silly me, umalo da zaboravim.. nisam ništa jeo! hb Aco, da narastes ko buda :* Hvala dante druže stari! :* "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 srecan rodjedan acika, da se saginjes jos godinama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Izdali ste basket !!! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 srecan rodjedan acika, da se saginjes jos godinama! will do! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 srecan rodjendan:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) mi u lobiju a ovaj sto se 'zali' spava... eh sta ti je mladost :c jutranji hon je car, danas sam ga omanuo shame on me :( @sekira, koji je ogavniji, od sarme ili onaj drugi od bataka? hb aco! :) well well well evo i avatara da budem primecen napokon :D Edited October 30, 2011 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 narucio kosmodisk :D nikola me je licno obavestio o porudzbini :D kakva cast :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 ja narucio dormeo dusek, ne vredi vise ovako...kali obavesti me dal deluje kosmodisk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 bem ti omladinu koja se raspada u najboljim godinama ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 jebiga, ne piejmo kvalitetno pice i ne pusimo kvalitetnu drogu kao ti! e da, hb aco, posto ne vidim da je neko otvorio topik, sram vas bilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Кали, кажи и мени јел ради космодиск, већ ме брине овај спазам од јуна јеботе... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Tip of the day: Ko treba da vadi novu povlasticu za GSP (tj BusPlus, pošto stare papirne povlastice više ne izdaju), ekspozitura MTS-a, Terazije 24 (pored Moskve), jedini rade nedeljom (do 9 večeras), žive duše nema, vadi se za 5 minuta. Pričam ovo zato što je prvi preksutra, a radnim danom je gužva u GSP-u i na ostalim mestima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 vudu dobri samaricanin @dulio, ti jos nisi otisao da vidis ta ledja...mada sta ja pricam, tek treba da idem da mi daju uput za snimanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) jebiga, ne piejmo kvalitetno pice i ne pusimo kvalitetnu drogu kao ti! pa ni ja to ne radim:D tj. nit pijem nit se drogiram, samo purnjam:))) An apple a day keeps the Dule away ( )... Edited October 30, 2011 by asGiM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 vudu dobri samaricanin @dulio, ti jos nisi otisao da vidis ta ledja...mada sta ja pricam, tek treba da idem da mi daju uput za snimanje Како нисам? Био на терапијама струјом, ултразвуком, масажама, вежбама истезања... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Како нисам? Био на терапијама струјом, ултразвуком, масажама, вежбама истезања... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 :( Видо би ти да од јуна не прође секунд да те не боли, а не мош да подигнеш кило и по нечега јер онда мораш умирати два дана после! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) Sta mislite, da li po ovim obicnim servisima i prodavnicama mobilnih telefona mogu da zamene display od "kineskog" iPhone-a?? Edited October 30, 2011 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 pa nesto i ne verujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Кали, кажи и мени јел ради космодиск, већ ме брине овај спазам од јуна јеботе... ko bi rekao da je ovo gejmerski forum a ne gerijatrija :D ja narucio dormeo dusek, ne vredi vise ovako...kali obavesti me dal deluje kosmodisk! ja uz kosmo disk dobio dzaba dormeo jastuk !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 dobio sam i ja uz dusek! u jbte dule, kod tebe to bas ozbiljno...vidi da snimis kicmeni stub magnetnom rezonancom, ipak se tu najbolje vide prsljenovi, diskusi i ostala sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 ja imam isto dormeo dusek i jastuk, spavam kao najveci car inace, blejka celi dan, bili familija na rucku i tako... sad cu napolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts