samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Centar daje 2 trojke :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 (edited) karaju nas i grci 20:4 trenutno ... ova utakmica ce biti kao protiv litvanije na svetskom. Nista od olimpijade. Edited September 16, 2011 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pa i ne treba da idemo :) nismo zasluzili :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pa i ne treba da idemo :) nismo zasluzili :) ali, ali...duda je pravio tim za olimpijadu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 jebote sta je ovo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 skolski primer pisanja u oci Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 PICKE JEDNE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 koliko smo se predali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 ali, ali...duda je pravio tim za olimpijadu ocigledno ga nije dobro napravio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Kako mi je sad krivo sto nismo od Turaka izgubili sa pola kosa razlike. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ne kontam sta se jos ova dvojica svadjaju na klupi kao jebena mala deca ... Mora da su odnosi u reprezentaciji zategnuti samo tako dok se ovako igra danima, pa nisu loptu videli prvi put pre par dana jebem ti kosarkku Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Nisam skontao, ko se svadjao? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Perovic i Teodosic Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 jadna je reprezentacija, a jadan je i ovaj topic kad kali ubode poentu i objasni kali troluje po obicaju... petica i kec nemaju zdravu venu da se ubodu... makedonci bi bez crnje bili 15i, a sa povredjenim crnjom mozda i poslednji... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 (edited) ako se sad vrate, slaviće ih kao samog isusa gospoda. edit: dobro, ništa od toga. meni je žao što smo ovako prošli jer oni mogu bolje, što su nam i dokazali. najžalije mi je što posle ovoga, kapiram, da duda odlazi. i strašno mi ide na kurac ovaj grčki giros font koji trpaju gde stignu. Edited September 16, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 bash me zanima ko ce sad glumiti pleja u ovih 2 minute sad kad smo ostali bez bekova :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 ali boze ovaj bednik burusis da nas razmontira,aj hesus. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Koliko se bolje igra bez Teodosica... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 ne brinite se, osvajamo! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Posle onog poraza od francuza u grupi nesto se desilo, da li neka svadja ili sta, ali jednostavno momci su prestali da igraju kosarku. Glavni cilj ove ekipe je bio plasman na OI u Londonu i sada kada su ovako fejlovali stvarno ne znam sta ce biti dalje. Ako Duda koji je vodio ove momke godinama u reprezentaciji, a neke i u klubovima nema autoriteta/zelje da se izbori da igraju ko ljudi onda nam se crno pise ko god da dodje na njegovo mesto (ukoliko ode, a ne vidim posle ovoga kako bi mogao da ostane). Mislim da nikada nisam osecao mucninu posmatrajuci nastup neke reprezentacije kao sto mi se desavalo sada sa kosarkasima (ne racunam tu fudbalere naravno, oni godinama u nazad prevrcu stomake ljudima). Enivej videcemo sta nam donose naredni dani po zavrsetku eurobasketa, nadam se da ce se pojaviti neki ljudi koji ce imati snage i znanja da nas iscupaju iz ove situacije. Keselj od utakmice sa francuzima dobija po 3-4 lopte po utakmici, protiv litvanaca cinimi se da je pipnuo loptu na 3 min do kraja I cetvrtine. Evo danas opet najbolji strelac. Boba koji je prosao cele pripreme i bio sa reprezentacijom umesto da se odmara covek nije dobio priliku da udje umesto Koste koji je odigrao kriminalno celo prvenstvo. Teo koji, kako je odmicalo prvenstvo, sve vise igrao ko da mu je cale trener pa moze da radi sta hoce. Krstic jedini koji je odigrao u skladu sa svojim mogucnostima, ne racunajuci poslednje 2 utakmice jer je bio povredjen. Savan posle promasaja protiv francuza nestao i odigrao ko slina ostalo. Smorio sam se preterano :s Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ajmo Makedonijaaaaaaa http://www.sportlemon.tv/v-2/10/44/v-304543.htmlAh koja milina za oci gledati makedonce :) Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 a stvarali smo tim koji je trebao da dostigne vrhunac na olimpijadi 2012. fail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Za svadju sam znao odavno ...ali da se ovako srozamo...qq ali sto kaze shoosh skolski primer pisanja u oci 2 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Dobra braca, ali Navaro je popizdeo. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Kako sere ovog Navara. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts