Lucky Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Drugari, Zna li neko gde u Beogradu može da se nađe bar/kafić/pub/pivnica koja u svom "portfoliju" ima više vrsta nemačkijeh piva? Znači da ne bude ono "imamo beks" već "najmanje" Paulaner a onda je "čist ćar" ako ima i još nekih drugih, tipa ovih nekih što su bili i na Beer Festu, čije ime sad naravno ne znam :) Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 pa dosta je to zajebano obcno ili toce lav ili jelen brendove, jedini ficka koji toci paulaner, za koji znam, ja kod trznog centra na banjici, mislim da se zove chetviorka ili tako neshto:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 paulaner se toči na brodiću, margi, nobino :D lale, probaj pivnicu pri dnu karađorđevog parka, tamo iza onog libijskog restorana. mislim da toče 2-3 nemačka piva uz paulaner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 al uvek kada sam bio imali su samo mutno... to se ne rachuna:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 pa dosta je to zajebano obcno ili toce lav ili jelen brendove, jedini ficka koji toci paulaner, za koji znam, ja kod trznog centra na banjici, mislim da se zove chetviorka ili tako neshto:) Ovaj preporucujem i ja, na Banjici: Paulaner pivo možete da pijete i u Paulaner Pivnici "Club 4" u Baštovanskoj br.4 na Banjici Dodjite i uživajte sa nama u pivu izuzetnog kvaliteta i ukusa - Paulaner pivo! http://www.paulaner.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=88 Tamo odes lepo uzmes kobaje uz koje dobijes i bavarske lepinje, normalno uz to pauliner weissbier od litar, Bog da te vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 Da, i ja sa čuo za taj "Klub 4" ali nikad nisam bio, mada bih znao da nabodem gde je, Paulaner na Brodiću, jest' vala ... Ta pivnica kod karađorđevog mi ne bi ni pala napamet, a često prolazim tuda. Tako nešto se i zove "Kuća Piva", "Svet Piva" nešto tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Laki mogao bi da napravis RUR koktel parti u toj pivnici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 Ali samo ako to bude "RUR koktel pomirenja" ... da dođeš ti, Drale, Stator, Mohi, Daki, DJ Vudu, Xomi i naravno ostatak RUR ekipe ... to bi bio događaj vredan organizovanja! btw, javio mi je ortak da u nekom pabu u Kapetan Mišinoj služe ono "Leihneštonešto" pivo što je bilo na Beer Festu, zna li neko gde je to? Neko čudno ime ima bar, ono kao naša reč ali napisana na engleskom, znate već princip :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 a mauda si izostavio ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 realno je da sam zaboravio još nekoga ... kole, kojot, etc, etc, tako da svako ko se oseća pozvanim treba da dođe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 klub 4 je vrh, pivo mislim da cak imaju samo paulauner, ali je jebeno sto sam od dva mala doziveo da sam oslepo umalo :) Jako je jebo ga ja, a samo klize one zirafice! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Ali samo ako to bude "RUR koktel pomirenja" ... da dođeš ti, Drale, Stator, Mohi, Daki, DJ Vudu, Xomi i naravno ostatak RUR ekipe ... to bi bio događaj vredan organizovanja! btw, javio mi je ortak da u nekom pabu u Kapetan Mišinoj služe ono "Leihneštonešto" pivo što je bilo na Beer Festu, zna li neko gde je to? Neko čudno ime ima bar, ono kao naša reč ali napisana na engleskom, znate već princip :) Pa jasno kako drugacije uz Pauliner od 1L i kobasice nista nije problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 a mauda si izostavio ?:D i Maru i Laga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 a ja jel mogu da svrnem? do jaja deluje ova pivnica dei, k'o da si u minhenu '36! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Bog, alah, buda i ostali blagosiljali ovaj izuzetno koristan i informativan topik \о/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Život će ti značajno dobiti na kvalitetu sad kad znaš gde možeš da piješ Paulaner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 E ono mesto u Kapetan Mišinoj se zove Quezual bar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 meni ova kombinacija piva,kobaja i bavarskih lepinja budi orgazmicni osecaj Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Odavno nisam tukao kvalitetno pivo. hvala za info. Jel zna neko gde se u beogradu toči crveno? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 U institutu za transfuziju krvi HEEEEEEEEEEEEE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Pa mislim da ovaj Quezual baš ima to Leihtralala pivo koje ima i crvenu verziju. Osim ako "Crveno" nije baš ime piva, onda ne znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ona birtija preko puta mašinskog ima do jaja crveno, ako se dobro sećam Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts