mohr Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 xabi alonso,david silva,santi kazorla,da ne nabrajam dalje...tores rupa trenutno,potajno se nadam da ce i raul dobiti poziv za ovo prvesntvo 2012 da se oprosti od reprezentacije na pravi nacin...s obzirom kako igra,nije nemoguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 pa sta radi ovaj slepac iza gola Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Mogao je bar 1 penal da svira, pogodak pepea u ruku i ovaj nad gomezom je takodje bio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 nezasluzeno 2-1.. trebalo je bar 3-1, 4-1 biti Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Mogao je bar 1 penal da svira, pogodak pepea u ruku i ovaj nad gomezom je takodje bio.. lol Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 lol \o\ lol /o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 nego, jel trebalo da svira jedan penal za bajern ili više njih? Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 trpaj cigane i onog debila murinja btw, aca komentator na tviteru Još jedna informacija pre prelaska na sutrašnji meč. Gomez jeste Nemac španskog porekla ali mu je jedna baba rodom iz Andore. ja ne znam ko njega moze da brani, kapiram da komentatori mogu da iznerviraju ljude itd. ali ovaj covek nema pojma o fudbalu a jedan je od poznatijih i cenjenijih ljudi na toj poziciji njegov posao moze da radi neki no lifer koji ima dovoljno vremena da cita o igracima i istrazuje njihovu proslost pocev od bolnickog kreveta u kome su se rodili - znanje o fudbalu uopste nije potrebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Pa sta hocete da prica komentator? Odlicno proigravanje a jos bolje dodavanje u prazno? Gledas fudbal, sta fali da saznas jos nesto o nekom igracu dok gledas...ne kazem da ne ume da odvali nesto Aca ali ipak ne razumem kako po vama (ljudima koji prozivaju njega npr) treba da zvuci komentator i o cemu treba da prica 90 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 odgledaj jednu tekmu sa martinom tajlerom i nevilom i sve ce ti biti jasno ja ne kazem da je lose kad komentator zna nesto zanimljivo, ali lik lupa non stop ista sranja skoro ne obracajuci paznju na tekmu, on jednostavno nema pojma o ovoj igri ja sam glup za fudbal ali kapiram da sam - sto se tice nekog opsteg znanja o toj materiji - na istom nivou sa njim koji treba da je strucan u toj oblasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 koma brate aca informacija nije tviter Ace Stojanovica :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))koliko mi je drago sto su pobedili smrdljiva frankovska dajverska goveda u revansu,Roben presudjuje,kao na Old Trafordu pre dve godine Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 koma brate aca informacija nije tviter Ace Stojanovica au brate samo sam procitao ime ne i @ ................................................................................................................. fail biblijskih razmera, dajte nekome bic da mi donese kraj kroz patnju i bolove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 acastop mu je valjda ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ubiće ih Murinjo u revanšu, 2,3 nula lagano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ubiće ih Murinjo u revanšu, 2,3 nula lagano +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Cudi me da je CR onako lose igrao. A da je Murinjo izvadio u 15 min Angela DM ne bi Real izgubio, decko je uzasno odigrao. Klasicnih 2:0 u revansu za real Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Cudi me da je CR onako lose igrao. A da je Murinjo izvadio u 15 min Angela DM ne bi Real izgubio, decko je uzasno odigrao. Klasicnih 2:0 u revansu za real Mene isto. CR7 je jedan od najpoznatijih igrača tipa "ne vidim se na malim utakmicama, ali blještim poput zvezde na velikim" i njegova loša igra me je šokirala! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 vidi ga luka, popio jutros ironijum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Mene isto. CR7 je jedan od najpoznatijih igrača tipa "ne vidim se na malim utakmicama, ali blještim poput zvezde na velikim" i njegova loša igra me je šokirala! Dobro, ali opet da se bas ne vidi ovako... :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 haha ironijum :) realno vise su se borile svabe i zasluzili su bar ovu minimalnu prednost..koliko god bi gotivio da izdrze mislim da im na bernabeu od onako brzog realovog napada nema spasa..badstuber i boateng nisu stoperski par koji moze da te odvede u slavu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Bayern daje gol u revansu, poe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 alo ljudi,Roben resava Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Barsa osvaja opusteno Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) JEBI! Edited April 18, 2012 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts