Ivan~ Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 koliko sam skontao neko je povratio iza gola tokom utakmice :D Yup Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 sta je taj jeo jbt hahhahahahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 da je samo imao nekog, nekog bilo koga ko ima 2 noge na klupi..a da nisu chamakh i park jebote..da malo stisne, da zgazi da doda jos to samo malo sto je falio..jevrej, dijabi ne znam..uzeli su loptu zadnjih 20 min i stekali se cigani..na celu sa zlatanom koji pada kao da ima 20 kila bukvalno.. ali nema veze, ostaju heroji na celu sa Oxladom koji je neprevazidjeni majstor u nastajanju.. milan zavrsava u cetvrtfinalu. ne moze se bez levog beka i sa van bomelom na vrh..kad volkot razbija nekog po krilu a oxlejd u vezi sta li ce da rade kristijano i ozil (ili remi i valbuena haehaehae:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 svaka cast arsenalu za borbenost, ali benfica u 1/4!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 koja je slina ovaj cigan ! da da,video sam odmah posle tekme i morao sam jebeno da mu napisem da je Juda :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Bas je car zbog toga! Proud to be a gooner! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 sto je car? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Sto je ponosan na klub za koji je igrao! 90% fudbalera baca hejt po bivsim klubovima ili su indiferentni... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 mnogo genga barselona. stoji da im leverkuzen nije takmac, but nonetheless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 jebote kakav duel dva najbolja tima ikada! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 smara me ovo ponizavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 upravo sto rece grbic. Messi has now scored more hat-tricks this season than Torres had got goals! ovaj ailton iz apoela mi se cini kao bas bas dobar igrac. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 prodje apoel posle penala..lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 ne znam samo zašto lol, imali su ljudi mnogo šansi da dobiju i u regularnom, svaka čast Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 svaka čast APOEL-u, iskreno. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 APOEL CAR! PISAJ PO ENGLESKOM FUDBALU APOEL U 1/4 FINALU, GDE STE MU, MC, ARS, CHL I LPL! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) daki brate prijatelju celzi jos nije igrao :D edit: sto ne menja cinjenicu da je apoel car ! Edited March 7, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ako Celzi prodje Napoli secem kitu na pola! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 bravo Bagdatisi,i posle nek mi kuka neko u domacem fudbalu,Kiprani posle Anortozisa,otisli i korak dalje... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 ivan trickovski ce igrati 1.4 f jebote.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 ovaj ailton iz apoela mi se cini kao bas bas dobar igrac. isto..kontam da ga dovedem kod mene u Borusiju. Barsa iz 2 pasa izbacuje po dvojicu ili trojicu...Nije Lever toliko los samo su se usrali pogotovo golman im. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 ranijeri zamalo da zaplace :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 ja za malo da pojedem daljinski kada je onaj presrecni brandao dao gol... doduse nisam ni dosao sebi vec su svirali penal tako da sam se malo smirio :) neka, nisu zasluzili ni jedni ni drugi dalje, raspadaju se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Marsej prosao dalje,tako da sam presrecan,ali ne bih ovako pricao da Inter nije pobedio :)))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 APOEL izvuce Olimpik i gg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts