Trooper Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) AFAIK, vlažnost vazduha je bitna, a ne sama temperatura (dokle god je temperatura ispod nule ofc). Što je vazduh suvlji to se teže formiraju pahuljice (i bivaju sve manje i manje). Pri višim temperaturama se oslobađa više vlažnosti i to je otprilike to, ne verujem da postoji neka veća rocket science oko ovoga. evo malo da budemo on topic: Space Needle, Seattle, pre par nedelja Edited February 5, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 lol :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Klinac crtac grafita se napalio na Mohija! Ovo ce samo dviniju biti normalno! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Али само ако црта те графите по својој соби, далеко од Двинијевих очију! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Klinac crtac grafita se napalio na Mohija! Ovo ce samo dviniju biti normalno! Momak cekaju te batice gastarbajteri u kafani da pijete pive, a posle doma malo da bijete zene. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Momak cekaju te batice gastarbajteri u kafani da pijete pive, a posle doma malo da bijete zene. Mohi vazdigao hejt skill na lvl 2! Impresivan skill! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Daki je i dalje glup. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Opet si na lvl 1. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Za crittere i ne treba vise od prvog levela. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 dobro ipak je daki rare elite pa makar i low lvl :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Pa njih onda hejtuj ne mene. Jebi Mohija! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 dobro ipak je daki rare elite pa makar i low lvl :P Jedino sto je kod dakija retko je to kolika je gnjida od coveka. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Ja mislim da moksu fali istinskih prijatelja i real lifea. Edited February 5, 2012 by lol piton "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Без намере да се мешам у наджњевање, не знам што је Мохи одговорио свађалачки Дакију ин д фрст плејс. Ето, нек се на мене ложи петнес ликова, не ложим се ја на њих. И још сам секси цар! И онда дође Мохи са ''није дечак, нисам ја геј, то девојчице цртају графите, ево слике!'', онда Даки крене са лол форама, мислим шта је бре вама обојици лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nisam u tom maniru odgovorio vec u maniru da je mali seksisticki saban koji je po automatizmu zakljucio da grafiti artist mora biti musko. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 druze mohi, zajebancija.. pa naravno da postoje zene koje crtaju, voze bus, viljuskar, ne kuvaju, dizu utege itd.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nisam u tom maniru odgovorio vec u maniru da je mali seksisticki saban koji je po automatizmu zakljucio da grafiti artist mora biti musko. a loool brate pa naravno da nije ispretpostavljao trista puta ko je napravio grafit vec se zajebavao loooool ne veruem u kom si tripu:) Isto bi bilo da si Stiji reko da je glup recimo, zato sto ti nisi jedino cebe u beogradu ili nesto u tom fazonu:) Krenulo je tom linijom, ide se dalje, Daki je potkacio Dvinija, ne tebe. I recimo, slazem se sa njegovim kacenjem Dvinija:) Sad ja mogu da nacrtam desetoro decaka kako svi zajedno saraju grafit i kontam da niko nece biti u fazonu da sam ogranicen, glup ili saban i da mislim da je destoro likova pravilo mohi-grafit. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 То не можеш никад да знаш, превише параметара brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 U stvari samo dva, i to u direktnoj vezi, Mohi i Daki na istom topiku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ето, нек се на мене ложи петнес ликова, не ложим се ја на њих. И још сам секси цар! Dulio gej ikona! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 al karakteristicno je kad neko moksa verbalno ili intelektualno izdobija, da nikad nista ne odgovara vec se povuce iz razgovora kao da ga nikad nije ni bilo.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Edited February 5, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ja mislim da ovde ima troje ljudi koji uopšte znaju šta je to. šta će ti fire steel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 sa cim se pali vatra? vatra, daki, mohi. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 izvini, ber grils. oćeš ti spremim ćeps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts