Dule_smor Posted yesterday at 11:08 AM Author Report Share Posted yesterday at 11:08 AM Opet ja :D Elem, vidim da Pixel 10 sa 256GB moze da se nadje ovde sa popustima za oko 800 evra, kapiram da ce biti i 700 sad kad krene black week itd...ali vidim da ljudi nisu nesto odusevljeni baterijom, 5000 mAh je, a Pro XL je valjda samo 200 vise...sta vi kazete, studio? https://www.androidauthority.com/pixel-10-battery-life-tested-3596994/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 01:25 PM Report Share Posted yesterday at 01:25 PM On 10/22/2025 at 11:30 AM, Dick Warlock said: Nije da prodaju Xiaomi u Apple prodavnicama. a u best buy? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 04:46 PM Report Share Posted yesterday at 04:46 PM Opet ja :D Elem, vidim da Pixel 10 sa 256GB moze da se nadje ovde sa popustima za oko 800 evra, kapiram da ce biti i 700 sad kad krene black week itd...ali vidim da ljudi nisu nesto odusevljeni baterijom, 5000 mAh je, a Pro XL je valjda samo 200 vise...sta vi kazete, studio? https://www.androidauthority.com/pixel-10-battery-life-tested-3596994/Ali linkovao si članak gde kažu da Pixel 10 Pro XL ima uglavnom lošije trajanje baterije od običnog? :) nije bitan samo kapacitet baterije nego i koliko piksela gura na ekranu, koji procesor i slično. Pixeli definitivno nikada nisu važili za neke telefone sa super baterijom.Suština pitanja na koje ti treba da odgovoriš jeste koji je to feature zbog koga bi hteo da daš 200-300 eur više u odnosu na planirani budžet za Pixel 10 umesto 9? Jer na primer ako uporedis na GSMareni baterija na Pixel 10 seriji traje solidno manje nego na seriji 9... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 23 hours ago Author Report Share Posted 23 hours ago Jbga, ja video da Pixel 10 ima skoro 300mAh vise od 9ke pa zato pomislih:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago Kupi Fold doktore, šta si se stisao. 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted 20 hours ago Popular Post Report Share Posted 20 hours ago Ozbiljne analize da se ustedi 100e! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 19 hours ago Author Report Share Posted 19 hours ago Sta sam se stisao bre, vidis da me Zwerko kritikuje sto bespotrebno dajem 200 evra vise:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago (edited) Herr Dr Dule. Prvo napravi prioritete - šta ti je najvažnije na telefonu? PA ondaK biraj koji ćeš. Jebeš 100-200 eur više, ionako svet ide u kurac 🙂 EDIT: vidim da si već pisao sorru. Kupi šta ti se svidi. Ima u Yettel eSim prepaid. https://www.yettel.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/pripejd/ Edited 19 hours ago by Santa 1 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 19 hours ago Author Report Share Posted 19 hours ago Super, ja sam u Yetelu taman, znaci moze esim za pripaid kartice bez paketa u Srbiji? Igor rece ne moze, mozda nije mislio na Yetel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago Igor je mislim u A1. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 15 hours ago, Dule_smor said: Sta sam se stisao bre, vidis da me Zwerko kritikuje sto bespotrebno dajem 200 evra vise:D Nije problem dati 200/300/500 evra više ako imaš neku logiku zašto to radiš, pa makar ista bila i "hoću to", tako je moja žena kupila iPhone 16 Pro Max ali nema potrebe uzimati skuplji telefon samo zato što je noviji, pogotovo što sam Google ima serije koje su baš dobre i one koje nisu baš toliko. U smislu osim ako nisi sad baš nešto mnogo zagrižen za AI ne vidim baš logiku uzimanja desetke, možda čak bolje uzeti 9 Pro za neke slične pare. Što se eSIM prepaid kartice tiče ima ih i Globaltel koji mislim da je povoljniji i fleksibilniji od Yettela. To je neka Željko Mitrović priča koju je on posle udomio Telekomu, tako da ne bi trebalo da bude ikakvih problema sa pokrivenošću jer koriste Telekomovu infrastrukturu. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago Pa jbga, covek kao misli noviji model bi trebalo da je bolji, sto ne mora uvek da bude jelte...znaci baterija na 9tki traje duze nego na desetki po tim testovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago To sa baterijom mi realno nikad nije bilo jasno, doduše ja sam čovek koji svako veče stavlja telefon na punjač. Svakako sam poprilično heavy user, ali mi se u poslednjih ne znam koliko godina desilo možda 2x da gledam dal će izdržati do uveče. Doduše ne igram igrice na telefonu 🙂 A uvek možeš u rancu/torbi da imaš powerbank (magsafe npr). Ne znam koliko je bitno dal baterija u sintetičkim testovima traje 15 min duže ili kraće... 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 1 hour ago Author Report Share Posted 1 hour ago Ma nije meni bitno dal ce mi trajati u toku dana 15 min duze ili krace baterija, vec da je sto trajnija u smislu da sa godinama manje propada...ok, jasno mi je da ne moze da traje vecno nijedna, ali sto duze to bolje, makar 5 god:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts