fG9 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 realno smara igra nije to to,igrace je zbog kesha al malo ljudi ce videti taj kesh zato sto moras dobro da se zabodes imas uslove da bi zaradio nesto od igrice.. dok vecina cs 1.6 zato sto vole igricu i malo ljudi u svetu zivi od nje al opet se igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zasto si ubedjen da ce novi CS biti govno? Trenutno je u beti a posledji update je bas dosta stvari promenilo na bolje. Plus ce valve da support-uje igru van izlaska kao sto radi sa tf2, l4d i njihovim ostalim igrama. Зато што сам лично играо игру,и зато што на интернету постоји можда 5 људи којима се игра заправо свиђа? Да ли знаш да GO уопште ни не прави Valve већ студио HPE у сарадњи са Valve-ом? Прочитај горе интервју што сам окачио,и схватићеш да и Valve-а много заболе туки за овај "CS". Зар мислиш да желе да направе екстра игру да би тај посао дали "компанији" која је према многим Source играчима више уништила CSS него поправила са апдејтовима? Узми пример Dote2 и схватићеш шта значи више него одличан наставак свог претходника. Могу мислити само шта ће се десити само кад Dota2 изађе а плус ће бити f2p,када већ сад има масу турнира укључујући Dreamhack,док GO стоји у месту и нада се некој милостињи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Pazi internet je pun klinaca koji pisu cs4ever, csgo sucks, cs is not dead!!!!!1 Nijedan od iole normalnih likova nisam video da pricaju kako novi CS nema sanse da uspe i da ce biti njesra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Igrao sam i sors i csgo i samo cu reci da je hitbox u tim igram vise nego ocajan... bukvalno je random ! Smokovi i fleshevi su do jaja uradjeni ali opet kazem cemu igranje takvih igara gde su ljudi vise gledali da ulepsaju igru i dodaju kupatila kuhinje lampione drvece i svakojake gluposti umesto da porade malo na hitboxu ? Znaci ruke sam pojeo dok sam igrao sors jer likovi me ubijaju konstantno na principu CTRL + MOUSE1 ... znaci metak po metak zaboravi nego lepo raspalis po rafalu i ako ubijes nekog srecan si ! 1.6 je dosta drugacija od ovih igara i ko bolje puca mapu taj i dobije na kraju dok u sorsu i csgo je to sasvim drugacije .Cekamo svi taj legendarni nastavak za promod pa cemo videti jer je to jedina igrica koji moze da zameni pravi 1.6 kanter a ne ove pokusaje od igrica . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 cs promod je odlična opcija za nastavak cs-a i ljudi iz valvea su kreteni što nisu nju uzeli i doradili. pogotovo što je skoro pa gotova igrica. i neverovatni su kreteni što ne obraćaju pažnju na igricu (mod igrice, čak) koja je doživela najveći uspeh od svih njihovih igara. dakle, dokle god valve drži tapiju na cs, ništa od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Na ESWCu će se igrati CS:GO, sad razmišljam da li se uopšte maltretirati oko organizovanja CS:GO kvalifikacija. U svakom slučaju sačekaću kraj avgusta/početak septembra da vidim da li će plebs da počne da ga igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) uzeo sam cs:go server kod g-portala ako neko zeli da mixuje neka mi se slobodno javi pa mozemo da se okupljamo svako vece i mixujemo :) Edited July 25, 2012 by mak1. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 kako da nabavim cs:go ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Na ESWCu će se igrati CS:GO, sad razmišljam da li se uopšte maltretirati oko organizovanja CS:GO kvalifikacija. U svakom slučaju sačekaću kraj avgusta/početak septembra da vidim da li će plebs da počne da ga igra. vodis me kao pomocnika realno? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 got any spare cs:go key? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 imho, treba cs:go staviti kao zvaničnu igru na svim velikim turnirima i dropovati 1.6. bukvalno napraviti presek, i svi kanteraši i sorseri (pro ekipe na prvom mestu) da pređu na njega asap. ako se to ne desi, cs:go neće privući dovoljno mase da bi bio interesantan velikim turnirima i kanter će umreti u bliskoj budućnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 samo idiot bi presao na tako nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 a to će se desiti svakako, ako ništa ono zbog para :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 vec se desava... Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 a slicna prica kao i sa sorsom,mark my words :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ako neko hoce da igra tur 1na1 u cs:go http://www.e-frag.net/forum/viewtopic.php?f=25&t=293 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostacha Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 aaaaa idem 5og na moree fuckfuckfuck :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 5, 2012 Author Report Share Posted August 5, 2012 @trevorr2004 Yup! CS:GO is out August 21st. Next update will have a ton of changes, including movement adjustments based on fan feedback.— cs:go (@csgo_dev) August 3, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
floper Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Da li neko ima beta key viska da mi posalje? Ubijam se par dana trazim, ali nikako da uspem da nadjem svi uglavnom prodaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Ja sam odustao od ovoga, nema se para za nov komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 jel moze neki link za dl ovoga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 nema jos Mare izlazi igrica tek 21 avgusta tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 ako drasticno ne promene igru do tog 21. avgusta bolje neka skinu to counter strike iz imena igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 ako drasticno ne promene igru do tog 21. avgusta bolje neka skinu to counter strike iz imena igre... Pre-Order bonus and Change Notes for the next update Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Pre-Order bonus and Change Notes for the next update :fp: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts