samir^b Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Stručnjaci laboratorije Linkoln Instituta u Kembridžu (Masačusets, SAD) napravili su lek DRACO koji leči sve tipove bolesti izazvane virusima - od obične prehlade, gripa, pa do ebole i side. Ovaj lek mogao bi, prema mišljenju stručnjaka, da postane najveće medicinsko otkriće od pojave antibiotika. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/270900/Pronadjen-lek-koji-ubija-sve-virusehttp://www.dailymail.co.uk/health/article-2024492/Greatest-discovery-penicillin-Scientists-work-drug-cure-viruses--including-flu.htmlRead this now, because you wont read it again. Drug corporations will lose trillions in profit, so will do everything in their powers to stop this drug from being publicly available. The usual root is to buy the patent and lock it away. This trick has already been used for many very beneficial drugs. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 His drug homes in on cells with double-stranded RNA, stops the infection in its tracks and then kills the cells to finish off the infection. ne prave svi virusi dvostruki DNK lanac, poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 residend evil incoming :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 ne prave svi virusi dvostruki DNK lanac, poz. zar nije DNK po difoltu dvostruki lanac? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 RNK sam hteo da napisem, lapsus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Cek, a koji virusi ne prave? Koja je razlika i klasifikacija virusa tih koji prave dvostruki i koji ne prave...? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ovo je cover-up za nešto drugo 100%, i to uspešan. Namerno poture ovako nešto da bi se ljudi primili, a nakon toga se dokaže da je prevara, sranje ili da uopšte ni ne radi. A ono što stvarno negde neko otkrije, uspešno i primenjivo, ostaje sakriveno od očiju javnosti i pripremljeno za odabrane... moje mišljenje, pošto sam taman odgledao onaj prokleti Splice, te sam u mračnom raspoloženju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Moj komsija, da je ziv naravno, indzektovo bi ovo sebi preventivno, kao sto je uradio i sa vakcinom protiv Svinjskog gripa. Salu na stranu, naravno da postoji neki nama skriven razlog za leakovanje ove informacije u divljinu, a na nama je ili da begamo na Mauricijus(poz dvini!) ili pak da ignorisemo zdrav razum i dozvolimo Ministru duveze milion test jedinica sumnjivim putem cim to bude bio u mogucnosti. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Cek, a koji virusi ne prave? Koja je razlika i klasifikacija virusa tih koji prave dvostruki i koji ne prave...? cirke sam i ne secam se tacno, a mrzi me da trazim...imas dnk i rnk viruse, ovi drugi prave dvostruki rnk lanac pri razmnozavanju, a dnk bi trebalo da mogu bez toga da se repliciraju...tj neki razmotaju dnk pa od dva lanca kopiraju svaki u novu rnk posebno pa spajaju...a neki carevi kao hiv imaju jedinsven enzim u celom zivom svetu, reverznu transkriptazu, koja moze direktno od rnk da pravi dnk...to je obrnut proces od normalnog, jer se svugde u prirodi od dnk pravi rnka...u svako slucaju nemaju svi virusi tu kljucnu stepenicu u replikaciji koji ovi tvrde da su blokirali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 al jebem ga, valjda bi oni trebalo da znaju.. ili se to novinari samo proseravaju Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Dobro je da si pored dostupnih linkova ka originalnom članku linkovao blic Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ovo je cover-up za nešto drugo 100%, i to uspešan. Namerno poture ovako nešto da bi se ljudi primili, a nakon toga se dokaže da je prevara, sranje ili da uopšte ni ne radi. A ono što stvarno negde neko otkrije, uspešno i primenjivo, ostaje sakriveno od očiju javnosti i pripremljeno za odabrane... moje mišljenje, pošto sam taman odgledao onaj prokleti Splice, te sam u mračnom raspoloženju. Ambroziju dobijaju samo oni sa keshom i konekcijama, skenjase NSF odavno Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 chris rock objasnio Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 kad ce da izmisle neki virus za sve lekove, cisto da se malo proredi populacija http://en.wikipedia.org/wiki/AIDS poz :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Možda je sve foliranje, ali čisto da ostavim ozbiljniji tekst, pošto su oni gore senzacionalistički. http://web.mit.edu/newsoffice/2011/antiviral-0810.html Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts