Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Не знам али брате... Смор. :( Питао је он мене прво као колико код вас кошта Хајнекен и ја му кажем од 0.8Е до 1.5Е. Зависи где и која амбалажа и он као мени "ЛОЛ". И после ми каже...

Такође на Егзиту ове године смо блејали са неким Холанђанима. Из тог искуства сазнао сам да они доста готиве Баварију и нека белгијска пива више него Хајнекен. Да ли су се сморили од њега или шта, не'ам појма...

Нека се јави Хајли да нам каже истину, он је ваљда био тамо. :D

• Downvote (-1) 1

Got some minuses for free?

Bavaria je isto iz Holandije.

Ja sam u aprilu bio u Amsterdamu i mislim da pivo nije toliko jeftino ni u Albert Heijn marketima (koji su inače najjeftiniji tamo), zato sam rekao da ne verujem u tu priču.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

video sam sad u germaniji Löwenbräu bure od 5 litara za 6 jura...

paulaner 12kom + krigla 10 jura...

u barsi sam naleteo na ficka koji toci sangriju i pivo u staklenim peharima od 13 litara,cena sitnica, 130 jura:P:)

njihovo neko pivo Estrella Damm koje najvishe ubijaju koshta oko 0.5 centi, nije loshe...

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Izađem ti ja jutros, a ono tmurno nebo i neko peče paprike. Ah ta jesen u najavi

Isto i kod mene, odma me pukla neka prijatna nostalgija.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...