Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Ja sam mislio da će biti desetine hiljada :) U Srbiji je u prvom mesecu od uvođenja usluge prenosa broja mobilnog telefona u drugu mrežu preneto ukupno 3.849 brojeva, objavila je danas Republička agencija za elektronske komunikacije (Ratel). Direktor Ratela Milan Janković rekao je da centralna baza koju vodi ta agencija funkcioniše bez ikakvih problema i izrazio zadovoljstvo sa sva tri domaća operatera. Prema podacima koje su saopštile kompanije, najviše brojeva preneseno je u Vip mobajl (Mobile), slede Telenor i Telekom Srbije. Prema podacima Ratela, tri srpska operatera mobilne telefonije zajedno imaju više od 10 miliona izdatih brojeva. Više od polovine su korisnici usluga Telekomove Mobilne telefonije Srbije, zatim slede Telenor i Vip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Pa svi su ostali pod ugovorima, zato ni ne mogu da prebace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 ja npr. jos nisam nista dirao jer ne znam koji mob da zabodem:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Pa svi su ostali pod ugovorima, zato ni ne mogu da prebace. pa da. realno šta će ti još jedan gazda kome si dužan 50 soma - 1 dinar :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Meni nude sada u mts-u kad sam presao kod njih da potpisem ugovor na dve godine na bilo koji paket i dobijam 50% popusta za svaki mesec u te dve godine. Znaci uzmem paket od 2000 dinara, sa 600 minuta i 1500 poruka i 1500mb neta, i placam ga 1000 dinara :) cenim da je dobra pricha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 pa da. realno šta će ti još jedan gazda kome si dužan 50 soma - 1 dinar :p 50 soma - 1 dinar ili 50 soma + 1 dinar? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Taj jedan dinar nije dug jer njega odma placas doh. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Meni nude sada u mts-u kad sam presao kod njih da potpisem ugovor na dve godine na bilo koji paket i dobijam 50% popusta za svaki mesec u te dve godine. Znaci uzmem paket od 2000 dinara, sa 600 minuta i 1500 poruka i 1500mb neta, i placam ga 1000 dinara :) cenim da je dobra pricha :D pa to je sjajno :D mogao bih i ja sa telenora da predjem onda :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Just to add, potpisao sam taj isti ugovor, na dve godine :) Jedina fora je da ne mozes da uzmesh fon na taj nachin, ali mene ne briga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Jel' to moze samo ako se prebacish kod njih i jel' moze da se potpisuje ugovor na godinu dana? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Moze i kad uzimash novi broj kod njih kao novi korisnik, i moze na godinu dana ugovor :) Ja sam odmah na dve uzeo posto realno ne znam koju bi mogli bolju promociju od ove da imaju u naredne dve godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Meni nude sada u mts-u kad sam presao kod njih da potpisem ugovor na dve godine na bilo koji paket i dobijam 50% popusta za svaki mesec u te dve godine. Znaci uzmem paket od 2000 dinara, sa 600 minuta i 1500 poruka i 1500mb neta, i placam ga 1000 dinara :) cenim da je dobra pricha :D ima li na njihovom sajtu ta ponuda ?!:) daj link :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts