немач појма Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 A viđe, ođe se najviše slažem sa tobom! I ođe se potupuno slažem sa tobom, ostroga mi! "ostroske mi grede " da je Vidic bio fit mancester ne bi primio pola golova sto je primio.. npr oni golovi protiv evertona i gol glavom kompanija preko smolinga .... p.s QPR sve najgore cast im je bas na "zavidnom " nivou p.s.s Nikad ludji sportski dan nego danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 p.s QPR sve najgore cast im je bas na "zavidnom " nivou wat? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 p.s QPR sve najgore cast im je bas na "zavidnom " nivou wat? ironija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ILh6SJGeT9Y Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja ne znam sta da kazem osim JE BI!!! ima pravde, junajted ga je blajznuo..i jebote kako li je bilo na tom stadionu..ja mislim da tu euforiju posle aguerovog gola covek ne moze da dozivi ni kad jebe adrianu limu i dzesiku albu istovremeno.. jos celzi i monpelje i puno mi srce! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 ja mislim da tu euforiju posle aguerovog gola covek ne moze da dozivi ni kad jebe adrianu limu i dzesiku albu istovremeno.. negar pls Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 brate ako si englez i ako navijas za siti..ovo je ispunjenje svih snova..:) lepo rece komentator..statua u centru grada za kuna :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Al mi Srbi nismo Englezi i volimo picku vise od leba! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 nek se raduju ove sezone,sledecih 20 nece uzeti nista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 vala ova pobeda vredi i sledecih 20 godina Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja prosao tiket zahvaljujuci njima, meni lepo. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Al mi Srbi nismo Englezi i volimo picku vise od leba! govori u svoje ime glupi Bosancu! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Vojvodjani pederi! Da tebi pricam grujo iz Vojvodine! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 puta madre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S6Hg4imTOgc 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ILh6SJGeT9Y 00:52 Era Ojdanic sa pickom? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 sto se ovaj djibril toliko raduje zajedno sa sitijevcima? jel to neka mrznja prema junajtedu ili zbog saigracha iz reprezentacije (nasri)? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S6Hg4imTOgc :') Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 sto se ovaj djibril toliko raduje zajedno sa sitijevcima? jel to neka mrznja prema junajtedu ili zbog saigracha iz reprezentacije (nasri)? + je igrao za Liverpul i naravno mrzi Junajted Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Antonio Valencia: Dobitnik nagrade "Manchester United Player of the Year" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 sto se ovaj djibril toliko raduje zajedno sa sitijevcima? jel to neka mrznja prema junajtedu ili zbog saigracha iz reprezentacije (nasri)? ili mozda zato sto je ostao u ligi? Martin Skrtel was named Liverpool’s Player of the Season for 2011/12. [roflmao] Luis Suarez se prevrce u grobu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 jedino mozda jer je odigrao sve tekme od pocetka do kraja prvenstva, mada lepo oslikava jad liverpula Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) http://www.mondo.rs/s244604/Sport/Fudbal/Ferguson-_Zasto_je_Siti_igrao_toliko_dugo.html njanjanjanja.. Edited May 15, 2012 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 govedo ostaje govedo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts