samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 ManCity ubija ovaj bedni Njukasl. Nije mi jasno kako do sada nije nesto uslo, kao viktorije da se igra. Al jbg, nije uso ni Barsi protiv Celzija (jej za to, ne jej za city ;() Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ladno je Howard Webb sudija. Newca dobija opušteno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 E da, i to htedoh reci :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ovaj Yaya... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Yaya Car. Manćinijev potez sezone kad je njega gurnuo napred u ovoj utakmici. Sada Utd dobija Swansea 10:0. :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 :OI opet ce bito drugi zbog medjusobnih susreta jer +10 je trenutna razlika! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ali onda u poslednjem kolu dobija za jedan više nego City i to je to. Kad se namešta, onda se to radi sa stilom! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 jel imaju britanci velibora dzarovskog? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 ne mogu da verujem da su dobili a sudio je celavi mamlaz..njuka nije prdnula realno..ne znam koji im kurac bio.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 realno mnogo namesta vigan u poslednje vreme Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 kako stoje stvari mvila u arsenalu. 22m evra. ako ne budu treci, takodje dolazi, ali za manje pare etc. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 opa, najs Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 meni je mvila nepotreban iskreno,a i nisam ni inace neki njegov ljubitelj song,arteta i vilsher ftw,nema potrebe da se tu nizhe neka konkurencija posto je i glupson frimpong pokazao da ce mozda biti od njega u skorije vreme Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 kako stoje stvari mvila u arsenalu. 22m evra. ako ne budu treci, takodje dolazi, ali za manje pare etc. sigurno ce mvila da dodje u arsenal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 bogami, vilser je sada jedan veliki znak pitanja Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 suska se da je to odradjeno zbog songa. kazu da je sa vilsirom sve ok, ali ne zele da rizikuju sa evropskim ili olimpijadom. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Yann je kidac! ali mi je Song bolji...pogotovo za Arsenalovu igru, kreativniji je dosta najvise bih voleo kada bi Volkot izdominirao na EP i onda da ga Arsenal uvali, tipa Celziju za 40m :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 realno! i onda levo princ poldi,a desno chemba vo! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 taj fazon ! jeste da je song kreativniji, ali koliko puta se zanese i ne radi sta treba pa odbrana izvisi, to mu je veliki problem. dok je mvila disciplinovaniji, sto je meni mnogo vaznije za tu poziciju. a najverovatnije idu: samak, park, fabijanski, vela, bendtner, denilson. kada bi stvarno oni otisli oslobodili bi gomilu kesa za plate, bar za jos dva dobra igraca. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Neeeeeeeee Bendtner! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) Samo kad bi Hazard i Vertongen promenili odluke, i ipak pristali na arsenal, i bombonica... I kad bi dosao Del Piero, kao sto sam negde procitao da su bacili oko na njega, oni i QPR. Cisto da udje ponekad sa klupe, da gol, pokloni se, i svrsi u facu svima ostalima! Edited May 8, 2012 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 dedoksi kao sto je del pjero mogu da igraju samo u italiji..nema on fizikalije za pl, verovatno ne bi mogao ni ranije a kamoli sada sa 36,7 godina..on kad god udje u igru gleda da padne, okrene se ka sudiji sa facom `ej pa ja sam del pjero sudi mi faul`..i onda izvodi majstorski slobodnjake..bole kurac hauarda veba i dina da mu sude faulove.. Hazard ce verovatno u mancester ali pitanje koji..mada bi u Arsenalu kidao totalno..za vertongena se jos nista ne zna ali valjda mu znaci sto je Vermaelen tu..jebem mu mater samo nek Arsa potrosi neke pare, makar i uzalud nema veze.. A Mvila ide i udara ljude, specijaliizovao se za to..ne ide mnogo napred i takav nam treba realno..treba da igramo 10 takmicenja i uvek neko moze da se povredi ili da bude u losoj formi.. A Gece je samo san verovatno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Vertongen je nesto kao izjavio da ga samo totnam zanima... Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 cutimo a? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 dauning Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts