Jump to content

Premier League 2011/2012

konfuzni

Recommended Posts

meni je mvila nepotreban iskreno,a i nisam ni inace neki njegov ljubitelj

song,arteta i vilsher ftw,nema potrebe da se tu nizhe neka konkurencija posto je i glupson frimpong pokazao da ce mozda biti od njega u skorije vreme

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Yann je kidac!

ali mi je Song bolji...pogotovo za Arsenalovu igru, kreativniji je dosta

najvise bih voleo kada bi Volkot izdominirao na EP i onda da ga Arsenal uvali, tipa Celziju za 40m :D

Um caruje, Dundo Maroje!

taj fazon !

jeste da je song kreativniji, ali koliko puta se zanese i ne radi sta treba pa odbrana izvisi, to mu je veliki problem.

dok je mvila disciplinovaniji, sto je meni mnogo vaznije za tu poziciju.

a najverovatnije idu: samak, park, fabijanski, vela, bendtner, denilson.

kada bi stvarno oni otisli oslobodili bi gomilu kesa za plate, bar za jos dva dobra igraca.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Samo kad bi Hazard i Vertongen promenili odluke, i ipak pristali na arsenal, i bombonica...

I kad bi dosao Del Piero, kao sto sam negde procitao da su bacili oko na njega, oni i QPR. Cisto da udje ponekad sa klupe, da gol, pokloni se, i svrsi u facu svima ostalima!

Edited by sttevann

"Choose life..."

dedoksi kao sto je del pjero mogu da igraju samo u italiji..nema on fizikalije za pl, verovatno ne bi mogao ni ranije a kamoli sada sa 36,7 godina..on kad god udje u igru gleda da padne, okrene se ka sudiji sa facom `ej pa ja sam del pjero sudi mi faul`..i onda izvodi majstorski slobodnjake..bole kurac hauarda veba i dina da mu sude faulove..

Hazard ce verovatno u mancester ali pitanje koji..mada bi u Arsenalu kidao totalno..za vertongena se jos nista ne zna ali valjda mu znaci sto je Vermaelen tu..jebem mu mater samo nek Arsa potrosi neke pare, makar i uzalud nema veze..

A Mvila ide i udara ljude, specijaliizovao se za to..ne ide mnogo napred i takav nam treba realno..treba da igramo 10 takmicenja i uvek neko moze da se povredi ili da bude u losoj formi..

A Gece je samo san verovatno..