grb1tj Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 koja nula od tekme, zaspao sam na pola meca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 koji smor od tekme,JEBI BRE,UZMI TITULU GLUPOJ KORNJACI Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 taj rad, Viskovic je dobar skroz, gotivim da ga slusam uzhasan je :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 uzhasan je :/ Ne znam, meni je gotivan njegov glas, i makar unese neku emociju. Nije kao Gojko onaj gej i kad je gol i kad je korner ista reakcija Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 da, al' lupeta za sve pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 meni je tekma bila sasvim ok, prava borbena, za titulu. sasvim ocekivano 0-2 ko me jebe ovako retardiranog sto nisam to i igrao, 2.15 kvota. ali, ponavljam, totalno ocekivano. fergi je isao na iks, nadao se covek da ce moci da se odbrani ne konkretnim autobusom, vise prividnim :) mislim da bi uspeo u tome da kompani nije dao gol. da je ostalo 0-0 poluvreme i siti bi se uspanicio i sevnula bi neka kontra junajteda. ovako, sve oci su uprte u sledeci mec sitija protiv njuke u gostima... subota 16 ja mislim! jedva cekam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Pa kad je pretezno za tenis strucan Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 meni je tekma bila sasvim ok, prava borbena, za titulu. sasvim ocekivano 0-2 ko me jebe ovako retardiranog sto nisam to i igrao, 2.15 kvota. ali, ponavljam, totalno ocekivano. fergi je isao na iks, nadao se covek da ce moci da se odbrani ne konkretnim autobusom, vise prividnim :) mislim da bi uspeo u tome da kompani nije dao gol. da je ostalo 0-0 poluvreme i siti bi se uspanicio i sevnula bi neka kontra junajteda. ovako, sve oci su uprte u sledeci mec sitija protiv njuke u gostima... subota 16 ja mislim! jedva cekam :) Mislim da vec sad u nedelju, 6. igraju. A i 2. je vazna utakmica, Chelzi - Njukasl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 da, al' lupeta za sve pare visko?Daj konkretan primer,ja bas mislim da se on ne trudi da lupa jer je on teniski trener,koji je postao fudbalski komentator zato sto mu je konkurencija uber retardirana :) Od ovih nasih komentatora recimo da ima najgotivniji glas (pored Sarenca :))),i kada prenosi fudbal,odradjuje posao po meni,nista spektakularno,ali barem ne razmisljam o tome sta prica,dok me Aca ili Miljajevic ubace u rejdz mod za sekundu...o mrtvaku gojku da ne pricam,on jes da ne prica nista,ali ne zna ni da prepozna igraca:) meni je tekma bila sasvim ok, prava borbena, za titulu. sasvim ocekivano 0-2 ko me jebe ovako retardiranog sto nisam to i igrao, 2.15 kvota. ali, ponavljam, totalno ocekivano. fergi je isao na iks, nadao se covek da ce moci da se odbrani ne konkretnim autobusom, vise prividnim :) mislim da bi uspeo u tome da kompani nije dao gol. da je ostalo 0-0 poluvreme i siti bi se uspanicio i sevnula bi neka kontra junajteda. ovako, sve oci su uprte u sledeci mec sitija protiv njuke u gostima... subota 16 ja mislim! jedva cekam :) FERGI POKUSAO KAO ROBI NA JNA,ALI MALI JE TIM JUNAJTED DA BI MOGAO DA IGRA KAO ZVEZDA,HIJAO,JEBI GROBARE,JEBI KORNJACU,JEBI JUNAJTED! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 nema kome ni na skajpu, jako zelim objasnjenje junajtedove igre. ozbiljan sam Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 visko?Daj konkretan primer,ja bas mislim da se on ne trudi da lupa jer je on teniski trener,koji je postao fudbalski komentator zato sto mu je konkurencija uber retardirana :) Od ovih nasih komentatora recimo da ima najgotivniji glas (pored Sarenca :))),i kada prenosi fudbal,odradjuje posao po meni,nista spektakularno,ali barem ne razmisljam o tome sta prica,dok me Aca ili Miljajevic ubace u rejdz mod za sekundu...o mrtvaku gojku da ne pricam,on jes da ne prica nista,ali ne zna ni da prepozna igraca:) ajd' shto mesha igrache pa je par puta izlupetao imena, nego je i spomenuo kako ce siti prenociti na prvom mestu ako pobedi (o.O) i imao je josh par gafova al' se sad ne secam konkretno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 nisam ni izvalio lol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 deshava se :) ja gotivim viskovica (ili vishkovica??) kad komentarishe tenis, al' juche mi je bash smetao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) nema kome ni na skajpu, jako zelim objasnjenje junajtedove igre. ozbiljan sam javio si se pravoj osobi da ti objasni te stvari mada, neko moje skromno misljenje - fergi je krenuo sa tipicnom postavom koju izvodi kad se ukenja na nekom gostovanju, igra jebeni park koji od februara nije odigrao ukupno 20 minuta valensija na klupi a onoj retardiranoj cigansturi klisi prska familiju celu tekmu mada, sa druge strane, junajted je primio pogodak iz prekida sto mozda pokazuje da postava i taktika nisu bili losi vec da su se fergijevi dementi ukenjali, runi je igrao kao da sa njim upravlja stivi vonder (oprosti mi boze) da je valensija igrao od pocetka i da je runi bio makar malo normalniji, mozda bi i pobedili, s'obzirom da su ovi promasivali i stekali se nesto vise od 30ak minuta na kraju, drago mi je sto je siti pobedio, imaju bolje igrace, bili su na 1. mestu tokom duzeg perioda i jednostavno mi je neprirodno da junajted sa onakvim timom uzima titule i ucestvuje u finalu lige sampiona (prosle godine :) ) - valjda ce se ova [gruja]kornjaca[/gruja] opametiti i dovesti hazarda i m'vilu, ako ne, iskreno se nadam da ce ih karlos, mario i roberto prskati jos jace i jos ubedljivije Edited May 1, 2012 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 kolko se folira ovaj koma, svi mu se ispišali u facu i sad kao "trebalo je siti da pobedi". Sine, ne seri 'leba ti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 ^ this Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 kolko se folira ovaj koma, svi mu se ispišali u facu i sad kao "trebalo je siti da pobedi". Sine, ne seri 'leba ti to je tvoje misljenje, ja ne znam sta je trebalo da napisem? JEBEM TI SITI POKRALI NAS JEBENI NAFTASI je l' to bolje? uglavnom, postovao sam ono sto mislim i stvarno ne zelim vise da diskutujem oko tih gluposti koje pominjes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 ni 1X jebeni ne moze da dodje -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 pul osvaja sl sezone Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 to je tvoje misljenje, ja ne znam sta je trebalo da napisem? JEBEM TI SITI POKRALI NAS JEBENI NAFTASI je l' to bolje? uglavnom, postovao sam ono sto mislim i stvarno ne zelim vise da diskutujem oko tih gluposti koje pominjes brate, ishejtovaću te kad pokušavaš da se učepiš celom forumu, kao i treba oni da uzmu titulu navijao si za junajted, izgubili su, sačekaćeš prelazni rok i nadati se kagawi, snajderu i co, i to je to, pusti me drugih priča Kad je Fergi sa sličnim postavama uzimao bodove, kenjao si kako je to trenersko znanje, iskustvo i sl. Kad su ranije sedeli Young i Valencia na klupi, takođe si uvek branio kornjaču, a sad si najveći kritičar, nigga pls Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Nisam video da li je neko okacio, podolski u arsenalu. http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-agree-deal-for-podolski edit: smor :( Edited May 2, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 I u Arsenalu, i u još kom klubu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 dovedu li i huntelara,ubijace sledece sezone,doduse,to verovatno znaci da van persi ide negde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Huntelaar će da isfejluje u PL samo tako Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 najiskrenije ne vidim razlog da van persie ode bilo gde. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts