tOMABRE Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Sudije su postale katastrofa i sve vise sude za te "jace" klubove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 ne znam bas da qpr ne bi dobio.ipak su poceli sa igracem manje i od 0:1.fakticki sa 10 na 11 su izgubili 1:0.plasticno ali nista spec nije pokazao united meanwhile in London, napeto ali dobice city,jaci motiv imaju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 alo bre,sta je sa ovim retardiranim Etkinsonom,kako je Baloteli i dalje na terenu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 JEBIIIIIIIIIIIIIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 i dobi crveni na kraju :)),mislim da je prvenstvo reseno...zasluzeno,ma sta ko mislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 zasluženo, najmanje je loš Utd ove godine u Engleskoj. A City sa Manćinijem nema šta da traži Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 kakva tekma jebote al smo ih odrali :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 sl sezone ako dovedu murinja mogu da se nadaju necemu,ovaj mancini je kanta :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 evo tek sam sada video sta je baloteli sve u radio... pa jebo te, trebao je crveni odma da dobije posle onog prvog starta nad songom. stvarno se ponasa kao bik bez mozga.. preglupa razmazena crncuga koja ne zasluzuje da ima to sto ima.... debil, a mnogo ga gotivim, jos uvek... za sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 realno da sam navijac junajteda seo bi u cosak sobe i poceo bi da placem zato sto navijam za tako jadan klub.. i zato sto je moj trener covek koji ima obraz kao djon od airmaxa i koji mrtav ladan kaze `Referee had to dismiss Derry, he had no choice. ` pazi u subotu sam mislio da sam sve video..kada je sudija milanu protiv fiorea sudio penal tako sto je maksi lopez udario nastasica i ovaj je pao i sudija je reko ma penal za milan bre..a onda sam gledao mancester qpr..nit je faul, nit je penal a crveni ne bi ni Tole organizovao, bilo bi ga sramota.. to je bar treca cetvrta kradja koju gledam uzivo ove sezone..protiv celzija dva sumnjiva penala, protiv fulama kerik s ledja u meso u kaznenom u 80 i nekom minutu..i sada ovo..jebes ti to, da je sad razlika naprimer 4 boda ili 5, ne bi bilo tek tako gotovo..nije nesto da gotivim city ali barem nisu jadni i ne sude im penale i sranja kad god zatreba.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 kolarov ljut sto mu voja uzeo pivo! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 BOG OTAC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 objasnio.i oce li ovaj crnac prestati vise da cepa mreze! Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 sav taj uspeh je jer su prodali Kerola Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 utero je cityu mnogo tevez.. da je on ostao da igra sa aguerom i balotelijem u napadu bili bi 10 bodova ispred utd-a sada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 da je baba imala kurac bila bi deda :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 da, man sitiju je bash falio tevez pored dzeka, aguera i balotelija. razlog neuspeha sitija ne treba, svakako, traziti u napadu. po meni mislim da su morali da porade josh malo na odbrani ili na defensive midfilderu jer ne mora svaki napad da ukljuchuje svih 10 igracha Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 da, man sitiju je bash falio tevez pored dzeka, aguera i balotelija. razlog neuspeha sitija ne treba, svakako, traziti u napadu. po meni mislim da su morali da porade josh malo na odbrani ili na defensive midfilderu jer ne mora svaki napad da ukljuchuje svih 10 igracha ili im nista ne fali sem trenera? mislim, po imenima niko nema jacu ekipu u PL i sire Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Falio im je samo Diego Armando BENARFA! zasluzili su mnogo vise tu ls nego totenhem i celzi..samo ne znam hoce li uspeti da izdrze.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) man sitiju nista nije nedostajalo osim forme davida silve iz prvog dela sampionata Edited April 10, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts