alfa Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) \o/ btw. Tole namestio! Edited October 25, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Definitivno namestena utakmica, vidi se iz aviona Nisam gledao ali sigurno je tako!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 crveni bio, penal bio, a i oni nesretnici ne mogu čamugi da daju gol za 20 minuta, tj barem da šutnu u okvir 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 to je taj lik sto misli da je bogom dan,a to sto je copav i ne zna da igra odbranu,to nema veze gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 brutalan gol mezenge, b r u t a l a n Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 usralo debilcinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 јебеш таквог нападача када не даје голове и онда се сети да да један атрактиван Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 usralo debilcinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 usralo debilcinu realno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 realno, jasno se vidi namera, nije ga usralo "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 realno, jasno se vidi namera, nije ga usralo +1 Ja mislim da je on extra igrac, samo mu treba vremena da se navikne na ove nase pasnjake... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Brate...nije ti ovo Premier liga ili Primera pa da mu treba da se navikne. Ako ne moze za 15 dana da se navikne na nashe pashnjake neka se vrati na svoje pashnjake... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 sta ima da se privikava koj moj mogu da razumem da mu treba par dana da se navikne na vremensku razliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 na jezik i klimu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 fora je u tome sto koriste takve bedne izgovore za lose partije krs-jeftinih stranaca koje dovode Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ko se privikne na klimu taj daje euro golove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 prosinecki moze slobodno da odjebe. iako izgleda kao da ni gvardiola ne bi pomogao zvezdi, ovaj nista nije uradio otkad je dosao. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 kup je nas "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 e moja zvezdo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Лукићу, Аџићу и остала багро марш из Звезде! Edited November 26, 2011 by ратлук~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Sada kad izadje lukic u javnost sa izjavama "idemo u regionalnu ligu", "zvezda vraca publiku na stadione", "doveli smo sponzore", more neka se tera kompletna garnitura u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 prosinecki moze slobodno da odjebe. iako izgleda kao da ni gvardiola ne bi pomogao zvezdi, ovaj nista nije uradio otkad je dosao. ja stvarno ne znam da li se zajebavas :) covek je totalno promenio nacin igre, to sto ima limitirane igrace to je druga stvar. apsoluto sam za podrsku robiju, dok ova govna iz uprave naglavacke iz zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 prosinecki moze slobodno da odjebe. iako izgleda kao da ni gvardiola ne bi pomogao zvezdi, ovaj nista nije uradio otkad je dosao. Pa ne može on da da gol umesto Mikića ili Borhe, ili da šutira penal? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 pre bi on postigao gol nego polovina onih pacijenata iz zvezde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts