samir^b Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Sta je sad? Cutimo?! Cutimo, a!? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 hahahahahahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 zajebano je černo more. videćemo kad dođe partizan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 aj sad, pa da nam dodju aguero i laveci i dalje ne bi mogli da dobijemo barsu "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 koliko smo loši u basketu, ne može se opisati rečima :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 mnogo je nedobro bilo, zaboravio sam koliko je lose u pioniru :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 HEHE PA U STVARI VI STE SARKASTICHNI A ONO PREDOBRI STE Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 (edited) kako je dobro bilo sinoc... auuuuu :D usput sam uzeo i sezonsku :D nestvarno dobra atmosfera, ali da smo stvarno cigani, cigani smo :D pa mislim da nismo uigrani, bajern je bot ekipa, realno, ali ima nade i za nas :D morison kreten :) i za kraj, pesic car hahahahahah Edited October 6, 2011 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 katastrofalni smo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 nemac car :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Koliko mi je drago što je gotov bojkot košarkaša, atmosfera u Pioniru je uvek bila nenadjebiva. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 nije prekinut, i dalje se ne prati klub kada igra jadransku ligu. al kapiram da ce i danas biti dosta ljudi u pioniru ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Bilo je dovoljno da se FMP preseli iz Železnika i da mu nestvarno skoči popularnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 nije prekinut, i dalje se ne prati klub kada igra jadransku ligu. al kapiram da ce i danas biti dosta ljudi u pioniru ... Dobro, bojkutuje se jadranska liga, ali ne i Crvena Zvezda, to je bitno. Tako su i grobari svih ovih sezona. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 savke ne zakopavaj se dalje :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) Šta sam se tačno zakopao i šta nije tačno u napisanom? Delije kao organizovana grupa su zadnjih godina u potpunosti bojkotovale KK Crvena Zvezda. Grobari nisu bojkotovali KK Partizan već samo jadransku ligu, dakle bodrili su KK Partizan samo u mečevima domaće lige/kupa i u Evropi. Sada su Delije prestale bojkot KKCZ, ali i dalje bojkotuju utakmice ABA lige, dakle - kao i grobari prethodnih sezona kad je Partizan u pitanju. Edited October 8, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 ma ja sam se "zbunio" :) mislim da se tu vise ni ne zna ko koga bojkotuje :D to je spanska serija :D mada meni je bojkot odgovarao dok sam isao na utakmice :) nema debila pa normalno gledas utakmicu D: Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 kaze savke bojkut :D "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Da, na jednom od deset mesta u tri posta piše bojkut umesto bojkot, mora da mislim da se tako kaže. ot: Odlična igra protiv Hemofarma, konačno i Zvezda da ima neku igru za respekt u košarci posle dugo godina. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 koja crna dobra igra.... igrali smo protiv polu amatera iz nemacke, tek stvorenog tima i protiv hemofarma sa klincima i bez finansijskih sredstava... samo cekam prvi iole ozbiljniji tim da nas spusti na zemlju, ne zelim uopste da pomisljam na derbi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 (edited) Do derbija ce doci jos po koje pojacanje. Jedan igrac u spoljnoj liniji i bar jedan centar (mozda i dva komada). Plus ce Morison imati vise snage, moci ce mozda po koju odbranu da odigra, a i tim ce se uigrati malo. Edited October 9, 2011 by bjela Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 jel jos neko video sem mene da morison ne zna da trci,a odbranu u pik en rolu bolje kofa igra od njega? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 doca i ja smo to primetili, tj dobrivoje mi je skrenuo paznju :) ima retardirano levo stopalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 samo da se sve ne raspadne sledece sezone i to ce biti korak napred Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Ima neko stream neki za zvezda - cedevita mozda? :s There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts