Cela Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 hahaha When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 VATA ME NERVOZA U STOMAKU JAO JAO ili mi se samo kenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 samo da ne bude rani gol,kao u poslednjih sto godina gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 jel ima neko da proda karte za sever ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 samo da ne bude rani gol,kao u poslednjih sto godina taj rad, i Dinamo i Slovan i PSV, zajebi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Jel ima negde stream? Ovo je horor za gledanje.... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 http://atdhenet.tv/38713/watch-red-star-vs-rennes When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 steta, steta. Dobro je igrala Zvezda, ali ovi su bolji. Dali smo gol na frku, paniku, navijacinu, ovi iz 3 napada furnuli nam 2 komada. Tamo nema nikakvih sansi, lagano 2-0 za njih, ako ne i vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 bolji su, jebi ga. mi umrli posle 30 minuta, on nas rešili u 2 poteza i to je to. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 smesno mi je bilo koliko lako je pitroipa dobio onu loptu za prvi gol idemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 E BITNO JE DA STE POBEDILI 7:0 RATARE TOOOOO IDEMO ZVEZDA SRBIJA Na stranu sto Partizan ne moze pekare iz irske da dobije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 jel moze neko da okaci izjavu tosica (karleuse) posle utakmice. bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2011 Author Report Share Posted August 19, 2011 steta,jeftino primljen gol,ali kada je kapiten jedne crvene zvezde najveci laznjak na svetu,covek koji igra zadnjeg veznog a ne dobije jedan duel za 90 minuta,a ni nema dodavanje duze od deset metara,cemu mi da se nadamo...drugi gol primimo tako sto on rutinsko dodavanje na pet metara unapred,a to mu je za ceo mech bilo i jedino dodavanje unapred,odigra pogresno,sevne kontra,i onda on udje u krilo cosicu i cuva njega,umesto da ostane sa igracem koji nam je dao gol na 15 metara...koliko ga mrzim jebem li mu mamu u picku,sto se opet ne onesvesti na sred terena pa nek ne igra fudbal...kaludjerovic je takodje mnogo jadan,jedan tako prosecan spic,bez ikakvog driblinga,nit je brz,nit je prodoran,nema ni osecaj za gol,on u 50. sekundi sutne ko kurchina,jebote,da li je moguce...moram da pohvalim tosica jer je veceras bio nas najbolji igrac uz borhu i mikica...mnogo je ozbiljno delovao karleusa...ren ko ren,11 crnaca,pobedili su nas rutinski bez dva najbolja igracha,mvile i hazarda,mnogo su snazni i jaki,ali sve u svemu,ostaje zhal,da smo izdrzali tih pet minuta,imali bismo barem povoljan rezultat za revansh:( atmosfera na severu prvo poluvreme neverovatno,drugo je sve otislo u kurac,narocito jer su se jedno 20 minuta neki likovi gurali,tukli,otkud znam sta... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Potpisujem ovo shto je napisao gruja. Nisam verovao da cu to reci, ali Karlesha je mozda bio i najbolji igrac! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 jebo zvezdu u kojoj je tosic delovao kao najozbiljniji fudbaler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 istog tog tosica su hvalili na sva usta kada je odlucio da igra za reprezentaciju umesto za verder,zbog cega je i zavrsio ovako kako je zavrsio Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 +1 za tosica i kadu je odlicno po meni odigrao, iako ga mrzim iz dna duse ali kakvi debili se guraju po tribinama... pola tribine popadalo, onda izbila frka i 20min se samo na to posmatralo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 zato lepo istok i gledas sve , navijanje u prvom poluvremeno extra, u drugom bilo slabije malo, kao i igra, tosic je odigrao vrlo dobro,kovacevic i kaludjerovic sramota, samo se videlo da su oni spremniji od nas, tamo negde oko 75 minute nasi su poceli da padaju po terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2011 Author Report Share Posted August 19, 2011 da,jeste,kadu je superica odigrao realno...evo sad analiziram i prvi gol,na stranu sto je dimitrijevic izgubio loptu,mozda je i bio faul,ali kovacevicevo dodavanje je apsolutno genijalno gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Kad samo pomislim koliko sam se obradovao kad sam cuo da se vraca, ioafnmmapfmasdada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Ma tako je! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/uzbuna-francuska-vojska-ceka-delije-115990.php L O L Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Oformili su posebnu jedinicu za borbu protiv huligana naoruzanih srafcigerima HEEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ma 0-5! Jebi Ren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ma 0-5! Jebi Ren! 0-5 teško, a za 5-0 još i ima šanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts