uk1g Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Pozdrav svima , hteo bih da uzmem jedan od ova dva telefona pa bih vas molio da mi kazete koji je bolji to jest koji mi se vise isplati ? Hvala. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) hmm ja koristim samsung s i dosta je dobar fon cak je jeftinije od htca kamera je bolja od htca ali nema blic :( Edited July 14, 2011 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 galaksija Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Ja imam Galaxy S2 i super sam zadovoljan njime, mislim da nije ni neka razlika u ceni u odnosu na S. Fenomenalan ekran, super brz, jedini bedak je malo kraće trajanje baterije za moje potrebe, ali imati u vidu da na osnovu loga ja dnevno u proseku pričam preko sat vremena mobilnim. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Ja imam Galaxy S2 i super sam zadovoljan njime, mislim da nije ni neka razlika u ceni u odnosu na S. Fenomenalan ekran, super brz, jedini bedak je malo kraće trajanje baterije za moje potrebe, ali imati u vidu da na osnovu loga ja dnevno u proseku pričam preko sat vremena mobilnim. da, Galaxy S je po oglasima nov 250, a S2 samo 200e više :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Hvala ljudi puno uzecu Galaxy S Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 da, Galaxy S je po oglasima nov 250, a S2 samo 200e više :) Onda sam nešto istripovao, na mobilnom svetu piše tipa S 520e, a S2 600, tako nešto, ne pratim oglase. A i ja sam ovaj moj uzeo preko paketa, gde se u Telenoru potpuno identično tretira S i S2, čak je i ona cena "bez ugovora" za prvi 67.000 a za drugi 70.000 din. Moguće da grešim, u svakom slučaju S sam video pre nego što sam imao ovaj i opet bih ga preporučio pre HTC-a. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 nisi istripovao stvarno su takve cene, a na pakete je čak cena ista ili negde je i povoljniji s2. "problem" je u polovnim koji su dosta povoljniji od s2, jerbo njega polovnog ni nema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts