Kal1mero Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ja sam se iznenadio iskreno da vam kažem što je podržao taksistu. par puta sam ga slušao ovako, izuzetno inteligentan i obrazovan čovek, pritom je situiran debelo, pa ne mora da liže bulju lopovima i retardima. jbga Da je situiran nije,njegove reci " ja jos sebi nisam obezbedio egzistenciju" covek koji zaradi 300 000eura godisnje :) On je klasican primer malogradjanstine .On prica samo onoliko da se ne zameri nekome kako ni jedna od zaracenih strana ne bi mogla da mu prebaci posle. To je i sada uradio ,poceo je pricu ja sam za legitimno izabranu skupstinu partizana...tako je napravio prostor da moze sa ovima sada a moze i sa sledecima koji budu legitimno izabrani:). Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 pa s obzirom da je napravio pola od tih igrača, i nek je uzeo. dolazili mu krapovi i bandere, izlazili igrači koji su se prodavali najboljim evropskim klubovima za ozbiljne pare I za to je dobijao platu, koja je rasla. I mogao je on i ranije mnogo da ode napolje, ali kad se preračuna, sa talovima je više zarađivao u partizanu. Govedo je, ovim je to i dokazao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 pa s obzirom da je napravio pola od tih igrača, i nek je uzeo. dolazili mu krapovi i bandere, izlazili igrači koji su se prodavali najboljim evropskim klubovima za ozbiljne pare Ko je to krap i bandera ? svi su imali pedigre (igranje za reprezentaciju) od njih nije bilo boljih :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 mislim da je on skapirao da ovaj nema neku normalnu opoziciju (lol bjekovic) i onda podrzao taksistu da se ne bi raspao klub nisam bas siguran u ovo uostalom, bolje i Bik nego ova vrhunska bagra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 nije bolje sigurno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ne znam koliko si u toku Dragance :) npr. Djuric ulozi 30k eura u tim sa napomenom 'liga sampiona nije prioritet', Stanojevic uvede ekipu u ligu sampiona, uzmu se neverovatne pare za nase uslove, naravno, zasluzan je Djuric...na kraju sezone, Snajder proda pola tima pred pocetak kvalifikacija, dovede Rnica and co., poduvamo od Genka i Samroka i naravno kriv je Stanoje. U upravnom odboru sede sve sami metuzalemi sa sumnjivim privatnim firmama, koje 'pozajmljuju' pare Partizanu, da bi posle dobijali nazad sa kamatom. Nemamo glavnog sponzora 2 godine. (po meni, samo ovo je sasvim dovoljno da leti Djuric) Rasprodaju se mladi vrhunski talenti za smesne pare. Menadzerske agencije(Ramadani, Damjanac) vedre i oblace u klubu. Proterani su svi koji su hteli nesto da rade u Partizanu. (Petric, Mirkovic, Tomic, Jokanovic, Krstajic, Stanojevic) Jebeni SPS nam vodi klub. Djura ima do jaja bednu frizuru i ne zna da da izjavu ni kada mu je napisu. uostalom, pogledaj protiv-kandidata meni covek deluje mnogo ozbiljnije, kulturnije i sposobnije od Snajdera http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&dd=21&nav_id=584529 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ma znam i ja te priche, al' ko tu govori istinu? :) i zashto mislish da bi sa bjekom (opet) bilo bolje? :) krstajic se usrao od para napolju i opet je trazhio veliku lovu u partizanu, tako da nemam bash poverenja u njega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Bjeka je doveo Mateusa i igrali ste LŠ po zasluzi u ono vreme kad je bilo gotovo pa nemoguće ući u LŠ Dok je LŠ sa Đurom bio puka sreća, nepriznat gol Andrelehtu i promašeni penali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Pa pre neki dan rece Lola Smiljke da ce sa Grantom biti ozbiljniji u grupnoj fazi LS. Znaci, trener ih je sputavao. A Djura frizura zgrce kes i zgrtace on jos dugo, ne brinite grobari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Bjeka je doveo Mateusa i igrali ste LŠ po zasluzi u ono vreme kad je bilo gotovo pa nemoguće ući u LŠ Dok je LŠ sa Đurom bio puka sreća, nepriznat gol Andrelehtu i promašeni penali pero ne mozhesh da gledash tako one sided jebote :) to je jedna sezona od koliko godina bjekovica na vlasti :) ne razumite me pogreshno, ne volim ni ja djuru al' ne vidim neku alternativu trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 cek Kali,zar postoje ljudi na ruru koji i dalje misle da je Tripko igrac? :) formica !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) pero ne mozhesh da gledash tako one sided jebote :) to je jedna sezona od koliko godina bjekovica na vlasti :) ne razumite me pogreshno, ne volim ni ja djuru al' ne vidim neku alternativu trenutno za Djuru je i Misa Tumbas alternativa jel si ti procitao sve ono sto sam napisao? :) super mi je kada se vade na neke titule u domacem prvenstvu, u eri kada je Zvezda u svojim najgorim danima, a ostale ekipe ne vredi ni pominjati onda se desava da izadjemo u Evropu da bi nas gazili konobari iz Velsa, zbog toga sto Djura frizura nece da ULOZI pare u tim, da bi se to visestruko vratilo Zasto se ne koristi ovaj sistem takmicenja u ligi sampiona, gde je veoma olaksano klubovima iz slabijih liga da se plasiraju? to je problem btw nismo samo igrali jednu sezonu za vreme Bjeke, igrali smo jedne godine prolece u kupu UEFA sada smo u rangu evropskih C ekipa(ili mozda F, obzirom na Samrok) Koje se evropske utakmice seca, bilo ko, za vreme Djure? ma znam i ja te priche, al' ko tu govori istinu? :) i zashto mislish da bi sa bjekom (opet) bilo bolje? :) krstajic se usrao od para napolju i opet je trazhio veliku lovu u partizanu, tako da nemam bash poverenja u njega :) Krstajic je imao svoju trzisnu cenu, on je te pare posteno zaradio. (recimo da je bio jedan od bitnijih igraca u timu koji je usao u ligu sampiona i time sportski sektor zaradio Partizanu preko 12 miliona eura) Za razliku od Djure koji je te iste pare pokrao. Ne moze niko da me ubedi da su morali da prodaju malog Savica toliko rano, bilo je para i za pojacanja i za normalno funkcionisanje kluba. Edited February 22, 2012 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Nemoj tako, pola njih su baseri i konobari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 leisure, prochitao sam :) samo kazhem da nije bjeka/zeka nisu dobra alternativa djuri, nishta vishe.. treba da odjebu i jedni i drugi iz partizana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 JEBI DINAMO U NAJJACHOJ POSTAVI, JEBI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 zli Dragance, piski mi na sneska 7 minuta bez prestanka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Odbranjena titula u Slohokej ligi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 predobri su bili. al na kraju izjava Tumbasa za tv "- Ostali su nam dužni! Čekali smo da ih pobedimo rezultatski, a onda da ih i istučemo - rekao je Tumbas, hokejaš Partizana, koji je morao pre kraja u svlačionicu zbog posekotina koje je zaradio u "duelu" sa Prusnikom." Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 ne znam koliko si u toku Dragance :) npr. Djuric ulozi 30k eura u tim sa napomenom 'liga sampiona nije prioritet', Stanojevic uvede ekipu u ligu sampiona, uzmu se neverovatne pare za nase uslove, naravno, zasluzan je Djuric...na kraju sezone, Snajder proda pola tima pred pocetak kvalifikacija, dovede Rnica and co., poduvamo od Genka i Samroka i naravno kriv je Stanoje. U upravnom odboru sede sve sami metuzalemi sa sumnjivim privatnim firmama, koje 'pozajmljuju' pare Partizanu, da bi posle dobijali nazad sa kamatom. Nemamo glavnog sponzora 2 godine. (po meni, samo ovo je sasvim dovoljno da leti Djuric) Rasprodaju se mladi vrhunski talenti za smesne pare. Menadzerske agencije(Ramadani, Damjanac) vedre i oblace u klubu. Proterani su svi koji su hteli nesto da rade u Partizanu. (Petric, Mirkovic, Tomic, Jokanovic, Krstajic, Stanojevic) Jebeni SPS nam vodi klub. Djura ima do jaja bednu frizuru i ne zna da da izjavu ni kada mu je napisu. uostalom, pogledaj protiv-kandidata meni covek deluje mnogo ozbiljnije, kulturnije i sposobnije od Snajdera http://www.b92.net/s...1&nav_id=584529 kuku lele ako vam ovaj dodje obican prevarant iz redova DS upropastio pola firmi koje su mu dodeljene, jedan od onih kojima je podeljena privatizacija srbije trenutno se bavi kupovinom socijalnog mira za vladajuce stranke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 GDE SI BRE TOLE, KAD NAJVISE TREBAS! :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 JEBI FENER JEBI GROBARE! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 mora filijali da se da bod Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 čeka se derbi 5. maja. cigani vs crvena zvezda Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Sto je tuzan? Ja sam jebeno presrecan! To bre, Avrame! Edited March 10, 2012 by lol kosmos Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 TRPAJ STOKU NA ARMIJSKOM PAŠNJAKU! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts