Jump to content

SD Partizan 11/12

alfa

Recommended Posts

ja sam se iznenadio iskreno da vam kažem što je podržao taksistu. par puta sam ga slušao ovako, izuzetno inteligentan i obrazovan čovek, pritom je situiran debelo, pa ne mora da liže bulju lopovima i retardima. jbga

Da je situiran nije,njegove reci " ja jos sebi nisam obezbedio egzistenciju" covek koji zaradi 300 000eura godisnje :)

On je klasican primer malogradjanstine .On prica samo onoliko da se ne zameri nekome kako ni jedna od zaracenih strana ne bi mogla da mu prebaci posle. To je i sada uradio ,poceo je pricu ja sam za legitimno izabranu skupstinu partizana...tako je napravio prostor da moze sa ovima sada a moze i sa sledecima koji budu legitimno izabrani:).

Нема  будућности без истине.

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa s obzirom da je napravio pola od tih igrača, i nek je uzeo. dolazili mu krapovi i bandere, izlazili igrači koji su se prodavali najboljim evropskim klubovima za ozbiljne pare

I za to je dobijao platu, koja je rasla. I mogao je on i ranije mnogo da ode napolje, ali kad se preračuna, sa talovima je više zarađivao u partizanu. Govedo je, ovim je to i dokazao

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa s obzirom da je napravio pola od tih igrača, i nek je uzeo. dolazili mu krapovi i bandere, izlazili igrači koji su se prodavali najboljim evropskim klubovima za ozbiljne pare

Ko je to krap i bandera ? svi su imali pedigre (igranje za reprezentaciju) od njih nije bilo boljih :)

Нема  будућности без истине.

ne znam koliko si u toku Dragance :)

npr.

Djuric ulozi 30k eura u tim sa napomenom 'liga sampiona nije prioritet', Stanojevic uvede ekipu u ligu sampiona, uzmu se neverovatne pare za nase uslove, naravno, zasluzan je Djuric...na kraju sezone, Snajder proda pola tima pred pocetak kvalifikacija, dovede Rnica and co., poduvamo od Genka i Samroka i naravno kriv je Stanoje.

U upravnom odboru sede sve sami metuzalemi sa sumnjivim privatnim firmama, koje 'pozajmljuju' pare Partizanu, da bi posle dobijali nazad sa kamatom.

Nemamo glavnog sponzora 2 godine. (po meni, samo ovo je sasvim dovoljno da leti Djuric)

Rasprodaju se mladi vrhunski talenti za smesne pare. Menadzerske agencije(Ramadani, Damjanac) vedre i oblace u klubu.

Proterani su svi koji su hteli nesto da rade u Partizanu. (Petric, Mirkovic, Tomic, Jokanovic, Krstajic, Stanojevic)

Jebeni SPS nam vodi klub.

Djura ima do jaja bednu frizuru i ne zna da da izjavu ni kada mu je napisu.

uostalom, pogledaj protiv-kandidata

meni covek deluje mnogo ozbiljnije, kulturnije i sposobnije od Snajdera

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&dd=21&nav_id=584529

Bjeka je doveo Mateusa i igrali ste LŠ po zasluzi u ono vreme kad je bilo gotovo pa nemoguće ući u LŠ

Dok je LŠ sa Đurom bio puka sreća, nepriznat gol Andrelehtu i promašeni penali

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Bjeka je doveo Mateusa i igrali ste LŠ po zasluzi u ono vreme kad je bilo gotovo pa nemoguće ući u LŠ

Dok je LŠ sa Đurom bio puka sreća, nepriznat gol Andrelehtu i promašeni penali

pero ne mozhesh da gledash tako one sided jebote :) to je jedna sezona od koliko godina bjekovica na vlasti :) ne razumite me pogreshno, ne volim ni ja djuru al' ne vidim neku alternativu trenutno

pero ne mozhesh da gledash tako one sided jebote :) to je jedna sezona od koliko godina bjekovica na vlasti :) ne razumite me pogreshno, ne volim ni ja djuru al' ne vidim neku alternativu trenutno

za Djuru je i Misa Tumbas alternativa

jel si ti procitao sve ono sto sam napisao? :)

super mi je kada se vade na neke titule u domacem prvenstvu, u eri kada je Zvezda u svojim najgorim danima, a ostale ekipe ne vredi ni pominjati

onda se desava da izadjemo u Evropu da bi nas gazili konobari iz Velsa, zbog toga sto Djura frizura nece da ULOZI pare u tim, da bi se to visestruko vratilo

Zasto se ne koristi ovaj sistem takmicenja u ligi sampiona, gde je veoma olaksano klubovima iz slabijih liga da se plasiraju? to je problem

btw nismo samo igrali jednu sezonu za vreme Bjeke, igrali smo jedne godine prolece u kupu UEFA

sada smo u rangu evropskih C ekipa(ili mozda F, obzirom na Samrok)

Koje se evropske utakmice seca, bilo ko, za vreme Djure?

ma znam i ja te priche, al' ko tu govori istinu? :) i zashto mislish da bi sa bjekom (opet) bilo bolje? :) krstajic se usrao od para napolju i opet je trazhio veliku lovu u partizanu, tako da nemam bash poverenja u njega :)

Krstajic je imao svoju trzisnu cenu, on je te pare posteno zaradio. (recimo da je bio jedan od bitnijih igraca u timu koji je usao u ligu sampiona i time sportski sektor zaradio Partizanu preko 12 miliona eura)

Za razliku od Djure koji je te iste pare pokrao.

Ne moze niko da me ubedi da su morali da prodaju malog Savica toliko rano, bilo je para i za pojacanja i za normalno funkcionisanje kluba.

Edited by leisure

predobri su bili. al na kraju izjava Tumbasa za tv "- Ostali su nam dužni! Čekali smo da ih pobedimo rezultatski, a onda da ih i istučemo - rekao je Tumbas, hokejaš Partizana, koji je morao pre kraja u svlačionicu zbog posekotina koje je zaradio u "duelu" sa Prusnikom."

[roflmao]

I see by your outfit, that you are a cowboy.

ne znam koliko si u toku Dragance :)

npr.

Djuric ulozi 30k eura u tim sa napomenom 'liga sampiona nije prioritet', Stanojevic uvede ekipu u ligu sampiona, uzmu se neverovatne pare za nase uslove, naravno, zasluzan je Djuric...na kraju sezone, Snajder proda pola tima pred pocetak kvalifikacija, dovede Rnica and co., poduvamo od Genka i Samroka i naravno kriv je Stanoje.

U upravnom odboru sede sve sami metuzalemi sa sumnjivim privatnim firmama, koje 'pozajmljuju' pare Partizanu, da bi posle dobijali nazad sa kamatom.

Nemamo glavnog sponzora 2 godine. (po meni, samo ovo je sasvim dovoljno da leti Djuric)

Rasprodaju se mladi vrhunski talenti za smesne pare. Menadzerske agencije(Ramadani, Damjanac) vedre i oblace u klubu.

Proterani su svi koji su hteli nesto da rade u Partizanu. (Petric, Mirkovic, Tomic, Jokanovic, Krstajic, Stanojevic)

Jebeni SPS nam vodi klub.

Djura ima do jaja bednu frizuru i ne zna da da izjavu ni kada mu je napisu.

uostalom, pogledaj protiv-kandidata

meni covek deluje mnogo ozbiljnije, kulturnije i sposobnije od Snajdera

http://www.b92.net/s...1&nav_id=584529

kuku lele ako vam ovaj dodje

obican prevarant iz redova DS

upropastio pola firmi koje su mu dodeljene, jedan od onih kojima je podeljena privatizacija srbije

trenutno se bavi kupovinom socijalnog mira za vladajuce stranke

fallout_table.gif