Litt Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 (edited) bice bolje kad neki seik kupi zc i partizan ;) Edited August 25, 2011 by ZeRoX5 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 "dobra vest sto nema Stojkovica a losa da ce Radisa na gol" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 bice bolje kad neki seik kupi zc i partizan ;) realno,nista bez privatizacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 plzen? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 nisam ni gledao :D Snajder mora da ode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Ako budu vratili josh jednu penziju u tim ispishacu se u onu plasticnu kutijicu i poslati im poshtom. JEBALI VAS PROPALI IGRACI! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) dobri ste Edited August 26, 2011 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 ~jesmo100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 "dobra vest sto nema Stojkovica a losa da ce Radisa na gol" realno radisa nije nista kriv onaj gol svakako ne bi odbranio ni stojke,a penal nije bio Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Pa nije video lepo na jedno oko .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 plzen? :D sta si time hteo da kazes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) c/p O jučerašnjoj utakmici nema šta da se piše, sve je jasno, ispali smo od lošijeg tima koji je imao veće srce i muda do kolena. Došli su na naš JNA pobedili nas i ponizili. Jedino pitanje je “Ko je kriv i šta dalje”? Ima onih koji će okriviti fudbalere. Svakako da oni snose deo krivice, ali i najvećoj budali je postalo jasno da oni bolje ne znaju. Jovančić nije ni u Radu bio rasan golgeter i teško je očekivati da to postane u Partizanu. Možda ima i onih koji od Ilića i Vukića očekuju da trče kao da imaju 22. godina, ali oni to nisu radili ni u to vreme. Da možda ne očekuju da Babović, koji nigde nije uspeo postane mega-hiper-duper zvezda u Partizanu, ili da Šćepakadabra postane Ronaldo! Igrači igraju onoliko koliko znaju i mogu. Ima onih koji će sve svaliti Stanojeviću na leđa. Svakakao da i on ima neku odgovornost kao i igrači, ali šta je Sale trebao da uradi, skine se, obuče kopačke i iskoristi bar jedan, ili dva zicera koja su promašili Jovančić, Eduardo, Babović, Tomić, Šćepović… Po našoj slobodnoj proceni Sale jeste grešio sa Miljkovićem, Šćepovićem, pa i Vukićem, ali da je glavni krivac za sve, nema ni teoretske šanse. Nije on kriv što smo na poslednje tri utakmice promašili 15 maltene stopostotnih šansi za gol. Nije valjda da očekujete da Stanojević sada nauči Jovančića ili Šćepovića kako se daju golovi. Ako do sada nisu naučili nikad neće! Krivica igrača i trenera je 25%, glavni krivac je onaj koji je: - oterao Jokanovića kao najveće pseto. - oterao Moreiru “zbog velike plate”. - prodao Klea. - prodao maltene ceo tim koji je osvojio 4. utastopnu titulu i plasirao se u Ligu šampiona. - doveo ove igrače i dozvolio im da obuku sveti dres. - drugu godinu za redom ne može da nađe generalnog sponzora. - pre nekoliko nedelja obećao DVE bombe, a zaboravio da uplati za Eduarda. - namestio Skupštinu. - namestio izbore. - šuruje sa manadžerskim gnjidama Ramadanijem i Damjancem. - platio vođama navijača da drže tribinu pod kontrolom. - ništa nije uradio za Partizan od kad je postao predsednik. - posluje na “pozitivnoj nuli” iako je u karijeri uništio TRI firme. Da li je uopšte potrebno da kažem ime tog čoveka. OK, ako jeste… Dragan Đurić! ALI, nije on jedini u upravi koji snosi krivicu. Ima tu još dosta parazita. Ima tu dosta foteljaša koji misle da je Partizan njihova prćija i vladaju iz senke. Drugo pitanje je “Šta dalje”? Okrenuti klubu leđa i bojkotovati ga sada ne dolazi u obzir. To je upravo ono što Đurić i družina želi. Normalni navijači da okrenu leđa a plaćenici da ostanu na tribini. To nikako ne sme da se desi! Prema tome pozivamo sve navijače (koji mogu) da dođu u nedelju na utakmicu protiv OFK Beograda na JNA. Da podržimo Partizan i da kažemo govnima iz uprave šta mislimo o njima. U isto vreme pozivamo sve normalne navijače sa južne tribine da ne dozvole “plaćenicima” da zaustave skandiranje protiv uprave, a pogotovo da podrže skandiranje protiv Stanojevića. Svima treba da bude jasno ko je glavni krivac i ko je rak rana Partizana. Vreme je da se očisti Partizan od parazita koji su u njemu. Vreme je i da se tribina očisti od navijača koji ne žive za Partizan nego od njega! Vreme je da se pokrene kritična masa. Želimo jedan čist i pošten Partizan, gde će svako znati za šta je zadužen i za šta mora da odgovara! Vreme je za pravu grobarsku revoluciju!!! Edited August 26, 2011 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 ne mogu nigde da nadjem ko je konobar od ovih likova a rekli su da ih ima trojica-cetvorica koji su poluprofesionalci.. ono sto se moglo primetiti je da ima par ozbiljno debelih likova u postavi..jedba cekam da ih gledam opet.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Sve je na mestu, ali: Vreme je da se očisti Partizan od parazita koji su u njemu. Vreme je i da se tribina očisti od navijača koji ne žive za Partizan nego od njega! Vreme je da se pokrene kritična masa. Želimo jedan čist i pošten Partizan, gde će svako znati za šta je zadužen i za šta mora da odgovara! Vreme je za pravu grobarsku revoluciju!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 sto bi gruja rekao, onesvestio sam se od smeha :)) za ispadanje ja ipak najvise krivim igrace, zato sto su stoka seljacka/splavarska eto oni ne mogu da se naloze da igraju protiv samroka, posto je to slaba ekipa, a protiv genka su znali da grizu ko im jebe mater, bar necu da se nerviram na evropskim tekmama, posto ne mogu da iskuliram a i ovako se bar zna gde smo i sta smo, cisto da se ljudi ne loze Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Radisha je bio najbolji igrac! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) meni jedino radiše žao. ostali nek umru u ognju pakla. tugo tužna, šta sam ja sinoć gledao ... došlo mi da plačem. dobar tekst, ližre. odakle si kopirao ? Edited August 26, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 partizan.net Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 nemam pojma zasto sam se koji kurac raspisivao http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150415265939202 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 grujo pocni da nosis pancir! :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 http://sportal.rs/news.php?id=57432 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 jedino vrede nesto Volkov i Markovic , sve ostalo bagra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Raduljica u Partizanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 garant se Pešić kaje sad što se uopšte prihvatio posla. Gazili ste nas prethodnih godina, ali mislim da će biti najbolnije ove sezone Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Jebote pa mi imamo dobru ekipu o_0 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts