Miksa Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 ssimij Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 jel ima neko da proda neki stari telefon koji je naravno u funkciji? bitno je da ja na preklop i da bude sto veci, babi u domu treba mobilni a posto je matora i ne vidi, najbolje bi bilo da je telefon na preklop da ne mora nista da stiska ne mora da ima kameru niti bilo kakve zajebancije, samo da radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Odusevljen sam bilbordima za volkswagen golf don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 znači uboli su ciljnu publiku. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 evo i u sdu ti debilni bilbordi, kod mene videh juce "ko je vozd u karadjordjevoj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Da nije Karađorđe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 http://blip.tv/b92/ciklotron-invalidi-2113373 igrom slucaja sam nasao hahahah veoma pohvalan gest gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 leto je bilo lepo oba dana :/ probudio se jutros.. zvali me iz bivse firme kao da dodjem na razgovor za posao.. ja ajd kao da ispostujem, odem i na vratima me saceko poslovodja i dao mi opremu i kaze udji na sat vremena da radis da se pristetis ja reko wtf inace pre mesec dana dam otkaz i sad me zovu kao da se vratim :/ sto je najcrnje od svega niko me nije ni pitao dal ocu da radim opet tu nego mi uvalishe opremu i strpashe me u pogon :D potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 bi se ja okreno :) al kad sam usao ponudjeni su mi dobri uslovi +veca plata :) :) potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 pijem od 2 popodne do sada. pravi sam srbin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Sutra najavili napokon lepo vreme u Rotterdamu, steta sto cu nolajfovati za kompom bolji deo dana. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 o rly...mrtva radna nedelja, duvajte ga beraci pamuka wanna be! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 odo spit pkako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Dobro jutro! i laku noc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 jel su to ljudi pomrli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 berachi pamuka o/ gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 dobio sam upalu uha, gg in other news, poginuo Luis Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 RiP debeli a bash sam juce zalivao uz njegove pesme http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/268887/Pevac-Luis-poginuo-u-saobracajnoj-nesreci I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 dante daj slike roterdama ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 berachi pamuka o/ poz o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Kako imam neki osećaj da će nešto vrlo loše da me strefi, sastavio sam samo jedno 7-8 sati sna za 5 dana. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 dante daj slike roterdama ! +1! pojeo sam pola hleba sa kremom plazmom i bananama, jer me je mrzelo da pravim palacinke i sad mi je muka :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 'de ste drugari, evo ja stig'o! :) Napisacu kratku retrospektivu malo kasnije, ali ja eto hteo samo da vam se javim. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 stigao i ja! poz carevi Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 gieb pix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts