Jump to content

Mis

mileus

Recommended Posts

Znaci danas oko 19h mi padne na pamet da ofarbam mis i to sam uradio.... Naravno unakazio sam ga , jer je pao mrak i nisam stigao da zavrsim,poceli su komarci da se lepe na njega i ostalo (sto leti po dvoristu)! Osmirgolo sam ga,bacio 1 sloj boje, i sutra cu o5 to da uradim ali cu jos dodati bezbojan tj da bi dobio neki sjaj... pa dobro bi mi dosli neki predolozi i pomoc oko farbanja .... evo i slika

http://imageshack.us/photo/my-images/812/dscn0817w.jpg/

Pa moze da ispadne ravnomerno ali nemoj da farbas cetkom, nego sprejem :D

Ismirglaj prvo povrsinu sa najsitnijom smirglom, lepo obrisi povrsinu od prasine i ofarbaj sprejem ravnomernim potezima. Ako se desi da ti negde ostanu neravnine sacekaj da se osusi pa ponovo tu gde su neravnine predji onom najsitnijom smirglom dok se ne izjednaci sa ostalim delom. Na kraju samo prelakiraj sa onim lakom u spreju i to je to.

Moj ti je savet da sidebutton-i budu iste boje kao i onaj dole deo sto se nadovezuje na njih, a klikovi i telo misa druge boje.

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

ofarbao sam ga jutros , odlicno izgleda, 1000 puta bolje neg sto izgledao... samo sam napravio gresku proslu boju sam skidao nekom grubom smirglom i posle me je mrzelo da ga smirglam sa nekom finom,i ostalo su linije tj ogrebotine! U svakom slucaju odlicno izgleda, sani da tako ostane da se neljusti .