mileus Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Znaci danas oko 19h mi padne na pamet da ofarbam mis i to sam uradio.... Naravno unakazio sam ga , jer je pao mrak i nisam stigao da zavrsim,poceli su komarci da se lepe na njega i ostalo (sto leti po dvoristu)! Osmirgolo sam ga,bacio 1 sloj boje, i sutra cu o5 to da uradim ali cu jos dodati bezbojan tj da bi dobio neki sjaj... pa dobro bi mi dosli neki predolozi i pomoc oko farbanja .... evo i slika http://imageshack.us/photo/my-images/812/dscn0817w.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Baci ovaj miš, neće ti služiti kupi mx500. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted June 21, 2011 Author Report Share Posted June 21, 2011 jok , imam i mx518 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 I ja sam jednom ofarbao tastaturu, radila je posle dugo. Ali problem kod tog farbanja je što ispadne neujednačeno i deluje uvek nekvalitetno posle toga hardver koji si ofarbao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARe. Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Jadan inteli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Pa moze da ispadne ravnomerno ali nemoj da farbas cetkom, nego sprejem :D Ismirglaj prvo povrsinu sa najsitnijom smirglom, lepo obrisi povrsinu od prasine i ofarbaj sprejem ravnomernim potezima. Ako se desi da ti negde ostanu neravnine sacekaj da se osusi pa ponovo tu gde su neravnine predji onom najsitnijom smirglom dok se ne izjednaci sa ostalim delom. Na kraju samo prelakiraj sa onim lakom u spreju i to je to. Moj ti je savet da sidebutton-i budu iste boje kao i onaj dole deo sto se nadovezuje na njih, a klikovi i telo misa druge boje. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Farbao je ortak miševe, kućišta, pa čak i jedan mobilni, i iskustvo je uvek isto - izgleda kao sranje, a posle još počne i da se ljušti... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 ofarbao sam ga jutros , odlicno izgleda, 1000 puta bolje neg sto izgledao... samo sam napravio gresku proslu boju sam skidao nekom grubom smirglom i posle me je mrzelo da ga smirglam sa nekom finom,i ostalo su linije tj ogrebotine! U svakom slucaju odlicno izgleda, sani da tako ostane da se neljusti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) nvm Edited June 22, 2011 by žeks Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukibre Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Na šta će to ličiti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts