nikita_ Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) Jel ono crnja iz Thora? Edit: Jeste. Epic fail. Eidt2 : I pogresan topik :D Edited January 11, 2012 by nikita_ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 puf, gledao bronsona sinoc i izgleda da sam mega glup jer me je film blago recheno smorio :) posle, gledao real steel, shto je malo bolje al' je prepuno patetichnih momenata.. uglavnom, usrah veche sa ova 2 filma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Јеботе, Бронсон те сморио : ) ја сам се толико забављао и смејао његовом лудилу да једва чекам да га репризирам : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Јеботе, Бронсон те сморио : ) ја сам се толико забављао и смејао његовом лудилу да једва чекам да га репризирам : ) http://www.youtube.com/watch?v=6isbaFQx8T0 inace odgledao 50/50 odlican. i the debt, okej film I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) Ako si odprilike znao sta se radi u Bronsonu i ako si zbog toga uzeo da gledas, kako je mogao da te smori..? :)) Film je superishka, ja se odma navucem kad cujem da je istinita pricha, a i lik je jos veci car, celav, s brkovima, pljunuti Doolio.. :) Edited January 11, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 nisam znao o chemu se radi, nego sam skinuo na osnovu preporuka ovde :) i da, film mi je uzhasno monoton i dosadan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Odgledao Valhallu - toliko metafora na jednom mestu, u svakom kadru krecesh da primecujesh neke tripove koji su mozda tamo, a mozda i nisu. Mozak posle pola sata gledanja krece da se pushi, a onda se, posle scene na brodu (kod mene), nameshta na frekenciju i dalje sve ide kao u nekom mrachnom snu... Ovaj film se mnogima nece svideti, ne samo zato shto ga nece razumeti, vec zbog toga shto je atmosfera maximalno heavy. Medjutim svaka scena, svaki kadar je kao idealna fotografija - mrachna, prljava, sa jarko istaknutim akcentom na jednom ili dva elementa (hvala liku koji je radio svetlo!). Posle gledanja ovog filma imao sam osecaj kao da sam progutao vakumnu bombu - sa jedne strane dobio sam prelepu sliku sa mega atmosferskim zvukom, sa druge strane, film je usisao sve moje pozitivne emocije... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Videh na rlslog-u pred novu godinu neki post Top 50 IMDB i u listanju toga videh Spirited Away. I odlučih se da odgledam iako su me te mange/anime/u šta god japansko ovo spada uvek odbijale. U svakom slučaju oduševljen sam sa ovim, i onda sam čitajući naknadno o ovom filmu skapirao da je isti režiser koji je režirao i Princezu Mononoke (a za koji sam od brdo drugih ljudi čuo da je extra i planirao da gledam godinama unazad). I odgledah ja tako i Princezu Mononoke, i onda odgledah i The Secret World of Arrietty koji je pravio isti studio koji je pravio i prethodna 2. E sad, dolazim do problema, DAJTE mi još ovakvih filmova :) Jos jedan presao na nashu stranu BUAHAHAHAHAHA oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Odgledao Valhallu - toliko metafora na jednom mestu, u svakom kadru krecesh da primecujesh neke tripove koji su mozda tamo, a mozda i nisu. Mozak posle pola sata gledanja krece da se pushi, a onda se, posle scene na brodu (kod mene), nameshta na frekenciju i dalje sve ide kao u nekom mrachnom snu... Ovaj film se mnogima nece svideti, ne samo zato shto ga nece razumeti, vec zbog toga shto je atmosfera maximalno heavy. Medjutim svaka scena, svaki kadar je kao idealna fotografija - mrachna, prljava, sa jarko istaknutim akcentom na jednom ili dva elementa (hvala liku koji je radio svetlo!). Posle gledanja ovog filma imao sam osecaj kao da sam progutao vakumnu bombu - sa jedne strane dobio sam prelepu sliku sa mega atmosferskim zvukom, sa druge strane, film je usisao sve moje pozitivne emocije... Ја сам га гледао типа дес пута у седам дана:) Пробај да га одгледаш још који пут јер заправо филм није мрачан, само је такав шмек, филм је заправо зен и по:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) ako vam je valhala do jaja odgledajte i Van Diemen's Land , nije za svaciji stomak naravno. Mozda i Sauna, samo mnogo su hevi filmovi, nije za svaki dan :) Edited January 11, 2012 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 vid nema mog komentara o Immortals uglavnom i u kratko, superiska filmic predivni CGI i pravo iznenadjenje (nemojte ocekivati autenticnost grcke mitologije) Tinker, Tailor, Soldier, Spy 10/10 sto se mene tice, spor spijunski film sa nenormalnom ekipom glumaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Tinker, Tailor, Solder, Spy - odlichan! Ekipa zaista vrhunska i na visokom nivou odradila posao. Gary Oldman prosto car :) A Immortals je, po meni, tresh nevidjeni - uzasne kartonske dekoracije, kostimi ko da ih je pravila Lady Gaga, pricha koja vredja grchku mitologiju, ne znam odakle da pochnem koliko sve ne valja. G!!!, jesmo mi gledali isti film?!? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 i meni je meni immortals do jaja, mamu nam jebem, dzi aj da se bacimo u kolubaru zajedno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Ja sam skinuo neku uzasno R5 kopiju pa sam obrisao posle 25-30 minuta. A za to vreme film mi je delovao kao da je na najgoru silu snimljen, kad se menjaju scene kao da menjam kanale. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 film se velikim delom oslanja na vizuelni užitak, tako da se ne bih iznenadio ni kad bih ga ja skinuo sad i obrisao :D sećam se kad sam pogledao trejler prvi put da mi je izgledao prepotentno i too artsy, a onda sam taj isti trejler video u bioskopu sa 3D cvikama i zinuo. šta znam, to mi je verovatno najbolji film koji se sam gledao ove godine u 3D-u, jerbo je projekcija taman bilo toliko zatamnjena da mi kontrast u scenama nije bio toliko jak (kao što mi je bio, kad sam gledao trejler kući) i neke scene su vrhunski izgledale u 3D-u, plus je zvuk takođe bio sjajan, gluma potpuno pristojna i film je po meni brutalno dobro iskadriran. stvar je u tome što je stil samog filma čist style-over-substance, sa nekom svojom vizijom grčke mitologije (koja skoro pa nikakve nema veze sa postojećom), pa se može naći zilion rupa u zapletu, ako se fokusira na to. film stvarno nema šta puno da ponudi osim čiste vizuelne ekstravagance (i meni lično sasvim okej glume i dobre režije), te je u pitanju čist hit-and-miss; ne bih se usudio da prognoziram da li bi mi se toliko svideo da sam ga gledao kući, al' ovako sam se sjajno, sjajno proveo pred velikim platnom. treba sačekati bar hd, greota ovako da se gleda :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Iscimali me da odgledam Devojku sa zmajevom tetovažom, i jebeno me oduševio film. Runi Mara je fenomenalno odglumila asocijalnu istražiteljku, živo me zanima kakva je švedska verzija i da li je stvarno bolja kao što mnogi kažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Odgledao sam sesiju 9 po nečijoj preopruci ovde, dobar je film, dobar! Svidja mi se gluma , dobra kamera za tu vrstu filma, dobro razradjeni likovi iz ekipe i uopšte lagana radnja koja se lagano razmotava. Nešto nisam shvatio na kraju, jeli Gordon jednostavno fijuknuo, pa je Sajmon tu samo kao prikaz njegovog "drugog" stanja (koji se desio i toj devojčici Meri) gde čovek zbog slabosti i krhkosti pukne i krene da masakrira, ili je Sajmon nekakav demon koji je opseo malu, a onda i Gordona kada je ovaj prvi put ušao u ludaru? Edited January 18, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Tinker, Tailor, Solder, Spy - odlichan! Ekipa zaista vrhunska i na visokom nivou odradila posao. Gary Oldman prosto car :) A Immortals je, po meni, tresh nevidjeni - uzasne kartonske dekoracije, kostimi ko da ih je pravila Lady Gaga, pricha koja vredja grchku mitologiju, ne znam odakle da pochnem koliko sve ne valja. G!!!, jesmo mi gledali isti film?!? ne znam sta si ti gledao :) ali kontam da je kao i obicno najveca stvar u ocekivanju, ja sam ocekivao najgori tresh tipa clash of titans, a film mi je po svakom aspektu bolji od istog, i iznenadio me sto je za mene uspeh kostimi i sminka su do jaja, jer ne radi se o autenticnosti vec slobodnoj interpretaciji... vizuelni efekti su 5 puta bolji nego u najnovijem konanu :P ta kartonska dekoracija mozda nije najnovija rec tehnike ali superiska uklopljena u celu atmosferu.... fajt je poprilicno solidan znam samo da sam od onog trejlera ocekivao da cu prekinuti gledanje posle 20 minuta, kad ono medjutim sasvim ok i gledljivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 odgledah novog Sherlocka ...jebo mi je kevu kraj filma don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 ja nemam srca to da gledam, pošto me je švedska verzija toliko oduševila, da neću da dopustim da mi ovo pokvari užitak. i finčer nije ni pola reditelja koji je bio pre 10 god. This^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Odgledao sam ponoć u Parizu upravo, bože, kako lep, prijatan i inspirišuć film! E da, zaboravio sam ovde da prokomentarišem drajv - film ima prostu, šupljikavu radnju i plitke karaktere, ali zato ima jebitačnu atmosferu, maestralno je režiran, audio-vizuelno je savršen, sa sjanom muzikom, odličnim kadriranjem i celokupno sjajnim vajbom koji me je kupio do koske. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 (edited) Odgledah sinoc opet Adams æbler http://www.imdb.com/title/tt0418455/ Nevidjem film, valjao sam se kao i prvi put :D ima par fora za anale :D Edited January 20, 2012 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Pošto se nedavno povukao kao istražitelj kriminalnog suda, Benjamin (Ricardo Darin) odlučuje da napiše roman prema 25 godina starom nerešenom slučaju silovanja i ubistva, koje ga još uvek proganja. Svoje planove deli sa Irene (Soledad Villamil), lepom sudinicom i bivšom koleginicom u koju je godinama zaljubljen. Benjaminov rad na slučaju prikazan je kroz seriju flashback-ova, dok kreće u misiju otkrivanja zločinca. Međutim, u svojoj potrazi za istinom dospeva u centar pravnih zavrzlama, dok misterija užasnog zločina nastavlja da se odvija i u sadašnjosti, testirajući granice čoveka koji traži pravdu i, naposletku, lično ispunjenje. preporuka! Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Da, da jako dobar film, mislim da sam pisao bas na ruru o njemu. Argentinski je, jos jedan + u danasnje vreme od silnih no brain no pain USA filmova, prica gluma sve na zavidnom nivou! "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Odgledah sinoc opet Adams æbler http://www.imdb.com/title/tt0418455/ Nevidjem film, valjao sam se kao i prvi put :D ima par fora za anale :D Jeste odličan i mene je oduševio kad sam ga gledao. Onaj pop je nenadjebiv :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts