Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

Наравно да мирујем, мислим, шта рећи, какву послуку порати:)

Мислим, ја јесам у фазону зен, релативност, лепота је у оку посматрача, али чак ни ја не могу толико да претерам, оно Валхала срање филм, Џесика Алба срање риба, јареће печење срање и тако то:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Hah, ne sumnjam da ce on biti odusevljen, ali ja bih radije jeo zemlju nego gledao bilo sta u cemu je Refn ucestvovao. :D

ислим, ја јесам у фазону зен, релативност, лепота је у оку посматрача, али чак ни ја не могу толико да претерам

A sto ne? Mislim, ako ja mogu da budem ok sa cinjenicom da su nekome njegovi filmovi do jaja, valjda bi ti mogao obrnuto. :D

Edited by Sinistral

Hah, ne sumnjam da ce on biti odusevljen, ali ja bih radije jeo zemlju nego gledao bilo sta u cemu je Refn ucestvovao. :D

A sto ne? Mislim, ako ja mogu da budem ok sa cinjenicom da su nekome njegovi filmovi do jaja, valjda bi ti mogao obrnuto. :D

:tf:

А сад озбиљно, сматрам, не, тврдим да је Валхала објективно ремек дело, а наравно да неком може да се не свиди на субјективном плану. Ако тај неко сматра да је Валхала објективно срање, онда ја кажем да се он ту нешто зајебо:) Код ретко којих ствари имам овакав став:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Nigde ja nisam rekao da je Valhala objektivno sranje, retko kad moze da se kaze za neki film da je objektivno dobar/los, samo kazem da je meni svaki film Refna jako los. A opet, ima ljudi koji se kunu u njega (primer, ti), a malo ljudi znam koji su u fazonu nit smrdi nit mirise, to je sve sto sam teo da kazem. :)

Kad sam nekad davno odgledao Valhalla Rising znao sam da ce se kad tad povesti diskusija o smislu istog na ruru :)

/happy panda.

Sto se mene tice, da odgledam film drugi put sasvim sigurno bih pronasao poentu koju nisam trazio tokom prvog gledanja, ali sad za to nemam snage :>

Ја сам давно на неком ''шта сте гледали'' извотово своју верзију, али фора је што поента као таква тешко да постоји у Валхали. Тј. пре бих рекао да је у питању ''остварење'', а не филм, филм много конкретизује и онда човек након гледања има трип да је ''преварен'', уместо да увати флоу док гледа без трипа да прати умно, тј. без да посматра филм као, не знам, кад гледаш трилер неки. Валхала је Рефнов есид трип (буквално) и као таква је препуна архетипова и гомила тих архетипова остају у несвесном, зато се и не ''примају'' умно и то је грешка у приступу код гледања Валхале.

Haha i ja sam danas odgledao Valhalla Rising i posle mindfuck-a sam odgledao Limits of Control ponovo i evo sad razmisljam da li sam mentalno zdrav :D

<3 видиш, није ми пао тај комбо на памет : ) вил ду дет

Ај баци ми твоје виђење филма на ПП, мислим да нисмо разменили утиске.

Joj pricali smo nesto, nemam trenutno MSN ima u historiju :D

U sustini po meni je film "Art vs Corporations" nemam snage za detalje :D

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

TRESPASS

trespass-movie-poster.jpg

Agh, koji brabonjak od filma, nije ni čudo što već ima HD da se skine. Nikolas Kejdž u svom standardno ludom izdanju na visini zadatka, svi ostali nepodnošljivi, ovo je valjda najnesposobnija banda kriminalaca koja može da upadne čoveku na gajbu, svako normalan bi posle pola sata sa njima bio u fazonu "e, aj nas isprangijajte više ili se tornjajte iz kuće, smorili ste...". Pored Kejdža u par momenata, jedini drugi plusić je Nikolka, i to pre sve u fizičkom smislu, iako se vidi da postaje sve matorija koka, i dalje je privlačna i slatkasta u svakom kadru (njen lik je, naravno, kao i sve ostalo budibogsnama).

Lol, evo i zanimljive trivije:

"This film broke the fastest-ever-from-theaters-to-Home-Video record previously held by 2003's From Justin to Kelly. That film took 29 days to get to DVD, Trespass made it in only 18."

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Вариор, аватар, роки, командос, алиенс, неам појма сад... Тако се ради клишеизиран холивуд, а да буде до јаја и увек ћу да поменем те филмове кад кренете да ми причате како се крстим над трансформерсима зато што нисам у мајндсету или нешто у том фазону:)

Био сам мали амер на крају вариора, а то нешто значи. И у категорији лоливуд клише филмова за мале амере има разлике у квалитету.

Е гледо сам то, мени је онако, стандардица за такве филмове. Иако ми је Хју фацата над фацатама

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...