Shekk Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Dugmad za dpad or gtfo znaš kolike medveđe šape treba to da stiskaju!11 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Koji Arcanum? Steamworks sigurno nije, mozda ako si jeo eksere ceo dan pa da te onda podseca zato sto eto, koristis misa i tastaturu. Trazio sam na Gamefaqs, nema igara sa "Arcanum" u imenu a da gameplay "podseca" na DS III, stoga sa sigurnoscu mogu da kazem da treba da prestanes da se drogiras pod hitno. edit: Ubaci se Pipko :) Izvinjavam se zbog ovog "gameplay podseca na Arcanum" recimo da sam pisao ovo u rane sate, razmishljam jedno pishem drugo, pogreshi covek :D Hteo sam da kazem na to shto kad zavrshish igru ima na kraju ono "poshto si questove uradio na ovaj nacin ovo se desilo u tom i tom gradu" jbt-e ne verujem da sam napisao da gameplay podseca na Arcanum :D Ne moze nishta da bude ni priblizno kao Fallout i Arcanum... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 bio i ost'o sranje :> - generalno. done deal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ja sam čuo da banuju one koji spamuju da bi videli klinke sa chata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ili oglase da bi stavili. Makar su provalili da moraju vise od jedne reci propracene smajlijem ali izgleda da im kontekst izmice pa dobijas "gameplay kao Arcanum" postove. Ili sam ja matori hejter, sila mraka i opresije, nedam deci da se zezaju. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 nema razloga da oboje ne bude tačno :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ne dajte se omesti, vuduova primedba je samo hejt na glorifikovanje folauta! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Mislim da stvarno nema potrebe za takvim prozivkama, objasnio sam razlog postovanja "Gameplay Arcanum-a", a to sto nemam 50k postova ne znaci da sam od juce na forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvena Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 DS3 nije loš (ono malo što sam odigrao do sad), što me krajnje zapanjuje nakon onog bezdušnog DS2. Nisam još siguran da li mi se to što ovaj novi DS gotovo da u izvedbi nema veze sa starim naslovima sviđa ili ne. Mada bi bilo lepo videti nešto onako ljupko kao DS1 u ovom serijalu, jes da je igra bila "prosta k'o pasulj" al' sam je prešao bar 6 puta svojevremeno. Imala je neki svoj osobit šmek. Quote Čovek produži život detetom, knjigom ili posađenim drvetom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts