Guest Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 do jaja spu, baš mi je drago nije da si prosečan srbin u evropi, pa samim tim nisi dobar uzorak, al drago mi je da je da neko bustuje myth da se nemci satiru od posla i da su zato nemci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 (edited) bravo :) Edited February 12, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 do jaja spu, baš mi je drago nije da si prosečan srbin u evropi, pa samim tim nisi dobar uzorak, al drago mi je da je da neko bustuje myth da se nemci satiru od posla i da su zato nemci... Domoroci su relativno razmazeni bilo gde u svetu, tako da je to oblast gde ih je moguće pwnovati. Ostanes duže na poslu, uvek uradiš sta ti sef kaže, paziš na greške. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Obicno ne citam ovolike tekstove, ali ovaj je bio pravo zadovoljstvo citati!!! BRAVO SPU!!! :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Domoroci su relativno razmazeni bilo gde u svetu, tako da je to oblast gde ih je moguće pwnovati. Ostanes duže na poslu, uvek uradiš sta ti sef kaže, paziš na greške. Nema mnogo ostajanja duže na poslu, onda ti prave problem i pitaju te šta nije u redu, kako možemo da ti pomognemo, zašto ostaješ duže na poslu. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 (edited) Ja idem na probni rad u Englesku u utorak. Postoje svakako dve strane medalje zivota u Nemackoj. Najbolje se to oseti na kozi. Posebno za ljude koji ne znaju jezik, ja sam npr. naucio poprilicno za 7 meseci, ali ni blizu dovoljno da blejim sa nekim i pricam, malo je patnja to ali ono, naviknes. Naviknu se i oni na tebe, ne zakeraju mnogo oko toga, imaju dosta strpljenja. O radnim satima i poslu necu da govorim jer je kuhinja drugacija od "obicnih poslova", sve od toga da stojis u mestu 4 sata i ne radis nista jer je prosla sezona, do totalne kontre kad danima provodis 14 sati na nogama. Iskreno nisam zaradjivao ni Bog zna kakve pare, ali vise nego dovoljno za normalan zivot i da stekam sa strane. Meni vise smeta sto imam osecaj da stojim u mestu vezano za "karijeru", ne svidja mi se njihova kuhinja, i onda kad sam izvagao za i protiv, resio sam da pokusam u Engleskoj. Imam vise Francuskih/Italijanskih kuhinja, i kapiram da cu nauciti dovoljno o modernijoj kuhinji. Bar mi tako sad izgleda. ko zna sta ce biti. Edited February 13, 2015 by Tofz Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Obicno ne citam ovolike tekstove, ali ovaj je bio pravo zadovoljstvo citati!!! BRAVO SPU!!! :D +1 bravo matori! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Hvala opet drugarici @Tofgz - srećno sa Engleskom! I ovde su hrana krš manje više, najpopularnija picerija ima smešne pice. Ne može da prismrdi uličnoj pici u BGu @Ivan_ - Ne znam šta je. Deluje kao da ljudi koji vode zemlju nisu prepohlepni. Svi rade usporeno a sve funkcioniše. Mada je to možda i zato što je malo mesto. @nickwood - lawl za blog :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 procitah upravo tekst i puno mi je srce kada neko napise nesto ovako 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 vrh matori, ako jednog dana odustanem od svega eto me na tvojim vratima;) 1 Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 tofz, jesi razmišljao o grčkim ostrvima, kipru, španskim ostrvima? i to je dobar poligon da se ispeče kuvarski zanat, a troškovi života su daleko manji nego u engleskoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Jesam, video sam dosta oglasa, ali ipak resio da radim ovamo verovatno jer imam smestaj u sklopu posla. + stvarno ne mogu vise da podnesem mesta gde nije Engleski jezik glavni. Umorilo me sto ne mogu da odem najnormalnije u banku, jer znam da ce mi trebati 15 minuta samo dok objasnim sta hocu, i tako neke svakodnevne stvari za koje moram da se spremam uz google translate. Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 To bre spuz! Lomi i uzivaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Браво, браво Спу. Од срца желим да потраје и да буде ОК. Лепа прича. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 GG Spu, bacaj nam update kad god stignesh....... o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 bravo spule legendo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 spuleta o/ Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Fala vi drugarici, bas ste carevi bodrenja! Ke bacim kad se nakupi! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post moyo Posted June 1, 2015 Popular Post Report Share Posted June 1, 2015 Evo vec 4 godine od kad sam otisao. Koga zanima moja prica od kad sam pobegao neka overi link. Ne zickam donacije od vas ali pokoji share nije na odmet :D http://www.gofundme.com/vyd7ng 14 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 bravo moyo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Hvala puno na podrsci i na donacijama. Carevi ste! Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 "town called Futog" Не претерујмо сад. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 srećno moyo! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 na koj sve nacin nece ovi kockari zickati kes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Taman posla Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts