Lucky Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Bravo Spu!!! nije baš doduše toliko blizu frankfurta, tako da ne može da bude opcija obilaska spua prilikom presedanja na aerodromu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Meni je usput između Frankfurta i naših poslovnih pantera :D Naravno neću svraćati because reasons! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Svaka čast Spu, odličan stvar, srećno tamo! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 ne poznajem spua, al je i meni nešto mnogo drago. čestitke matori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Svaka čast Spu! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 ne poznajem spua, al je i meni nešto mnogo drago. čestitke matori :) ko ne poznaje spua propustio je da upozna velikog cara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 srecno spule care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Izuzetno mi je drago kad nekog krene u zivotu,srecno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 bravo spule, nek je sa srecom, pa se mozda vidimo nekad!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 ko ne poznaje spua propustio je da upozna velikog cara! +200 1 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dogovoreno za turbinu, daj samo dimenzije motora pa ce ga zbudzimo :P Gradic je Krichheimbolanden - KiBo u slengu Daj neki ekvivalent Garretovoj 35-ici, lepo će ona da legne na 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 lol dem feels osecam se kao da mi je rodjendan :) hvala jos jednom! @kruks deal za vopi Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 bravo matori Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Gj spu, samo tamo neces moci da djidas broj skokova :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 ne poznajem coveka, al drago mi je svakako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 ajao spu care, suzu sam pustio... možda i dve.... Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 (edited) ne poznajem coveka, ali nikako ne mogu reci da mi je drago kada neko ide... no razumem ga i zelim mu sve najbolje - da zaradi para koliko mu dosta pa da se vrati ovde jednog dana (makar u periodu kada,mi, sadasnji forumasi budemo hranili golubove u parku i prdeli kako nova omladina nista ne valja ) Edited July 18, 2014 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted July 18, 2014 Popular Post Report Share Posted July 18, 2014 sto sam kliknuo view it anyway nabijem se na kurac 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 pa ti mora da ga imas na ignoru 3 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Gj spu, samo tamo neces moci da djidas broj skokova :D U ima vr' dropzona blizu, ticket za 4,5km 25eur, popne gore za 10 min - Pilatus Porter :D, dozvoljen ws sa 200 skokova :)) ne poznajem coveka, ali nikako ne mogu reci da mi je drago kada neko ide... no razumem ga i zelim mu sve najbolje - da zaradi para koliko mu dosta pa da se vrati ovde jednog dana (makar u periodu kada,mi, sadasnji forumasi budemo hranili golubove u parku i prdeli kako nova omladina nista ne valja ) Pare ne verujem da ću zaradim sad nešto bog zna koliko, pogotovo što ću da se istrošim na to skakanje i letenje ako ništa drugo ... pare su mi poslednje na spisku stvari koje me motivišu da odem tamo Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Meni je uvek žao kad neko zapali. Nit sam ljut, niti nekog krivim..jednostavno mi je žao. Iskreno žao, i teško doživljavam. Spu-a i ne znam, ali mi žao :) Srećno Spu! Nije lako kad si sam, trebaće ti snage i vremena da se prilagodiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Ne brini Hitje, em idem sa ortakom iz firme, em patim od "fernweha" ... Ne idem ja tamo jer me je muka naterala, već da probam malo druge kulture, sveta i da postanem bolji inženjer :) Svom domu i svojoj zemlji uvek možeš da se vratiš, ako poželiš :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srednjoskolac Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Neces hteti da se vratis posle par god :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 18, 2014 Popular Post Report Share Posted July 18, 2014 Meni je žao nas što ostajemo :D 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Interesuju me NY,LA i Florida. Ako je iko proveo vrijeme u tim gradovima da mi kaze kakav je zivot tamo,,narod, faxovi. Imam rodjaka u Floridi pa me interesuje sve. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts